Just the 2 of us: Ονόματα βόμβα στην κριτική επιτροπή

Χρήστος Παναγούλης
4
Όπως έχει γίνει γνωστό, στον αέρα το OPEN πρόκειται να προβληθεί ένας νέος κύκλος του μουσικού show "Just the 2 of us", που είχαμε παρακολουθήσει παλαιότερα στο mega. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος θα αναλάβει και την παραγωγή του συγκεκριμένου show. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη  για την "Φωλιά των Κου-Κου", ένα πρόσωπο έκπληξη βρίσκεται σε συζητήσεις για να καθίσει σε μία από τις καρέκλες τις κριτικής επιτροπής και αυτό δεν είναι άλλο από την Άντζελα Δημητρίου. Μάλιστα, φαίνεται ότι τόσο η γνωστή τραγουδίστρια όσο και ο Νίκος Κοκλώνης είναι ιδιαίτερα θετικοί απέναντι σε μία ενδεχόμενη συμμετοχή της Λαίδης στην κριτική επιτροπή του Just the 2 of us.
Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού άλλο ένα πολύ δυνατό όνομα έχει πέσει στο τραπέζι. Όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή "Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα", ο Βασίλης Καρράς συζητά επίσης για μία θέση στην κριτική επιτροπή του show. Μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει σίγουρα μεγάλη έκπληξη, καθώς πέρα από το ότι πρόκειται για έναν πολύ πετυχημένο τραγουδιστή, ο Βασίλης Καρράς είχε δηλώσει παλαιότερα ότι δύσκολα θα καθόταν στην κριτική επιτροπή ενός talent show.



Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. O Bασιλης Καρρας ξερουμε απο τωρα οτι δε προκειται να κατσει.Θα μ αρεζε μια κριτικη επιτροπη με τους εξης: Αντζελα,Πεγκυ Ζηνα,Ψινακη,Κωστοπουλο και Ποσειδωνα Γιαννοπουλο.Ωστοσο με αυτον τον παρουσιαστη το παιχνιδι εχει ηδη καει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά το κόκκινο ποτάμι και τις υψηλές θερμοκρασίες, οι Ρώσοι είπαν να επιστρέψουν στον αγαπημένο τους πάγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά μη το δένεις κιόλας ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ο Καρράς. Μπορεί να του κάνει γερό πρέσινγκ η Βανδή, ποτέ δεν ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΟΠΕΝ πότε είδε προκοπή για να δει και τώρα? ]
    Το X-FACTOR ξέρουμε τι βγάζει όπως ξέραμε το προηγούμενο σόου που παρουσίαζε ο εν λόγω παρουσιαστής τι έβγαζε.
    Με αυτόν παρουσιαστή όποιος και να είναι στην επιτροπή θα πάει για φούντο.
    Από την άλλη αν θες να χτυπήσεις τον ανταγωνισμό βάζεις άλλον στην θέση του που θα κάνει το μπαμ και δυνατά ονόματα που θα έχουν χημεία στην επιτροπή και δυνατά ονόματα επίσης στο διαγωνιστικό κομμάτι.
    Συμπέρασμα άλλη μία πατάτα θα κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !