Απογοητευτικό το Divided...

Χρήστος Παναγούλης
5

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι αδιαμφισβήτητα ένας πολύ καλός παρουσιαστής, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του Your face sounds familiar, απείχε συνειδητά από την τηλεόραση. Παρ’ ότι είχε αρκετές προτάσεις, είχε δηλώσει επανειλημμένα ότι ήθελε να επιστρέψει με κάτι που « θα του αρέσει και θα του ταιριάζει». Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό μου, μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα παρακολουθώντας την πρεμιέρα του νέου του τηλεπαιχνιδιού Divided, μέσα από την συχνότητα του Alpha
Το πρώτο μεγάλο πρόβλημα είναι η ροή του παιχνιδιού, καθώς παρ’ όλο που το concept έχει κάποιο ενδιαφέρον, η εξέλιξη είναι υπερβολικά αργή. Το σασπένς απουσιάζει πλήρως ενώ ακόμα και οι απαντήσεις δίνονται με τέτοιο τρόπο που είναι πολύ δύσκολο για τον τηλεθεατή να «παίξει» και αυτός από το σπίτι. Ακόμα, σοβαρό πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και με το καστ. Το concept του παιχνιδιού θέλει ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα συγκρουστούν, θα συμμαχήσουν και θα διεκδικήσουν το μεγαλύτερο μερίδιο των χρημάτων για τον εαυτό τους, λειτουργώντας πότε ως ομάδα και πότε ως μονάδα. Στα τρία πρώτα επεισόδια που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής, οι παίκτες δεν έχουν καταφέρει να προκαλέσουν την ανάλογη ίντριγκα, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού σε όλες τις χώρες προβολής του. Τέλος, ακόμα και το σκηνικό είναι αρκετά μουντό, σκοτεινό και χωρίς κάποιο στοιχείο που να κάνει την διαφορά και να κερδίζει τον τηλεθεατή, έστω και οπτικά. 
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάνει μία φιλότιμη προσπάθεια να δώσει στο παιχνίδι την ζωντάνια και το ενδιαφέρον που του λείπουνε, ωστόσο θα είναι μάλλον αρκετά δύσκολο να ξεφύγει από τις μονοψήφιες επιδόσεις των πρώτων ημερών.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν καταλαβαίνω τα στελέχη των καναλιών πριν αγοράσουν και προβάλλουν ένα τηλεπαιχνίδι δεν διαβάζουν το κονσεπτ του;Εγω είχα προβλέψει διαβάζοντας τα κονσεπτ πως δεν θα πάνε καλα το Divided,το Πάνω κάτω,το Guess my age & το Ένας για όλους γιατι ειναι αδιάφορα.Μονο το Boom βρήκα ενδιαφέρον αλλα ουτε αυτο δεν κανει καλα νούμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστευω οτι αμα εκανε 20% δεν θα υπήρχε αυτό το άρθρο εγω το ειδα και ειναι πραγματικα ωραιο και ενδιαφέρον απλα ο αλφα φετος ειναια ατυχος ενω εχει καλο υλικο δεν το αξιοποίησε σωστα, ειναι δυνατων τα αστερια στην αμμο να τα βαλει στις 4? ενω βγηκαν νωρις μπορουσε να τα προβαλει 2 βδομαδες στις 8 ή στις 9 που εδειχνε επαναληψεις μεχρι να ξεκινήσουν τα καινούρια επεισόδια και μετα να το εβαζε στις 6 και το φερεντινο πιο νωρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το κονσεπτ του παιχνιδιου ειναι καλο ομως η παρουσιαση δε βοηθαει
    Ο Φωτης αρμοζει σε πιο διασκεδαστικα πραγματα ενω σε αυτο το παιχνιδι παραειναι σοβαρος οποτε δεν του παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι και μου φαίνεται διαφορετικό από τα υπόλοιπα.
    Πιστεύω όμως ότι ο Άλφα το "έθαψε". Δε φτάνει που το έβγαλε τουλάχιστον 1 μηνα μετά τον ανταγωνισμό,το τοποθέτησε και σε μια ζώνη που έχει έναν σαρωτικό Μουτσινά και ένα επίσης σαρωτικό Ρουκ Ζουκ που και τα δύο τα ξέρουμε οαπο προηγούμενες χρονιές και δε μας συστήθηκαν φέτος. Έχουν χτίσει δηλαδή το κοινό τους. Βλέπω εγώ πχ Ρουκ Ζουκ στις 3 και θα αφήσω τις ομάδες που παρακολουθω και θέλω να δω ποια θα κερδίσει για να βάλω το Divided που ξεκινά μισή ώρα αργότερα; Στις 5 έπρεπε να το έχουν,θα είχε περισσότερες ελπίδες πιστεύω.
    Γενικά ο Άλφα φέτος δείχνει να τα έχει χαμένα. Τίποτα δεν του βγαίνει και δεν είναι τυχαίο αυτό. Το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Ναι εγώ είμαι, και που να το έβαζαν; Στις 4:30 απέναντι στο σαρωτικό Shopping; Στις 5:30 απέναντι στο σαρωτικό Still Standing; Στις 6:30 απέναντι από τη γυναίκα και 1 άλλο τηλεπαιχνίδι; Να κόψουν το δελτίο ή να αρχίζουν να κάνουν πειράματα μεταφέροντας το έλα στη θέση μου που κάνει ακόμη καλά νούμερα; Σε όλες τις ζώνες κάτι σαρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !