The Final Four: Οι δύο διεκδικητές που θα συζητηθούν!

Χρήστος Παναγούλης
0
Αυτή η Κυριακή θα είναι δύσκολη για τους "Τέσσερις" γιατί οι δύο διεκδικητές θα εντυπωσιάσουν ιδιαίτερα κριτές και κοινό! Δείτε ποιοι θα είναι οι διεκδικητές του The Final Four:

Pedro Santana
O Pedro Santana γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καράκας της Βενεζουέλα και είναι 54 ετών. Το 2010, πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα, μετά από την προτροπή ενός φίλου του. Όπως δηλώνει, ερωτεύτηκε την χώρα και τους ανθρώπους της και αποφάσισε να παραμείνει σε αυτήν. Η πρώτη του οντισιόν στην Ελλάδα ήταν για λογαριασμό του Νότη Σφακιανάκη. O Pedro κατάφερε, όχι μόνο να κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά και να πάρει τη δουλειά. Μετά από τη συνεργασία αυτή, του άνοιξαν πολλές πόρτες. Εργάστηκε ως χορευτής και συμμετείχε στο video clip της Άννας Βίσση, για το τραγούδι «Ξανά μανά». Επίσης, ο Pedro είναι ο δημιουργός του «Tumbao», ενός προγράμματος γυμναστικής. Έχει μια κόρη 4 ετών, τη Νατάλια. Θεωρεί τον εαυτό του ονειροπόλο, θέλει να είναι συνέχεια με ένα χαμόγελο στα χείλη και δήλωσε συμμετοχή στο The Final Four για να μάθει ο κόσμος δεν είναι μόνο χορευτής, αλλά και  τραγουδιστής.

Marianah Grindr
Ο Σοφοκλής Βλάχος είναι 25 ετών και κατάγεται από την Λεμεσό της Κύπρου. Έχει τελειώσει το Βιολογικό της Πάτρας και τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα, δουλεύοντας ως barista. Από μικρό παιδί ασχολείται με την μουσική, το θέατρο και το χορό. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε να τραγουδά σε ηλικία 5 ετών, στην χορωδία του σχολείου του, καθώς και σε διάφορες εκδηλώσεις. Έχει κάνει κάποια μαθήματα φωνητικής, ενώ στο μέλλον θα ήθελε να κάνει περισσότερα. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει δημιουργήσει την drag persona, Marianah Grindr. Η Marianah έχει επιρροές από διάφορες γυναίκες που θαυμάζει και είναι πολύ περήφανος γι΄ αυτήν. Δήλωσε συμμετοχή στο The Final Four, γιατί θέλει να υπάρξει αποδοχή αυτή της μορφής τέχνης από το ελληνικό κοινό και είναι διατεθειμένος είναι ο πρώτος που θα ανοίξει το δρόμο για κάτι τέτοιο.

Πηγή: fthis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !