Οι εξελίξεις στο θέμα Λιάγκα-ΕΣΡ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Δεν λέει να κοπάσει η ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Διοίκηση του ΣΚΑΪ που έχει στο στόχαστρο την εκπομπή “Μεσημέρι” και μάλιστα καθόλου άδικα. Μπορεί η απόφαση του ΕΣΡ να μην έχει βγει ακόμα καθώς υπάρχει μια ολόκληρη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί μέχρι να αποφανθεί η ανεξάρτητη αρχή. Ως την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη του κατηγορητηρίου για την εκπομπή «Μεσημέρι» του ΣΚΑΪ και εν συνεχεία θα κληθεί ο ΣΚΑΪ ενώπιον των μελών του ΕΣΡ.

Θα πρέπει να μεσολαβήσουν πέντε ημέρες από την ημέρα κλήσης. Το κατηγορητήριο θα είναι βαρύ όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες και καλά δεμένο ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια θεραπείας. Μάλιστα, χθες ο Γιώργος Λιάγκας πέρασε εκ νέου το κατώφλι της Διοίκησης όπου έγινε μια πολύ σοβαρή κουβέντα με τους συμβούλους προγράμματος αναφορικά με το περιεχόμενο της εκπομπής. Οι καμπάνες ήχησαν εκ νέου και μάλιστα πολύ δυνατά από την Ευη Κουτσαυτάκη καθώς παρατηρήθηκε ότι η εκπομπή αρχίζει και πάλι να κιτρινίζει κάτι που δεν αρέσει καθόλου στο κανάλι του Νέου Φαλήρου που έχει δώσει σαφείς εντολές για ελαφριά ψυχαγωγία χωρίς “τρασίλα”. Ο Γιώργος όμως το βιολί του…

 Οι εντάσεις όμως συνεχίζονται και στο εσωτερικό της εκπομπής με την Ελεάνα Τρυφίδου να διαπληκτίζεται εντόνως μια μέρα πιο πριν με τον Γιώργο Λιάγκα και να απειλεί με παραίτηση. Αυτή τη φορά, όμως, δεν την υπέβαλλε όπως είχε κάνει μερικές μέρες πριν την επομένη του ατυχούς συμβάντος και η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !