Γιάννης Νικολάου: Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στο Αμβούργο απαντά για GNTM και Καζαριάν…

Νίκος Τσαγρής
0







«Δεν με ενδιαφέρει να πάρω μια κοπέλα που θα κάνει πέντε δουλίτσες το χρόνο».

Η Ειρήνη Καζαριάν, με τη νίκη της στο περσινό GNTM, εκτός από το χρηματικό έπαθλο, υπέγραψε και δύο συμβόλαια συνεργασίας, με μια εταιρία καλλυντικών στην Ελλάδα και με ένα πρακτορείο μοντέλων στο Αμβούργο.
Ο Γιάννης Νικολάου, ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου πρακτορείου, μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για το GNTM, για την Ειρήνη Καζαριάν, αλλά και για τη Βίκυ Καγιά.

«Η Ειρήνη Καζαριάν έχει αποκλειστικό συμβόλαιο στην Ελλάδα με μια εταιρεία καλλυντικών, οπότε είναι δύσκολο να την κλείσουμε εδώ για μαλλιά και make up. Παρόλα αυτά η Ειρήνη έκανε δύο δουλειές στο εξωτερικό μέσω του δικού μου γραφείου. Δεν με ενδιαφέρει να πάρω μια κοπέλα που θα κάνει πέντε δουλίτσες το χρόνο.
Το ότι βγήκε νικήτρια στο τηλεπαιχνίδι στην Ελλάδα δεν έχει καμία σημασία για την αγορά, δεν είναι αβαντάζ αυτό για το εξωτερικό. Οι φετινές κοπέλες είναι πιο ξύπνιες γιατί έχουν δει το περσινό, αλλά γενικά τις βρίσκω γκρινιάρες. Αν ήμουν πελάτης δεν θα ήθελα να έχω μια κοπέλα που μυξοκλαίει, που γκρινιάζει, που κρυώνει.

Οι δοκιμασίες που βλέπετε είναι ακριβώς τα ίδια πράγματα που συμβαίνουν κάποιες φορές και στην αληθινή ζωή. Αυτό όμως που δεν συμβαίνει ποτέ είναι να έρθει ξαφνικά μια κοπέλα χωρίς να ξέρει τίποτα και γδυθεί και να πηδήξει μαζί με κατσαρίδες και άλογα και φίδια, αυτό το πράγμα δεν συμβαίνει.


Η Βίκυ είναι πάντα χαρούμενη, ανοικτή, δεν μας δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα, σαν κάτι άλλες Ελληνίδες που είχα πιο παλιά που νόμιζαν ότι είναι οι σούπερ σταρ…», είπε ο Γιάννης Νικολάου.

πλανα απο zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !