Ρήγας- ΣΚΑΪ: Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για τη συνεργασία τους - Πανικός για το ''Room''

0

Ήταν να κάνει πρεμιέρα την προηγούμενη βδομάδα στον ΣΚΑΪ, αλλά η σειρά ,"Room Service.... πλιζ", πήρε αναβολή... για άγνωστο πότε, καθώς εδώ και καιρό οι σχέσεις του Αλέξανδρου Ρήγα με το κανάλι του Φαλήρου είναι... στο κόκκινο με τα συμβόλαια να πηγαινοέρχονται! Για τη σειρά έχουν γυριστεί πέντε επεισόδια  αλλά κανένα από αυτά δεν έχει παραδοθεί στον ΣΚΑΪ. Το ένα από αυτά μάλιστα είναι… μπενχουριάδα, διάρκειας μιάμισης ώρας, που πρέπει να περάσει από τελικό μοντάζ! Σύμφωνα,λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες μου εδώ έχουν γίνει πολλές συναντήσεις και διαπραγματεύσεις αλλά δεν φαίνεται τελικά να βγαίνει «λευκός καπνός», κάτι που ίσως να μην θέλει καμία από τις δύο πλευρές.

Κατ’ αρχάς ο μεν δημιουργός φαίνεται να προβληματίζεται για τις επιδόσεις της σειράς του στη «μάχη» της τηλεθέασης και δη σε μία σεζόν που έχει σκληρό ανταγωνισμό. Από την άλλη ο ΣΚΑΪ φαίνεται να… εξυπηρετείται με την αναβολή, αφού λόγω και του σκληρού ανταγωνισμού άλλαξε την πολύ καλή σειρά ,«Λόγω Τιμής», και την έβαλε στη θέση (κάθε Πέμπτη βράδυ) που ήταν να προβάλλεται το «Room» του. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που εδώ και μέρες οι κάμερες έχουν σταματήσει να δουλεύουν και οι ηθοποιοί περιμένουν ενημέρωση… για το αν και πότε θα ξεκινήσουν δουλειά.

Βέβαια, στο σημείο αυτό οφείλω να αναφέρω ότι όλοι έχουν πληρωθεί από την εταιρεία παραγωγής, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με το οικονομικό θέμα, αφού όπως είναι λογικό θέλουν αυτό που έχουν γυρίσει να το δουν στον αέρα, όταν μάλιστα κάποιοι από αυτούς αρνήθηκαν άλλες προτάσεις. Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ένα από τα «αγκάθια» στις έως τώρα διαπραγματεύσεις είναι τα δικαιώματα των επεισοδίων και αν αυτά θα παραμείνουν στον δημιουργό ή στον ΣΚΑΪ που θέλει να δημιουργήσει «βιβλιοθήκη» αφού με τις παραγωγές του τα τελευταία χρόνια δεν έχει πρόγραμμα για επαναλήψεις. Έτσι λοιπόν… ροκανίζεται ο χρόνος, κάτι που ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να θέλουν κι οι δύο πλευρές, αφού είπαμε: σκληρός ο ανταγωνισμός. 

Ίσως  κι οι δύο πλευρές να θέλουν το «Room Service…. πλιζ» να πάει για… νεξτ year, αν και κάποιοι στο κανάλι του Φαλήρου φαίνεται να επιθυμούν να πάει… αλλού και για αυτό έχει δοθεί τελεσίγραφο στον Αλέξανδρο Ρήγα πως τις επόμενες ημέρες πρέπει να υπογράψει και να παραδώσει τα επεισόδια, γνωρίζοντας μάλιστα πως έχει πληρωθεί για αυτά από την εταιρεία παραγωγής. Έτσι οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για τη συνεργασία του Αλέξανδρου Ρήγα με τον ΣΚΑΪ, όπου θα αποφασιστεί πότε θα βγει η σειρά για να διαπιστωθεί τελικά το αποτέλεσμα της πολύμηνης προετοιμασίας. Ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να τα… σπάσουν οριστικά οπότε έτσι θα αποφύγουν τη… σκληρή μάχη!

Γρηγόρης Μελάς - Newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !