Έρχεται στη Nova!

Νίκος Τσαγρής
0
Η νέα συναρπαστική σειρά μυστηρίου – δράσης, «Watchmen», με τους βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς Jeremy Irons, Regina King και Louis Gossett, έρχεται αποκλειστικά στη Nova, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους. H σειρά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, και σε Prime Time προβολή τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00, στο Novacinema4HD!
Η νέα σειρά της HBO, «αγκαλιάζει» με νοσταλγία το πρωτότυπο και πρωτοποριακό ομώνυμο κόμικ του Alan Moore (1986 & 1987), ενώ παράλληλα επιχειρεί να φέρει τη δική της επανάσταση σε ένα κόσμο όπου οι υπέρ-ήρωες αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες. Οι Αμερικανοί σούπερ – ήρωες ξεκινούν να ερευνούν μία μυστηριώδη δολοφονία ενός άλλου ήρωα και ανακαλύπτουν μία συνωμοσία που θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία του κόσμου.
Ο επιτυχημένος δημιουργός Damon Lindelof, («Lost» και «The Leftovers») υπογράφει τη σειρά, ενώ εκτός από τους Jeremy Irons, Regina King και Louis Gossett, στο καστ συμμετέχουν και οι Don Johnson και Tim Blake Nelson.
Το «Watchmen» διατίθεται και μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να το απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !