Aποσύρθηκαν διαφημιστές από την εκπομπή του Λιάγκα

2

Κάποια στιγμή φθάνει η ώρα του ταμείου! Για τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μόλις ξεκίνησε αυτή η ώρα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι εκτός από το ΕΣΡ και τις ποινές που θα επιβάλλει (χρηματικά πρόστιμα και άλλα) εν ευθέτω χρόνω ,ήδη δυο μεγάλοι διαφημιζόμενοι δήλωσαν στο κανάλι ότι αποσύρονται από την εκπομπή! Προσοχή, όχι από το κανάλι, αλλά από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα εξαιτίας φυσικά της διαχείρισης που επιφύλαξε ο παρουσιαστής στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, που δέχθηκε η φοιτήτρια του ΑΠΘ.

Η μία εταιρεία είναι πολυεθνικός κολοσσός με εκατοντάδες γνωστά προϊόντα στην ομπρέλα της, δηλώνοντας  στη διοίκηση του καναλιού ότι αποσύρει τις διαφημίσεις των προϊόντων της.Και η δεύτερη είναι ελληνική εταιρεία με σπιτικά προϊόντα που επίσης ανακοίνωσε ότι τα αποσύρει από τη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα!

ΑΠΟ Enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν αυτο το περιστατικο ειχε γινει π.χ στην εκπομπη της Καινουργιου θα ειχανε πεσει να την φανε ολες οι αλλες εκπομπες με πρωτη και καλυτερη η εκπομπη της Σκορδα.Αλλα οι εκπομπες κουβεντα για τον Λιαγκα οπως και η εκπομπη της Γερμανου που κραζει την Ντριο και για τον Λιαγκα κιχ.Ευτυχως που υπαρχουν και οι εταιριες αυτες και μπραβο τους.Αλλα κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι διαφημιστες ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ βρηκαν την καταλληλη ευκαιρια να δραπετευσουν απο ενα προγραμμα που πιστευαν οτι θα πρωταγωνιστει αλλα τελικα κατεληξε να κανει δεκαράκια.
    Για να μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !