Γιάννης Ζουγανέλης: «Η Ελεονώρα δεν ήθελε να πάει στο Voice»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Σε ένα από τα πιο γραφικά στενά της Πλάκας, στην ωραιότερη street art γειτονιά του ιστορικού κέντρου, στήνεται από την αρχή ένα νέο μουσικό στέκι. Σε μία περιοχή που ταυτίστηκε με τη ζωντανή μουσική και ανέδειξε νέους μουσικούς και καλλιτεχνικά ρεύματα, ανοίγει τώρα ένα νέο κεφάλαιο. Ένα χώρος σύγχρονος άνετος και φιλικός, με τεχνολογική υποδομή που μπορεί να καλύψει και τις υψηλότερες καλλιτεχνικές απαιτήσεις.

Ανάμεσα σε γέλια, αναμνήσεις, θύμησες και μοναδικές ατάκες από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο ο Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ και τα «Μπλε Παπούτσια» αγκαλιάζει τη «Γυριστρούλα» Ελένη και εκείνη «Προσωπικά» «Ετοιμάζει ταξίδι» μοναχά για τέσσερις, ο Διονύσης δεν «Γυρίζει τις πλάτες του στο μέλλον» και ο αστείρευτος Γιάννης με «Ακατάλληλα και Ερωτικά» τα αποσυντονίζει όλα και όλα.
 
Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου οι τέσσερις τους έκαναν πρόβα παρουσία συνεργατών και δημοσιογράφων. Εκεί συνάντησα τον Γιάννη Ζουγανέλη, έναν άνθρωπο αληθινό που ξεχειλίζει από χιούμορ αλλά και ταλέντο φυσικά. Μου μίλησε για την φετινή συνεργασία με τον Λάκη Παπαδόπουλο, την Ελένη Δήμου και τον Διονύση Τσακνή, αναφέροντας χαρακτηριστικά “Επιστρέφουμε από εκεί που αρχίσαμε όλοι. Η Πλάκα είναι ένας χώρος ιδιαίτερος για την ΑΘήνα, εδώ συσσωρεύονται άνθρωποι από όλον τον κόσμο, έχοντας την Ακρόπολη από την μια και τον Λυκαβητό από την άλλη, πολυπολιτισμικότητα που δεν υπάρχει σε άλλο μέρος. Ήρθαμε εκεί από όπου ξεκινήσαμε. Νιώθω καλά που βρεθήκαμε σε αυτόν τον χώρο, στο κέντρο της Πλάκας, οδός Λυσίου, τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι αλλά πολύ φίλοι μεταξύ μας, τη Δήμου την ξεκινήσαμε εγώ και ο Λάκης, ο Τσακνής είναι ένας άνθρωπος που αποδέχομαι για την συγκρότηση του και την ευγένεια του και τα τραγούδια που έχει γράψει, με τον Λάκη είμαστε μέχρι και κουμπάροι. Εγώ πάντοτε είμαι ένας άνθρωπος που αποδομούμαι, όταν θεμελιώνω κάτι θέλω να το γκρεμίζω γιατί αλλιώς δεν εξελίσσομαι, το κακό είναι πως εδώ θα αποδομήσω και την παράσταση, μπαίνω διαβάλλοντας και παρενοχλώντας για να κάνω τον κόσμο να γελάσει.”

Δεν θα μπορούσα να μην τον ρωτήσω για την απουσία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, και όπως μου αποκάλυψε, λίγες ώρες πριν φύγει συνομίλησαν. “Βίαιος ο αποχωρισμός, εγώ του μίλαγα τρεις τέσσερις ώρες πριν φύγει,γιατί ήταν να κάνουμε κάτι την επόμενη μέρα” ανέφερε μεταξύ άλλων.
Πως βλέπει την κόρη του Ελεονώρα Ζουγανέλη ως κριτή στο Voice; Ο ίδιος απαντά “Η Ελεονώρα είναι θαυμαστή. Η  Ελεονώρα δεν ήθελε να πάει, πήγε γιατί σε ένα βαθμό σεβάστηκε τους ανθρώπους του περιβάλλοντος της, την εταιρεία της και τους ανθρώπους που εργάζονται για αυτήν. Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που ήθελα να πάει, γιατί ξέρω ότι αγαπάει τα παιδιά, αγαπάει ότι νέο υπάρχει, ξέρω τι μπορεί να πει, πως μπορεί να συμβουλέψει και ξέρω επίσης σε ένα χώρο που ότι λάμπει είναι κατακριτέο η Ελεονώρα θα δείξει τη δικιά της φυσιογνωμία και θα κάνει τους ανθρώπους να είναι καλύτερους. Την βλέπω,την θαυμάζω”.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης πέρα από την μουσική σκηνή στην Οδό Λυσίου όπου θα βρίσκεται ξεκινάει παράλληλα και την δική του παράσταση στο θέατρο Αθηνά “Happy Birthday ΕΛΛΑΣ” στις 25 Οκτωβρίου. “Αγαπάω πολύ αυτό που μου συμβαίνει το γράφω εγώ μαζί με τους συγγραφείς τον Ανδρικάκη, τον Κεραμίδα, τον Ντίνο Σπυρόπουλο, τον Μιχαήλ Άνθη. Έχω καλέσει τη Ζωζώ Σαμπουτζάκη η οποία είναι εξαιρετική.”

tinasmess.gr-Ευάννα Ζουμπούρουγλου

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αφου δεν ηθελε ας μην πηγαινε..πηγε και βγαζει τη ξινιλα της εκει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !