Όταν πρώτο το tvnea είχε κάνει λόγο για στροφή στα ριάλιτι...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Δεν πέρασαν πολλές μέρες που το tvnea.com είχε γράψει αποκλειστικά τις σκέψεις του ΣΚΑΙ για εκ νέου στροφή στην prime time του στα ριάλιτι, βλέποντας πως η μυθοπλασία δεν αποδίδει τα αναμενόμενα (δες εδώ)

Ακούγεται από τις αρχές του μήνα η παραπάνω σκέψη στο εσωτερικό του καναλιού και έτσι φτάσαμε και στην απόφαση για το «Big Brother», το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του από τις αρχές του 2020 και θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος του «Master chef».


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Περυσινα ξινα σταφυλλια ελεος με τα σκουπιδια το ειδαμε το 2001 εκανε παταγο το ειδαμε το 2011 ετσι και ετσι και τωρα αποφασιζει ο Σκαι να το ξαναβγαλει και θα πατωσει βαρεθηκαμε σαν τηλεθεατες τα ριαλιτυ αντι να συνεχισουν οι 8 λεξεις που σιγουρα δεν κανουν 30 αρια αλλα ξεχναμε οτι ο Σκαι δεν ειχε ποτε ξανα μυθοπλασια οποτε πως περιμενουν οι ιθυνοντες μια σειρα να κανει με την μια 30 αρια ενω δεν ειναι συνηθισμενο το κοινο του Σκαι σε μυθοπλασιες σε αντιθεση με τον Αντ1 και τον Αλφα που ηταν γι αυτο το Μπρουσκο στον Αντ1 και το Τατουαζ στον Αλφα χτυπαγαν 20 και 30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να πάει και καλά το Big Brother, εδώ το Star ανέστησε το Next Top Model.
    Μιας και είπα για Star, αληθεύει ότι το Star αγόρασε το Dancing with the stars και θα το βάλει απέναντι από το YFSF στο δεύτερο μισό;
    Πολύ ενδιαφέρουσες οι επόμενες εβδομάδες γιατί είναι η περίοδος που τα κανάλια έχουν βγει για ψώνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλίμονο μας τι μας περιμένει; Όχι άλλα ριάλιτι!!! Μυθοπλασία και πάλι μυθοπλασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορεί να γεμίσουν 20 ώρες prime time σε πλέον 6 πανελλαδικά κανάλια μόνο με ελληνικές σειρές. Είναι πολύ πιο ακριβές και δεν το σηκώνει η διαφημιστική πίτα μιας σχετικά μικρής χώρας σαν τη δικιά μας. Βέβαια μπορεί να το γεμίζουν με αμφιβόλου ποιότητας καθημερινές σαπουνόπερες, αλλά το κοινό δεν πρόκειται να τις δει. Καλύτερα λίγες και καλές, πχ μέλισσες και ποτάμι παρά να γεμίσουμε με 8 λέξεις με τη Καρολάιν, τον Ριτζ και τη Μπρουκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !