Λεπτομέρειες για την επιστροφή του «Big Brother»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Το Big Brother επιστρέφει γιορτάζοντας τα 20 χρόνια του στην τηλεόραση. Τι αλλάζει στον «Μεγάλο Αδελφό»;

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, το νέο Big Brother έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 4000 συμμετοχές με το ποσό να ανεβαίνει όσο περνά ο καιρός και οδεύει προς την τελική ευθεία για την υλοποίησή του.

Όπως μάθαμε, μάλιστα, σε περίπου δύο εβδομάδες θα ξεκινήσουν και οι ακροάσεις των ανθρώπων που δήλωσαν συμμετοχή για να μπουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Τι αλλάζει στο νέο Big Brother; Ο νέος Μεγάλος Αδελφός περιλαμβάνει φυσικά και δοκιμασίες για τους παίκτες. Οι νικητές θα απολαμβάνουν κυρίως ασυλίες στις διαδικασίες αποχώρησης, αλλά θα υπάρξουν και κάποια έπαθλα για τους πιο ικανούς.

Όσο για την πρεμιέρα του Big Brother, το πιο πιθανό είναι να γίνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ και μέσα στον Ιανουάριο.

Πάντως, ήδη έχουν ξεκινήσει και οι auditions για τη φωνή του Μεγάλου Αδελφού - που δεν αποκλείεται να είναι και γυναίκα! Αξίζει να σημειωθεί πως η φήμη περί συμμετοχής στο παιχνίδι και διασήμων προσώπων διαψεύδεται κατηγορηματικά.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κατάλαβα θα θυμίζει survivor.... Μπλιαχ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα αν δεν θυμίζει Survivor (όπως η Αμερικανική και Καναδέζικη εκδοχή), τότε θα είναι σαν το power of love, με τους παίκτες να παίζουν "ξυστό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΑ ΒΡΟΥΝ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑ.....Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ..ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ....ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΝΤΡΙΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !