Γιώργος Λιάγκας: Απολογήθηκε για τον σχολιασμό στην είδηση για την ασέλγεια του 20χρονου φοιτητή σε συμφοιτήτριά του

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο σχολιασμός που έγινε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, το μεσημέρι της Πέμπτης, για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια, πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της την ώρα που εκείνη μελετούσε. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ακούστηκαν… περίεργες ατάκες, ενώ το πάνελ της εκπομπής ξεκαρδίστηκε στα γέλια.

Μετά από όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, ακολούθησε πανικός στα social media, ενώ, όπως μαθαίνουμε, υπάρχει έντονη ενόχληση στη διοίκηση του ΣΚΑΪ για τον χειρισμό του θέματος. Στην εκπομπή της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε στο θέμα απολογούμενος και ξεκαθάρισε πως η πράξη του φοιτητή είναι καταδικαστέα. Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι ο σχολιασμός ήταν υπερβολικός, ενώ την ίδια άποψη εξέφρασαν και οι συνεργάτες του.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ απορώ ποιος βλέπει αυτό το έκτρωμα.
    Η πιο trash εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά αναρωτιέται ο Λιάγκας γιατί τον βρίζουν όλοι...

    Εμετικό όλο το στιγμιότυπο και ήταν το κερασάκι στην τούρτα σε μια σειρά χοντράδων που έλαβαν χώρα στον αέρα των καναλιών αυτή την εβδομάδα. Από την μία η Τσιμτσιλή στον Alpha που μας έκανε διάλεξη για το πως οι πρόσφυγες γεννοβολάνε αβέρτα κι ας κινδυνεύουν να πνιγούν στις βάρκες, από την άλλη ο Αρνιακός με τα ''αστειάκια'' του περι ''κυμάτων προσφύγων'', αλλά αυτό με τον Λιάγκα και την αμετροεπή παρέα του έπιασε κορυφή χοντράδας.

    Και θα ξαναγραψω αυτό που έγραψα παλιότερα...όλο αυτο το νταβαντούρι γιατι??? Για να πιανει 11% τηλεθέαση? Τζαμπα κατέστρεψαν την Στεφανίδου φέτος με τη μετακίνηση στο ΣΚ περιμένοντας να σαρώσουν. Τελικά σαρώνουν μόνο στο θάψιμο που τρώνε από παντού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπη του και ντροπη στις γυναικες που συμμετεχουν στην εκπομπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !