Τζώνη Καλημέρης: «Δεν ήταν δική μου απόφαση η αποχώρησή μου από το OPEN»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, βρέθηκε σήμερα ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Συγκεκριμένα, είπε:
Από το Open έφυγα με πολλούς καλούς όρους, δεν τσακώθηκα, έχουμε ακόμα επαφές, προφανώς υπήρχαν κάποιες διαφωνίες. Δεν θα ήταν δική μου απόφαση να φύγω αν δεν υπήρχαν οι αλλαγές της επιθυμίας της ιδιοκτησίας. Ενώ, δηλαδή, ξεκινήσαμε να κυριαρχήσουμε να γίνουμε το νούμερο ένα κανάλι, σιγά – σιγά είχαμε αρχίσει να τραβάμε χειρόφρενο.  Βέβαια, εγώ ως επαγγελματίας δεν δουλεύω μόνο για τον πρωταθλητή.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν πολυκαταλαβα τι εννοει;Αναφερεται στο μπατζετ;Με 6 και 7 % μεσο ορο θα μπορουσε να εχει το μπατζετ του αντεννα,αλφα,σκαι με αντιστοιχα εσοδα το 1/3,1/4 αυτωνων;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή αυτός θεώρησε ότι μέσα σε έναν χρόνο, με τέτοιο ανταγωνισμό, με πρόσωπα τύπου χρηστίδου, ζαρίφη και κοκλώνη και με πρόχειρες αδιάφορες σειρές που δεν είχαν διαφημιστεί και καθόλου, θα κυριαρχούσαν και θα γίνονταν πρώτο κανάλι; Μάλλον η (αδαής για τα τηλεοπτικά) ιδιοκτησία έκλαψε τα κεφτλα της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την αρχή που ξεκίνησε το όπεν έδειχνε ότι δεν τραβάει το καράβι.
    Από που να το πιάσουμε? από τις σειρές που μπήκαν χωρίς μεγάλη διαφήμιση? από τις εκπομπές? από τα τηλεμάρκετινγκ? από τα ριάλιτι? από που θες?
    Για να γίνεις μεγάλο κανάλι δεν διώχνεις τον δυνατό σου κορμό και δεν μου βάζεις μέσα Κοκλωνηδες,Σταματόπουλο κ.ο.κ να κάνουν εκπομπές.Απλά προσθέτεις επάνω εκεί δυνατά ονόματα και σιγά σιγά μόλις πάρει μπρος το κανάλι πετάς σειρές,μουσικά σόου η ότι άλλο είναι να βάλεις από ριάλιτι και απογειώνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !