Αυτός είναι ο επικρατέστερος προγραμματισμός του ΣΚΑΪ από τον Γενάρη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

"Restart" θέλει να κάνει ο ΣΚΑΙ από το β μισό της σεζόν.

Η μυθοπλασία δεν έφερε τα επιθυμητά ποσοστά τηλεθέασης και το κανάλι αποφάσισε να "ποντάρει" στα ριάλιτι και στα παιχνίδια.

Έτσι, από τον Ιανουάριο επιστρέφει το "My style rocks" με επικρατέστερη παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού και θα προβάλλεται κάθε απόγευμα από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 7.50, δίνοντας lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Με άλλα λόγια, θα αντικαταστήσει τα προγράμματα "Φτερωτός Θεός", "Boom" και "Guess my age".

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην υπάρχει τη φετινή σεζόν έξτρα επεισόδιο "My style rocks-Gala", καθώς καμία από τις προηγούμενες χρονιές δεν σημείωσε υψηλή τηλεθέαση.

Ένα δεύτερο ριάλιτι που τα στελέχη του ΣΚΑΙ ευελπιστούν να προλάβουν να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο είναι το "Big Brother". Το ριάλιτι θα προβάλλει καθημερινά μονόωρα επεισόδια με αποσπάσματα από τη ζωή των παικτών στο σπίτι, κατά πάσα πιθανότητα στο slot 11-12. Την Κυριακή το βράδυ έχουν προγραμματιστεί τα live επεισόδια, που θα βρεθούν απέναντι από τον νέο κύκλο του "Your face sounds familiar".

Τις Παρασκευές φαίνεται πως "κλειδώνει" το "Παιχνίδια χωρίς σύνορα" με τον Θέμη Γεωργαντά. 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Προτιμώ να μη δω τίποτα από το να βλέπω κάθε βράδυ 11-12 10 άτομα κλεισμένα σε ένα σπίτι να κάθονται και να μην κάνουν τίποτα. Ακόμα βρίζω τον εαυτό μου που το έβλεπα όταν για πρώτη φορά το είχε δείξει ο ANT1. Έχω ως δικαιολογία την πολύ μικρή ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό πάτο εύχομαι στον Σκάι με τα σκουπίδια που μάζεψε πάλι και όσο για την μυθοπλασία τα νούμερα είναι ικανοποιητικά για ένα κανάλι όπως το Σκάι αλλά κάποιοι είστε βαλτοι να το βγάλετε ότι πατώνει ξεχνάτε εσκεμμένα ότι ένα κανάλι που δεν είναι συνηθισμένο στην μυθοπλασία να κάνει 20 και 30%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας βάλει ο Αντ1 τις κυριακες άγριες μέλισσες η να κανει ένα your face με τους καλύτερους παίκτες πχ τους νικητές και τους 2ους και θα δείτε που θα πάει το big brother. Δεν το πιστεύω ότι γυρίζουμε δέκα χρόνια πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:16 αυτο το παραμυθακι με το σκαι που δεν ηταν συνηθισμενο στη μυθοπλασια κ γ αυτο δε πανε καλα οι σειρες του κουρασε,και το οπεν περσυ εβγαλε σηριαλ που δε ξεπερνουσαν το 3% και φετος το μοναδικο που εβγαλε σαρωνει.Το αλφα που ειχε πρωτια σε αυτον τον τομεα φετος οτι σηριαλ εβγαλε πατωσε,οποτε φτανει αυτη η καραμελα.
    4:14 το big brother η που θα πατωσει η που θα σαρωσει και αυτο εξαρταται αποκλειστικα και μονο απο την επιλογη του καστιγκ που θα κανει το καναλι,αν το κανει σωστα θα σαρωσει αν το κανει λαθος θα πατωσει.Το your face δε μπορει να κρινει τη πορεια του,ζωντανο παραδειγμα τα νουμερα που εκανε οταν επαιζε απεναντι απο το survivor 1 με το ισως πιο δυνατο καστ που εχουμε δει ποτε σε ριαλιτι σε αντιθεση με τα νουμερα που εκανε απεναντι απο survivor 3 με το αδιαφορο καστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !