One: ενεργοποιεί την μεταμεσονύκτια ζώνη με ζωντανή εκπομπή

Χρήστος Παναγούλης
1

Σε μία καινοτομία προχωρά ο νέος τηλεοπτικός σταθμός One, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetradio, στο πρόγραμμά του θα φιλοξενεί μεταμεσονύκτια ζωντανή ενημερωτική εκπομπή, η οποία θα ξεκινάει στις 2.00 τα ξημερώματα και θα τελειώνει στις 6.00 το πρωί, δίνοντας τη σκυτάλη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τον Ντίνο Σιωμόπουλο. Σίγουρα η συγκεκριμένη εκπομπή είναι μια έξυπνη κίνηση για το κανάλι, αφού θα «παίζει» ουσιαστικά χωρίς ανταγωνισμό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα καλό lead in στην πρωινή εκπομπή του σταθμού, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για ένα νεοσύστατο κανάλι που πρέπει να αντιμετωπίσει τον ισχυρό ανταγωνισμό. Άγνωστα παραμένουν ακόμα τα ονόματα των δημοσιογράφων που θα αναλάβουν την συγκεκριμένη εκπομπή.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ έξυπνη κίνηση κάτι που λείπει από την Ελληνική τηλεόραση.Οχι μόνο ενημερωτική θα ήταν καλύτερα ποικίλης ύλης να είναι.
    Το ONE Θα είναι το πρώτο κανάλι που θα έχει ζωντανή εκπομπή τα μεσάνυχτα.Πρώτον δεν θα έχει ανταγωνισμό και δεύτερον θα παίζει απέναντι σε δύο κανάλια που έχουν την περισσότερη ώρα κανονικό πρόγραμμα με ταινίες και σειρές με κανένα δίωρο επαναλήψεις (Όπεν-Σταρ) και στα υπόλοιπα που δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό και παίζουν μόνο επαναλήψεις σειρές και εκπομπές.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !