UPDATE- Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

14
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT...
Αναλυτικά για τα 15' στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 14/10/2019:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 15,3
ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ 12.1
8 ΛΕΞΕΙΣ 10,8

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 18.3
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 12,9

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 28.6
GNTM  27.8

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο σε φριτεζα κι αγριες μέλισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravoooo sto star pou ekopse to soi sou kai me tis kathusteriseis katestrepse olo ton alpha na ta leme kai auta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξηγείστε μου κάτι. Ο Αλφα σταμάτησε το ΣΟΙ επειδή είχε βρει το ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ για να το αντικασταστήσει; Κάθισαν εκει οι του Αλφα και είπαν οτι μετά από τόσα χρόνια επιτυχίας με τι θα καλύψουμε το κενό που αφήνει το ΣΟΙ και αποφάσισαν να βάλουν αυτό; ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ; Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια ότι κινδυνεύουν η φριτεζα το αν ήμουν πλούσιος και το μην ψαρωνεις να σταματήσουν όπως αναφέρει ο γνωστός κίτρινος φίλος μας ή είναι ράδιο αρβύλα όλως συνήθως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Ειδικά για Φριτέζα δεν υπάρχει καν τέτοια σκέψεις. Για Μην Ψαρώνεις και Αν ήμουν πλούσιος θα παρθούν οι αποφάσεις σε κανένα μήνα για το αν θα πάρουν πράσινο φως για το Β μισό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nicolios απορώ γιατί δίνετε σημασία σ αυτό τον άνθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @nicolios απ' τη στιγμή που αναφέρεται και στη φριτέζα πρέπει να μπαίνεις σε σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά οι περισσότεροι πέρσι λέγανε ότι το Σόι κούρασε και φέτος μας λείπει. Τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε και εμείς οι τηλεθεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλεγα το καλοκαίρι "σοϊ θα λενε και θα κλαίνε". Το έκοψαν γιατί η νέα διοίκηση δεν θέλει παραδοσιακές σειρές και την πάτησαν. Τελικά ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη πολύ πιο γρήγορα από ότι φανταζόμουν. Νόμιζαν ότι το κρατάς μυστικό και το σπίτι είναι θα τα δουν αλλά υπάρχει και η εναλλαμπη και δεν βλεπουν ότι βλακεια τους βάζουν τα κανάλια. Λυπάμαι τους ηθοποιούς που παίζουν σε αυτά και το έρωτας μετά που το πήρε η μπάλα.

    Το σταρ έδωσε βάρος στα ριαλιτι τα οποία θα τα δείξει μια φορά και όχι στις σειρές. Αψυχολογητο και χωρίς λογική. Μάλλον προτιμά την πλήρη αποβλακωση του 18-24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λέγανε ότι έχει κουράσει και ζητούσαν ανανέωση στο σενάριο αλλά κρατούσε δυνάμεις. Φαίνονταν η κούραση στο κοινό αλλά δεν πήγαινε χάλια για να κοπεί. Η δικαιολογία του καναλιού είναι πως οι σεναριογράφοι είπαν πως πρέπει να τελειώσει γιατί έκανε τον κύκλο του. Αρκετοί ηθοποιοί πάντως σε συνεντεύξεις τους πετάνε σπόντες πως το κανάλι δεν το χειρίστηκε σωστά το θέμα. Όταν επίσημα δήλωσαν πως η σειρά φτάνει στο τέλος της αρκετός κόσμος αντέδρασε και το δήλωσε έντονα στις σελίδες του Alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Αλφα φέτος μετατράπηκε σε Σταρ πριν 4 χρόνια (με τα νούμερα). Είναι απορίας άξιο πώς έχασε όλη την περσινή δυναμική σχεδόν σε όλες τις ζώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Αντ1 έχει πετύχει διάνα. Οι μέλισσες σαρώνουν. Το πέτα τη φριτεζα είναι τρένο που θα βγάλει τη σεζόν άνετα. Αδικείται καθώς είναι από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη κωμική σειρά της δεκαετίας. Το μην ψαρώνεις ολοκληρώνεται δεν κόβεται. Ξεκινάει μετά τα Χριστούγεννα το καφέ της χαράς. Το αν ήμουν πλούσιος είναι ανθεκτικό στην πιο δύσκολη ώρα προβολής. Παίζουν πολύ καλοί ηθοποιοί και το σενάριο του ανεβαίνει επεισόδιο με το επεισόδιο. Το 8 λέξεις απευθύνεται σεγερασμένο κοινό.το σπίτι είναι, είναι ίσως η πιο αδιάφορη σειρά της χρονιάς. Καστ αδιάφορο και αταίριαστο. Σκηνοθετικά ξενέρωτο δεν εί να αντικαταστήσει το σόι.το έρωτας μετά είναι η πιο αδικημένη σειρά της χρονιάς που έχει την ατυχία να παίζει απέναντι από Φριτέζα και μέλισσες. Το κανάλι θα πρέπει να εξετάσει αλλαγή μέρας και ώρας μπας και αναπνεύσει. Ίσως Τετάρτη με Παρασκευή 10-12. Το κρατάς μυστικό κάτι θέλει να πει αλλά μέχρι να το καταλάβουμε το τρένο θα εχει πετάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Άλφα καίγεται με τις επιλογές που έκανε την δεδομένη στιγμή και το σόι το έκοψαν επειδή έχασε κάποιες μονάδες η επειδή κουράστηκαν οι σεναριογράφοι και δεν μπορούσαν να γράψουν φρέσκιες ιστορίες?
    Ο Αντ1 έχει βαλθεί να ταράξει τα νερά και το πετυχαίνει φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !