Θα τους έπεφτε βαρύ να ζητήσουν μία συγγνώμη από το «Ράδιο Αρβύλα»;

Νίκος Τσαγρής
0
Ο κ. Κενανίδης πέρασε μία καρκινοπάθεια στο λάρυγγα, εξ ου και η αδύναμη χροιά της φωνής του. Το κακό δεν είναι η σάτιρα, αν και το να σατιρίζεις τη λεπτή φωνή κάποιου, όπως και να το κάνουμε, δεν αποτελεί και τόσο υψηλού επιπέδου χιούμορ. Το κακό είναι που τους το επισήμαναν στους συντελεστές της εκπομπής, τη φυσική αδυναμία του ανθρώπου, αλλά -όπως επισημαίνει ο δικηγόρος του Απόστολου Κενανίδη- αυτοί αρνήθηκαν να ζητήσουν μία συγγνώμη και να επανορθώσουν.




«Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι να κάνουμε την αγωγή στο δικαστήριο επιδιώξαμε να υπάρξει κάποια επανόρθωση από τους παρουσιαστές της εκπομπής, αλλά το αρνήθηκαν» είπε ο Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος του Απόστολου Κενανίδη, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε».
Οπότε πήγαν στα δικαστήρια. Εκδικάστηκε αγωγή λοιπόν και δόθηκε ποσό 100.000 ευρώ ηθική ικανοποίηση και καταδίκασε και τους τρεις παρουσιαστές. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η κόρη του Απόστολου Κενανίδη έκανε 10 μέρες να πάει στο σχολείο στα Γιαννιτσά και δεν κυκλοφορούσε γιατί γελούσαν σε βάρος του πατέρα της. Οπως έγραψε το ethnos.gr οι νομικοί εκπρόσωποι των «Ράδιο Αρβύλα» προτίθενται τις επόμενες ημέρες να ασκήσουν έφεση.
Αναρωτιόμαστε όμως, έχουν τρελαθεί εκεί στο «Ράδιο Αρβύλα»; Τι αλαζονική συμπεριφορά είναι αυτή;
etetradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !