Τα κάστινγκ για τον ''Αγρότη'' και ο ενεργός ρόλος της Τσολάκη...

1

Εδώ και δυο εβδομάδες «τρέχει» στον ΣΚΑΪ το casting call που ουσιαστικά προτρέπει τους τηλεθεατές να δηλώσουν συμμετοχή. «Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, έχουμε ξεχωρίσει 150 άντρες και μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, υπολογίζουμε να έχουμε περίπου 300, από τους οποίους θα καταλήξουμε σε 50», εξηγεί στο People στέλεχος του καναλιού. Στην επόμενη φάση, πρόκειται να γίνουν συνεντεύξεις μέσω skype, ώστε η παραγωγή να καταλήξει στους διαγωνιζομένους, οι οποίοι θα είναι 8-10 άτομα. 

«Οι αγρότες θα είναι από όλη την Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρξει και μια συμμετοχή από Κύπρο», αποκαλύπτει στο People πηγή του ρεπορτάζ. 

Όσον αφορά την παρουσιάστρια, η Ελένη Τσολάκη θα έχει ενεργό ρόλο από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, καθώς θα συστήσει τους αγρότες από τα μέρη που ζουν και εργάζονται. «Η Ελένη θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, ώστε να κάνει γυρίσματα στα σπίτια και τα χωράφια των αγροτών, ενώ θα τη δείτε να κάνει μαζί τους ακόμη και αγροτικές εργασίες», τονίζει η ίδια πηγή στο People. 

Αν και είναι ακόμα νωρίς, ο ΣΚΑΪ θα εντάξει το συγκεκριμένο reality στο πρόγραμμά του από το δεύτερο μισό της σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στην prime time ζώνη, ενώ η πρεμιέρα έχει υπολογιστεί να γίνει μέσα στον Ιανουάριο.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !