«Πήγα με λιγότερα λεφτά απ’ όσα μου έδιναν τα άλλα δύο κανάλια»

Νίκος Τσαγρής
0
Alpha

«Γιατί ένιωσα ότι στον Alpha μπορούν να με βελτιώσουν, να με πάνε ένα βήμα παραπάνω από εκεί που ήμουν».

Στο Down Town Κύπρου έδωσε συνέντευξη ο Λούης Πατσαλίδης, ο οποίος παρουσιάζει το επιτυχημένο “Λούης Night Show” στον Alpha Κύπρου. Ο… βασιλιάς της βραδινής ζώνης της κυπριακής τηλεόρασης, όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, απάντησε για τη σχέση του με τα χρήματα και την μετακόμισή του από το Sigma στον Alpha.

Χάλασες ποτέ δουλειά λόγω χρημάτων; 

Όχι. Ποτέ δεν έπαιξε ρόλο για μένα αυτός ο παράγοντας!

Συγνώμη, εσύ δεν είσαι που έφυγες από το Sigma για να πας στον Alpha «για μια σακούλα λίρες»;
Άκου. Επειδή με τσιγκλάς πολύ. Θα σου κάτι που πρώτη φορά το λέω. Αν ο στόχος μου ήταν τα λεφτά, όταν έφυγα από το Sigma θα πήγαινα σε κανάλι που μου έκαναν πρόταση με πολύ περισσότερα χρήματα!
Σε ποιο κανάλι;
Τότε είχα πρόταση από δύο πολύ συγκεκριμένα κανάλια. Δεν θα ήταν επαγγελματικά σωστό να τα ονομάσω – αν και η πιάτσα γνωρίζει ποια είναι, η αγορά της Κύπρου είναι μικρή. Αυτά τα δύο κανάλια, λοιπόν, μου έδιναν τότε περισσότερα λεφτά από όσα μου έδινε ο Alpha! Αλλά, για μένα, το πιο σημαντικό στη δουλειά μου, είναι αυτό που θα κάνω να είναι καλό και να αντέξει στον χρόνο. Και γι’ αυτό επέλεξα να πάω τελικά στον Alpha, με λιγότερα λεφτά από όσα μου έδιναν τα άλλα δύο κανάλια. Γιατί ένιωσα ότι στον Alpha μπορούν να με βελτιώσουν, να με πάνε ένα βήμα παραπάνω από εκεί που ήμουν – πίστεψα στον Πέτρο Πέτρου και στα παιδιά που ήταν εκεί. Και δεν έκανα λάθος! Είδα πως υπήρχε όραμα.

Λούης Πατσαλίδης




Δεν υπήρξαν πέρσι εντάσεις στη σχέση σου με τον Alpha;
Ποτέ δεν υπήρξαν εντάσεις! Σε αντίθεση με το Sigma. Κι αν ήμουν ευχαριστημένος στο Sigma, σίγουρα δεν θα ‘φευγα! Οι σχέσεις που έχω με τους ανθρώπους στον Alpha είναι, πάνω απ’ όλα, ανθρώπινες και φιλικές, και μετά επαγγελματικές – δένομαι πάντοτε με τα άτομα, με τα οποία συνεργάζομαι. Αν, όμως, δεν βλέπω με τον άλλον προς την ίδια κατεύθυνση, τότε φεύγω. Γιατί να πάρω τώρα δέκα χιλιάδες ευρώ, και να κάνω κάτι που θα κρατήσει για έξι μήνες, να «καώ», και μετά να μην έχω δουλειά;
Θα σου πω το εξής. Ακολουθώ μία πολύ σπουδαία συμβουλή που μου έδωσε ο παπάς μου – η μόνη του που τηρώ ευλαβικά: «Ποταβρίζεσαι ως τζιαμαί που φτάνει το σιέριν σου. Αν κάμεις την κίνησή να πάεις μπροστά για να φτάσεις εκεί που δεν σε παίρνει, θα σπάσεις τα μούτρα σου!». Και εγώ, τα δικά μου μούτρα, δεν θέλω να τα σπάσω!
Ποιος λόγος θα σε έκανε να φύγεις από τον Alpha;
Μόνο αν κλείσει το κανάλι.
Α, τόσο πολύ δεμένος!
Μα, δεν έχω κανένα λόγο να φύγω από τον Alpha! Ακόμη και κάποιο άλλο κανάλι να έρθει τώρα και να μου πει «έλα ρε Λούη, πάρε τα διπλάσια, φύγε και έλα σ’ εμάς», εγώ δεν θα το κάνω! Αφού είμαι ευχαριστημένος! Αγαπώ τους ανθρώπους που με στήριξαν στον Alpha. Τους σέβομαι. Κι ίσως γι’ αυτό διατηρούμαι τόσα πολλά χρόνια στο παζάρι, και σε τόσο υψηλό επίπεδο: Γιατί χτίζω σε γερές βάσεις!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !