Oι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του Alpha...

0

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ:Καθημερινά στις 16.30 στον Alpha

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 33  
Ο Μάξιμος έχει έναν έντονο καυγά με τη μητέρα του την οποία κατηγορεί για το δεσμό που είχε στο παρελθόν με τον Ιάκωβο. Η Δέσποινα βασανίζεται από ένα πολύ κακό προαίσθημα για το ταξίδι της εγγονής της. Ο Ίωνας ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τη Σύμη, λίγα λεπτά όμως πριν επιβιβαστεί στο πλοίο, εμφανίζεται η Αριάδνη. H Άννα ζητά εξηγήσεις από την Αριάδνη για τη σχέση της με την Δέσποινα Στεργίου. Στο μεταξύ, ο Θοδωρής ανακαλύπτει πως διέρρηξαν το σπίτι του και συνειδητοποιεί πως του πήραν το κομπιούτερ του με όλα τα επαγγελματικά του αρχεία.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 34  
Ο Ιάκωβος και η Σάσα προετοιμάζονται για το γάμο τους, ενώ την ίδια στιγμή η Αλεξία ταξιδεύει για Ινδία. Ο Λουκάς επιστρέφοντας στην Κύπρο επικοινωνεί με την Νίκη η οποία όμως είναι αρκετά επιθετική απέναντι του. Την ίδια στιγμή η Χρυστάλλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μαζί με την μητέρα της Κλαίρη, καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια. Η Αριάδνη αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Ίωνα και να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 35  
Ο Ίωνας επισκέπτεται το εστιατόριο του Ανδρέα και βρίσκει την Μαργαρίτα προβληματισμένη. Η Δέσποινα αγωνιά για την εγγονή της, ενώ την ίδια στιγμή δέχεται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη από την Αριάδνη! Ενώ η Μαριάννα με τον Αντώνη ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα παραγωγή κουμανταρίας μία ευχάριστη έκπληξη θα την αιφνιδιάσει! Στην Ινδία, η Σάσα και ο Ιάκωβος παντρεύονται τηρώντας όλα τα ήθη και τα έθιμα του τόπου, ενώ την ίδια στιγμή στο ξενοδοχείο όπου πραγματοποιείται ο γάμος τους καταφθάνει η Αλεξία.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 36  
Ο Ιάκωβος συγκλονίζεται όταν βλέπει την Αλεξία! Η Ασπασία είναι ράκος από την απαξιωτική συμπεριφορά του γιου της και απελπισμένη, χάνει τον έλεγχο των καταστάσεων. Απ’ την άλλη ο Νικηφόρος είναι έκπληκτος με την ξαφνική αλλαγή του Μάξιμου απέναντι στη μητέρα του. Η Ελευθερία βγαίνει κρυφά, με τον Αποστόλη, τον τύπο που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και για την Βέρα. Ο Νικηφόρος έχοντας στο πλευρό του τον Μάξιμο, πραγματοποιεί την προεκλογική του ομιλία αλλά γυρίζοντας στο σπίτι βρίσκουν την Ασπασία αναίσθητη. Ο Λουκάς προσπαθεί να ξαναπλησιάσει τη Νίκη, η οποία όμως νιώθει αρκετά μπερδεμένη. 

Παρασκευή 1η Νοεμβρίου –Επεισόδιο 37  
Η Δέσποινα γράφει στο προσωπικό της σημειωματάριο την αλήθεια για το παρελθόν της οικογένειάς της, φοβούμενη μήπως κάποια μέρα της συμβεί κάτι αναπάντεχο. Στην Ινδία, η Αλεξία συναντά κάποιον που της λέει για ένα φίλο του Έλληνα. Του ζητάει να τον γνωρίσει, ελπίζοντας να ξέρει να της πει κάτι για τον πατέρα της. Ο Αντρέας σκέφτεται να συνεργαστεί με την Μαριάννα και αποφασίζουν με την Μαργαρίτα να πάνε στην Κύπρο. Η Ασπασία επιστρέφει στο σπίτι της, αλλά ο Νικηφόρος την απειλεί πως θα λάβει δραστικά μέτρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !