Ανατροπή! Επιστρέφει το My Style Rock με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8
Και αυτό που δεν περίμενε κανείς έγινε το επικρατέστερο σενάριο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου, ο ΣΚΑΪ πήρε αποφάσεις για το μέλλον των τηλεπαιχνιδιών και το β' μισό της σεζόν. 

Συγκεκριμένα, το "Boom" και το "Guess My Age" όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο αφού δεν δείχνουν να αποδίδουν τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ, επηρεάζοντας και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη.

Τι θα συμβεί από Ιανουάριο; Θα επιστρέψει το "My Style Rocks". Και αν αυτό δεν είναι είδηση, επειδή σαν φήμη η επιστροφή του reality υπήρχε εδώ και αρκετές εβδομάδες, το παρασκήνιο θέλει τον Acun Ilicali να στηρίζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη θέση της παρουσιάστριας του show. 

Και αν ακόμα ο ΣΚΑΪ έχει τις αντιρρήσεις του για το συγκεκριμένο πρόσωπο, φαίνεται πως ο Τούρκος παραγωγός έχει τον πρώτο λόγο, γεγονός που αποδείχθηκε άλλωστε και στο "The Voice".

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Ντίνα δεν τα πήγε και άσχημα απλά θέλει παρουσιάστρια σαν την Σάσα να κάνει και λίγο παιχνίδι με όλους και ειδικά με τα μοντέλα κάτι που δεν μπορεί η Ντίνα να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ για τον Τούρκο παραγωγό ισχύει η παροιμία: "Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα". Δηλαδή ο Ατζούν έχει την ελευθερία κινήσεων να κάνει ό,τι θέλει. Τα σκυλιά δεμένα εννοεί τον ΣΚΑΪ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά ήταν η Ντίνα στο My style rocks. Μπορεί να μην έχει την ευφράδεια και την τέλεια φωνή αλλά ήταν πολύ αυθόρμητη, έκανε πλάκα, αυτοτρολαριζόταν, είχε χημεία με την επιτροπή. Από την Αραβανή πολύ καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μια σφαλιαρα μετα την αλλη στο σκαι που... πανηγυριζει πρωτιες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά χαίρομαι πολύ. Η Κωνσταντίνα αν και τεχνικά δεν είναι τόσο καλή παρουσιάστρια, στο My Style Rocks είχε πολύ χιούμορ, αυτοσαρκαζόταν και ήταν πολύ ευχάριστη για το απόγευμα. Μου άρεσε πολύ περισσότερο από την Αραβανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρα επιλογη ειναι της πηγε πολυ το συγκεκριμενο κονσεπτ και χιουμορ ειχε και εξυπνη ατακα και δημιουργησε και εντασεις πολλες φορες αναμεσα στα κοριτσια νταξει δεν ειναι και Σταματη η Μπακοδημου αλλα πολλοι τσακωμοι ειχαν προκληθει απο δικες της παρεμβασεις ,πολυ καλυτερη απο τη προκατοχο της και φυσικα πολυ καλυτερη επιλογη απο ονοματα τυπου Μπομπα,Λαουρητα,Ζυγουλη που ακουγονταν το καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Queen Ντίνα ποτέ δεν πεθαίνει. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΙΣΧΟΣ ....ΠΕΡΥΣΙ ΕΚΑΝΕ 13% ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΒΑΝΗ ΕΚΑΝΕ 20ΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !