Ριζικές αλλαγές στον Αlpha...από χθες! Δείτε πού μετακινούν το κάθε πρόγραμμα

4

Σε δραστικές αλλαγές περνάνε στον ALPHA αναφορικά με τον προγραμματισμό αρνούμενοι να παραδώσουν τα όπλα στον ανταγωνισμό. Ετσι, από Δευτέρα το “Divided” κάνει τράμπα με τα “Αστέρια στην άμμο”, που εφεξής θα προβαλλονται η μεν σειρά στις 15.30 και το δε παιχνίδι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στις 16.30. Παράλληλα, αλλαγές θα πραγματοποιηθούν και στην πράιμ τάιμ με τη σειρά, “Έρωτας μετά” ,να μεταδίδεται μια επί πλέον μέρα, την Πέμπτη, όπως ακριβώς και το “Τατουάζ” στον ΣΚΑΪ. Επίσης, το “Κρατάς μυστικό” μεταφέρεται τις Παρασκευές στις 21.00 ενώ η “Μουρμούρα” παίρνει τη θέση την Πέμπτη και έτσι η σειρά θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00. 

Αλλαγές όμως θα γίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα και στη Late night ζώνη με την Ελεονώρα Μελέτη να ξεκινάει “Μεσάνυχτα”, όπως ακριβώς υπόσχεται και ο τίτλος της εκπομπής της και όχι 20 λεπτά νωρίτερα όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Τέλος, και η Αγγελική Νικολούλη μετακομίζει δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα καθώς το νωρίς δεν φαίνεται να ευνόησε καθόλου το “Φως στο τούνελ” σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Τίνα Μεσσαροπούλου (tinasmesss.gr)

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κινήσεις πανικού που οριακά μπορεί να σώσουν κάτι. Οι πρώτες 2 θέσεις νομίζω έχουν κριθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιο Τατουάζ στον ΣΚΑΪ μιλάει η έγκριτη; πόσο βαριέται και φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη η Μεγάλη αλλαγή για το έρωτας μετά για να του ανεβάσουν τα νούμερα είναι να πάει μία επιπλέον μέρα και όχι να μειωθεί η διάρκεια και να μην παίζει απέναντι από το Next Top Model?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άργησαν πολύ να αλλάξουν το έρωτας μετά και τη διάρκειά του. Τα λέγαμε εδώ και εβδομάδες και δε μας άκουγαν. Έπρεπε να φτάσει στα μονοψήφια για να ξυπνήσουν. Νόμιζαν ότι τα δίωρα επεισόδια θα τους έβγαιναν όπως με το τατουάζ. Ξέχασαν όμως ότι πρώτον το τατουάζ ήταν η μόνη δραματική σειρά στη ζώνη του πέρυσι,ενώ το έρωτας μετά έχει απέναντι τις 8 λέξεις που μπορεί να μη σαρώνουν,αλλά απευθύνονται στο ίδιο κοινό και τις άγριες μέλισσες,έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που το τατουάζ δεν είχε να αντιμετωπίσει!!!!
    Άραγε θα καθίσει κάποιος να ξεκινήσει ΤΩΡΑ το "έρωτας μετά" ή θα επιστρέψουν κάποιοι που την παράτησαν τη σειρά τη 2η-3η εβδομάδα; Πολύ δύσκολο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !