Όλο το ρεπορτάζ για το Just the 2 of us - Τέσσερις τελικά οι κριτές...

2

Στήνεται πυρετωδώς το ''Just the 2 of us'' στο OPEN , το οποίο και εξασφάλισε τα δικαιώματα. Στην παρουσίαση θα δούμε τον Νίκο Κοκλώνη και αυτή την περίοδο γίνονται επαφές για να στελεχωθεί το πρότζεκτ.

Μέσα από το Newsipistol.gr, ο Χάρης Λεμπιδάκης μεταφέρει το εξής ρεπορτάζ: Το Just the two of us επανέρχεται πολύ δυναμικά και η ονοματολογία δίνει και παίρνει τα τελευταία 24ωρα με τα πρόσωπα που θα λάβουν μέρος και θα είναι 24 ή 26 στον αριθμό. Η επιτροπή θα αποτελείται τελικά από τέσσερα πρόσωπα και το μόνο που έχει κλείσει είναι η Άντζελα Δημητρίου. Ακόμη, υπάρχουν πιέσεις στον Βασίλη Καρρά προσωπικά από τον παρουσιαστή και παραγωγό του σόου. Ένα όνομα που επίσης ακούγεται πρώτη φορά είναι αυτό της Μαρίας Σολωμού. Η μεγάλη έκπληξη έρχεται και με το όνομα του Γκόραν Μπρέγκοβιτς, αλλά το μόνο αγκάθι είναι η μετάφραση που θα γίνεται. 
Πάντως παραγωγή και τραγουδιστής έχουν συμφωνήσει προφορικά και μένει να δούμε το κανάλι αν θα δεχτεί να έχει έναν καλλιτέχνη που δε μιλάει ελληνικά. 

Πάμε στους διαγωνιζούμενους. Αραβανή και Σπυροπούλου είναι οι δύο επίσημες προτάσεις που έχουν γίνει και μένει να δούμε αν θα πουν ΝΑΙ. Το όνομα της Κωνσταντίνας από τη στιγμή που δε θα κάνει το My Style Rocks φαντάζει πιο εφικτό. Ακολουθούν τα ΝΑΙ που έχουν πει Λένα Ζευγαρά , Χριστίνα Παππά, Τρύφωνας Σαμαράς , Μάνος Πίντζης , Δημήτρης Κόκκοτας ,ενώ κοντά στο DEAL βρίσκονται Στέλιος Ρόκκος και Διονύσης Σχοινάς.  

Ο Νίκος Κοκλώνης και το επιτελείο του έχουν ακόμη 15-20 μέρες μέχρι να ολοκληρώσουν τις λίστες και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε μια υπερπαραγωγή προσώπων και παντρεμάτων που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Όσον αφορά το στούντιο ; Εκεί θα υπάρχει η απόλυτη αισθητική με Led τελευταίας τεχνολογίας και βέβαια live μουσική.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λυπάμαι αλλά με αυτόν τον παρουσιαστή δεν πάει πουθενά το προτζεκτ. Με το ζόρι να υπάρχουν στην τιβι κάποιοι άνθρωποι ρε παιδί μου. Επίσης σιγά μη πάει ο Ρόκκος εκεί. Επίσης πως θα είναι ένας άνθρωπος εκεί που δε μιλάει ελληνικά? Μαγνητοσκοπημένο θα είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oλο τα ιδια και τα ιδια,πρωτοτυπια μηδεν.Τοσα νεα concept υπαρχουν στο εξωτερικο, γιατι κολλανε συνεχεια στα ιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !