Τα τρία συμπεράσματα από τη χθεσινή κυριακάτικη τηλεμαχία στην prime time....

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

Κάποια πρώτα συμπεράσματα μπορούν να βγουν από τη χθεσινή τηλεμαχία στην prime time ζώνη της Κυριακής.

Πρώτον, το κοινό έχει τη διάθεση να στηρίξει φέτος την καλή τηλεόραση. Μετά τη σαρωτική πορεία της σειράς "Άγριες Μέλισσες", η τηλεθέαση και για το "Κόκκινο Ποτάμι" ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Το ότι και οι δύο καλαίσθητες σειρές εποχής "χτυπούν" αυτά τα νούμερα είναι ένα θετικό δείγμα και ίσως μπουν στη διαδικασία και άλλα κανάλια να εντάξουν στο πρόγραμμά τους παρόμοια εγχειρήματα.

Δεύτερον, τα νούμερα της σειράς "Το Κόκκινο Ποτάμι" είναι η απόδειξη πως αν κάποιο σήριαλ αξίζει δεν χρειάζεται να είναι ενταγμένο σε κανένα ασφαλές περιβάλλον μυθοπλασίας. Με λίγα λόγια καταρρίφθηκε το επιχείρημα του ΣΚΑΙ, που θεωρεί πως οι 3 σειρές του πάνε άσχημα, επειδή το κοινό δεν έχει συνδυάσει αυτό το είδος τηλεόρασης με το κανάλι του Φαλήρου. Ούτε το OPEN είχε δημιουργήσει κάποια τέτοια συνήθεια, αλλά αυτό δεν στέρησε από τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη αυτές τις τηλεθεάσεις.

Τρίτον, το 2010 μπορεί τα πειράγματα των Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη να είχαν ενδιαφέρον και να σημείωναν απίστευτες τηλεθεάσεις. Το 2019 όλα αυτά είναι εντελώς ξεπερασμένα, προβλέψιμα και αναμενόμενα. Όταν σε ένα μουσικό σόου, υπάρχουν συνεχείς αναφορές στη σχέση του ζευγαριού, τότε δεν νομίζω πως κανένας σοβαρός τηλεθεατής θα μείνει στη συχνότητα του ΑΝΤ1. 

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Υπέροχη σειρά το κόκκινο ποτάμι μπράβο στο όπεν και στον κύριο Μανουσάκη. Θεωρώ λάθος που είδα σε σχόλια να τη συγκρίνουν με τιςνμελισσες. Πρέπει να ναι παράδειγμα αυτές οι δύο σειρές οχι να ψάχνουμε να βρούμε την καλυτερη. Για το final four πάτος δεν το περίμενα. Δεν το αξίζει τόσο χαμηλά θεωρω. Εμένα μου άρεσε και το κονσεπτ και το σόου. Είναι καλό σόου. Θεωρώ πως πρέπει να λυθούν λίγο ακόμα. Η Ζέτα είναι φοβερή. Συμφωνώ με τα υπονοούμενα. Δε μπορώ όμως να μην πω ότι οι four ηταν άθλιοι. Από τα κάστινγκ αυτοί ήταν οι καλύτεροι; Εξαιρω το παιδί που πέρασε τελευταιο φοβερός. Και η κοπέλα που αποκλείσθηκε ηταν πολύ καλή επειδή ψήφιζαν τα κοριτσάκια στο πλατό. Εμένα δε με ενόχλησε τόσο πολύ που ήταν μαγνητοσκοπημένο τελικά γέλασα κιόλας που κραζανε οι παίκτες τάχα μυστικά. Γερή μάχη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμένα μου άρεσε το 4,θα προτιμούσα όμως πιο δυνατούς παίκτες και περισσότερες μονομαχιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Απόλυτα συμφωνώ με τα υπονοούμενα.
    Μετά από το νησί δύο καταπληκτικές σειρές έχουμε το 2019.Ένα μεγάλο μπράβο στο Όπεν που πέρα από τα σκουπίδια πήγε πάρα πολύ καλά και έδωσε ένα μάθημα για το πως πρέπει να είναι η τηλεόραση από εδώ και πέρα.
    ΤΟ FINAL είναι διαφορετικό κόνσεπτ όχι όμως βαρετό η ηλίθιο και θα το προτιμούσα να έπαιζε νωρίς μέχρι το δελτίο.Η Ζέτα και ο Μιχάλης είναι λάθος να βγάζουν τα οικογενειακά στην φόρα με τέτοιον τρόπο όπως τα έβγαλαν με πειράγματα,Η επιτροπή όλο χαβαλέ ήταν και από σχόλια έτσι κι έτσι και μόνο ο Χατζηγιάννης ήταν αυτός που τα έλεγε όπως πρέπει για την ερμηνεία,Οι ερμηνείες ήταν από μέτριες μέχρι πολύ δυνατές,οι 4 όλο ψου και ψου ήταν όταν τραγουδούσαν από κάτω οι διαγωνιζόμενοι και τους άκουγαν όλοι...Δεν πειράζει που ήταν μαγνητοσκόπηση είχε πλάκα και γελάσαμε,λίγο το μοντάζ είχε θεματάκια που με χάλασαν και τα οικογενειακά της Ζέτας.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχεις γενικά δίκιο αλλά όχι για τη ζετα και τον χατζηγιαννη. νομιζω οτι το μονο καλο στο Final4 ηταν αυτοί οι 2. ο Χατζηγιάννης απέδειξε ότι μπορεί να μιλάει, να είναι χαλαρός και να κάνει κριτική to the point. η δε Ζετα ηταν κουλ, ομορφη φυσικά και ετοιμολογη.
    το προβλημα εστιάζεται στο κονσεπτ και ισως στη φουρειρα που δεν ηξερε τι ελεγε και τον υποτονικο stavento. η Φουρειρα ελεγε σε όλους "θα κάνεις μεγαλη καριερα!" ενώ ήδη είχαν αποκλειστει. τα πιστευει και τα λεει?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !