Η εμμονή του Λιάγκα με το “Ποτάμι”, η “κατά φαντασίαν” τετράδα του GNTΜ και τα ταλέντα κομπάρσοι

Χρήστος Παναγούλης
6

Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου, στην στήλη της PING PONG:



Μια ανεξήγητη εμμονή διακρίνω πως έχει ο Γιώργος Λιάγκας με το “Κόκκινο Ποτάμι”. Μέχρι στιγμής έχει παίξει τρια αφιερώματα για τη σειρά από την εκπομπή του ,και μια συνέντευξη του Μανούσου Μανουσάκη ,που τον είχε καλεσμένο. Αλήθεια, τις Κυριακές το “The Voice” δεν παίζει απέναντι από τη σειρά του ΟPEN και μάλιστα τις περισσότερες φορές το τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ υπολείπεται σε ποσοστά; PING Την ίδια στιγμή, μαθαίνω ότι ο παρουσιαστής αρνείται να στηρίξει το “Λόγω τιμής” προβάλλοντας θέματα και backstage υλικό από τη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, που παραπαίει κάθε εβδομάδα και όχι άδικα. Πόση κατάθλιψη και αποτυχία να αντέξει κανείς μέσα σε μια ώρα που κυλάει μάλιστα με μεγάλη δυσκολία. Αν θέλουμε προβλήματα έχουμε και τα δικά μας, κυρία Μιρέλλα μας. Πάντως, κάποιοι στο κανάλι ήδη είναι ενοχλημένοι με τη στάση του παρουσιαστή και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα του τραβήξουν λιγάκι το αφτί, αλλά ποιος ακούει… PONG Και συνεχίζω το αφιέρωμα στην εκπομπή όχι γιατί έχω καμία εμμονή κυρία μου αλλά επειδή απλά μου δίνει υλικό προς σχολιασμό… Για παράδειγμα σήμερα προβλήθηκε ρεπορτάζ για την 4άδα του “GNTM”. Αλήθεια ,για ποια τετράδα μιλούσαν; Τα γυρίσματα που γίνονται αυτό το διάστημα είναι στις επτά εναπομείνασες παίκτριες. Μάλιστα, από ό,τι λένε οι πληροφορίες μου ο ημιτελικός, που πιθανότατα να γίνει στο εξωτερικό όταν και αν βρουν προορισμό ,θα γίνει ανάμεσα στις πέντε φιναλίστ και όχι ανάμεσα στην τελική τετράδα. Ακόμα ηχούν στα αφτιά μου όλα εκείνα τα ονόματα που ακούστηκαν από την εκπομπή για την κριτική επιτροπή και την παρουσίαση του The Voice ή εκείνο το δελτίο Τύπου που πλασαρίστηκε ως “αποκλειστικό”, επειδή απλά έτσι το είχαν υπολογίσει στη σκαλέτα. Πάντως, όσο κάποιοι θα συνεχίζουν να κανιβαλίζουν το GNTM τόσο εκείνο θα ανεβαίνει… PING Δεν έχει τελειωμό η ανακύκλωση παικτών ανάμεσα σε ριάλιτι, τάλεντ σόου και εκπομπές. Και καλά να είσαι επαγγελματίας παίκτης σε τηλεπαιχνίδια γνώσεων το καταλαβαίνω, αλλά πώς γίνεται από τη μία να πηγαίνεις στον Τρόχο της τύχης, την επομένη φορά να τραγουδάς στο X Factor, την τρίτη φορά να εμφανίζεσαι στην Πάνια να σου βρει νύφη για τον γιο σου και στο τέλος να κάνεις και ένα πέρασμα και  από το Guess my age για να δηλώσεις την ηλικία σου. Και μετά σας κάνουν εντύπωση τα “διλήμματα” της Καινούργιου που είτε έχουν ξανά ακουστεί στο παρελθόν είτε ακούγεται η ίδια φωνή με διαφορετικό όνομα να εξιστορεί μια άλλη ιστορία. Και όλα αυτά με το αζημείωτο φυσικά… Ταλέντα κομπάρσοι ή κομπάρσοι τάλεντα; PONG Είμαι περίεργη να δω πόσο καιρό ακόμα θα αντέξουν οι ‘Μέλισσες” σε αυτά τα υψηλά ποσοστά… Υπέροχες ερμηνείες, αλλά για μια σειρά 6 εκατομμυρίων ευρώ θα έλεγα πως η σκηνογραφία υστερεί. Γιατί και τα σκηνικά είναι σαν τις αισθητικές επεμβάσεις. Το επιτυχημένο μπότοξ είναι αυτό που κανείς δεν καταλαβαίνει ότι έκανες.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γράφει η έγκριτη τηλεκριτικός για τις Αγριες Μέλισσες. Μαλάκα, θα τρελαθούμε με τις ασυναρτησίες του καθενός. Ρε σεις ηρεμείστε λίγο, πραγματικά έχετε ξεφύγει. Ηρθαν 2 Μεσσίες στην ελληνική μυθοπλασία (Άγριες Μέλισσες, Κόκκινο Ποτάμι) και αντί να τις στηρίξουμε και να τις προωθήσουμε -θα έλεγα- ώστε να τις γνωρίσει ένα ακόμη μεγαλύτερο κομμάτι του κοινού, εμείς πιανόμαστε, στο γιατί το ποτήρι που χρησιμοποιήθηκε στη σκηνή εκείνη δεν είναι του 1958, αλλά του του 1960. Θα τρελαθώ με την παράνοια.

    Παρακαλώ να δημοσιευτεί το σχόλιό μου. Ευχαριστώ θερμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιος να πει στη Μεσσαροπούλου ότι ο κάθε παρουσιαστής δεν είναι υποχρεωμένος σώνει και καλά να γλύφει όλη την ώρα το κανάλι του όπως κάνει αυτή με τον Alpha. Τραβάει μια σειρά ο άλλος θα κάνει ρεπορτάζ. Αφού το λόγω τιμής και το 8 λέξεις πάνε χάλια, γιατί ο Λιάγκας να κάνει αφιερώματα σε αποτυχίες και να ρίξει τα ποσοστά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι αυτή η κυρία βρήκε κάτι να προσάψει ακόμα και στις Μέλισσες είναι αδιανόητο. Φυσικά για τον Άλφα ούτε κουβέντα. Εκεί φαντάζομαι είναι όλα τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω πω κακία. Για το σταθμό που εργάζεται και παραπαίει σε νούμερα τηλεθέασης σε όλες τις ζώνες δεν είπε τίποτα. Για την Ελενίτσα που πατώνει με μονοψήφια τίποτα για τις άθλιες σειρες. Αντικειμενικοτατη. Έβγαλε συμπέρασμα για τις μέλισσες από τα σκηνικά όχι για τις υπέροχες ερμηνείες. Λες και το βλέπουμε για το χωριό που εστησαν και όχι για την θεαρα κιτσου και τους λοιπούς.Για τα στημένα τηλεφωνήματα και τους παίκτες θα συμφωνήσω. Δε θα διαφωνήσω για την εκπομπή του Λιάγκα την έχω κρίνει παρα πολλές φορές άσχημα αλλά ένα ρεπορτάζ λάθος ήταν σιγά. Πόσες μουφες έχουν βγάλει κατά καιρούς. Καλά αυτή η πατλακη ότι έχει πει ειναι μουφα ΧΑ ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν κοιτάζει τα χάλια του καναλιού της που πάει άπατο και "χτυπάει" δεξιά κι αριστερά στα άλλα κανάλια. Τώρα μπήκαν στο στόχαστρο οι "άγριες μέλισσες". Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια έχω να πω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά...πόσο ανόητη η γυναίκα; Ουσιαστικά υπερασπίζεται το GNTM και λέει ότι οι Άγριες Μέλισσες είναι μια μέτρια σειρά με κακή σκηνογραφία που κακώς κάνει τα νούμερα που κάνει! Άσε μας κουκλίτσα μου...πάνε και ξεκατινιάσου με άλλες της κλάσης σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !