My Style Rocks: Επιστρέφει και αυτή είναι η πρόταση του ΣΚΑΙ στην Acun Medya…

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Το My Style Rocks επιστρέφει σύντομα στον ΣΚΑΙ και σήμερα, στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, η Κλεοπάτρα Πατλάκη έδωσε όλο το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος, ο ΣΚΑΙ έχει προτείνει στην Acun Medya να επιστρέψει στην παρουσίαση η Ευαγγελία Αραβανή και στην κριτική επιτροπή οι Χάρης Χριστόπουλος, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και Στέλιος Κουδουνάρης.

«Έρχεται το My Style Rocks! Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να ετοιμάζουν και το πλατό στο Γαλάτσι. Κάπου εκεί στο Νοέμβριο είναι η πρεμιέρα. Ξέρουμε ότι θα το παρουσιάζει κατά πάσα πιθανότητα η Ευαγγελία Αραβανή. Το θέμα τώρα είναι η κριτική επιτροπή.

Η πρόταση του ΣΚΑΙ στην Acun Medya είναι η εξής: Ποια ήταν η πιο πετυχημένη χρονιά του My Style Rocks; Η πρώτη! Άρα, ποιους θέλουμε κριτική επιτροπή; Τον Χάρη Χριστόπουλο, την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και τον Στέλιο Κουδουνάρη. Δεν έχει κλείσει κανείς, απλά αυτή είναι η πρόταση του ΣΚΑΙ στην Acun Medya», είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ και τα δυο τα έβλεπα, το 2ο ήταν πιο καλό κατ εμέ. Και η Σπυροπούλου σίγουρα καλύτερη από την ξινή Αραβανή, θέλεις να γελάσεις και λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου ο Χαρης Χριστοπουλος ειναι στον αλφα,και ο Κουδουναρης στο οπεν.Μονο η Κατσαιτη του μενει λοιπον.Επισης συνεχιζω με το εξης ερωτημα:γιατι ηταν η πρωτη χρονια η πιο πετυχημενη?επειδη ειχε την Αραβανη?οχι φυσικα επειδη ειχε κυριως την Ραμονα,οποτε στο σκαι ας μην κανουν το λαθος για 2η φορα να την αφησουν εκτος γιατι θα τραβανε τα μαλια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως να ειναι ίδια η κριτική επιτροπή αφού ο Χριστοπουλος ειναι στην Σταματίνα και ο Κουδουναρης απ' ο,τι γράφεται θα ειναι στο Δικαστήριο μόδας του Open;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα καλο πηγαν να κανουν,να ξεφορτωθουν τον τουρκο και τα σκουπιδια του,και να σου παλι μπροστα μας.Δεν θα αλλαξει ποτε η ελληνικη τηλεοραση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ τα έλεγα ότι χωρίς ριάλιτι ο σκαι δεν... Δοκιμάστηκε η μυθοπλασία και πάτωσε. Και δεν ήταν να πεις και χάλια οι επιλογές. Απλά δεν γίνεται να υπάρχει μόνο μυθοπλασία ή μόνο τηλεπαιχνίδια... Υπάρχει κοινό που θέλει κάτι άλλο. Υπάρχει κοινό που δεν στήνεται κάθε βράδυ και δεν μπορεί να δει μια σειρά με συνέχειες. Θέλει κάτι να δει εκείνη την ώρα που ανοίγει την tv, να γελάσει ή να κλάψει, να προβληματιστεί και τέλος. Την επόμενη βδομαδα μπορεί να βγει βόλτα. Ας κάνουν σειρές πιο έξυπνες με αυτοτελή επεισόδια όπως υπήρχαν κάποτε και έκαναν επιτυχίες. Θυμίζω πεθερές, safe sex, κόκκινο δωμάτιο, κων/νου και ελέννης... Πώς γίνεται ανάμεσα σε τόσα σιριαλ να μην υπάρχει ούτε ένα αυτοτελές; Γι αυτό κανένα δεν κάνει νούμερα πλην δύο μόνο. Όλα τα άλλα θα κοπούν πριν τον Ιούνιο. Να το δείτε. Θα πέσουν και σε μονοψήφια γιατί δεν είναι καλές σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !