Αν άκουγες τον αγαπημένο σου σταθμό όλη μέρα θα συνέχιζε να είναι ο αγαπημένος σου;

Νίκος Τσαγρής
0
Οι περισσότεροι ακροατές σπάνια ακούνε όλες τις ώρες μόνο ενα ραδιόφωνο. Έχουν κάποιο αγαπημένο που όμως το “απατούν” κάποιες ώρες με έναν 2ο, 3ο ή και 4ο σταθμό. Εμείς αποφασίσαμε να ακούμε κάθε μέρα αποκλειστικά και μόνο έναν μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό γιατί η αίσθηση που έχεις όταν ακούς μια ολόκληρη μερα ένα σταθμό είναι πιο ολοκληρωμένη, αλλα και πιο… αυθεντική ως προς τη συνολική ποιότητα του αφού τα ενοχλητικά στοιχεία ξεχωρίζουν πιο έντονα καθώς δεν κάνεις ζαπινγκ για τα να αποφύγεις.
Ακούσαμε λοιπόν τα πιο αγαπημένα μας μουσικά ραδιοφώνα και καταθέτουμε εντυπώσεις.
Galaxy 92
Ακούσαμε σύγχρονες επιτυχίες, μέηνστρημ ποπ και σοφτ ροκ με έμφαση στα 80ς και τα 90ς, στη μουσική δηλαδή που έχει αδυναμία ο μέσος Έλληνας ακροατής άνω των 30. Ο Galaxy παρεμένει πιστός στο παλιό του μοτο “λίγα λόγια πολλή μουσική” και καλά κάνει καθώς η μουσική του είναι πιο δυνατό στοιχείο από τους οι εκφωνητές του που δεν προσφέρουν κάτι περισσότερο στο στίγμα του σταθμού. Η τσιριχτή σέξυ γυναικεία φωνή του τύπου δυναμική γατουλα ακούγεται φοβερά ψεύτικη και ως εκ τούτου καθόλου ελκυστική.
Πιο ζεστή και φιλική παρουσία αυτή της Έλενας Γαβρεσέα.
Kiss FM
Επιτυχίες σε βαθμό υπερβολής καθώς δεν είναι όλες οι επιτυχίες για τόση επανάληψη. Οι περισσότεροι εκφωνητές ακολουθούν την 90’ς αμερικάνικη συνταγή της δυνατής, χαρούμενης εκφώνησης δημιουργώντας συχνά την αίσθηση ενός χαζοχαρούμενου κλίματος. Ανάγνωση δελτίων Τύπου, τίτλοι τραγουδιών, καμία προσωπική αποψη ή ένα πιο αυθόρμητο σχόλιο.
Hit 88,9
Ακόμα ένας σταθμός χωρίς ιδιαίτερη προσωπικότητα και τη βαριά σφραγίδα του πλέη λιστ για ολα τα γούστα. Σύγχρονη ποπ και ροκ μουσική που συνοδεύουν σχόλια για προϊόντα, χορηγούς, διαγωνισμούς και τους τίτλους των τραγουδιών. Ένα ραδιόφωνο άψυχο που ο μόνος λόγος για να το ακούσεις είναι να σε πληρώνουν. Εχει άλλωστε και σχετικό διαγωνισμό….
enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !