Τη φετινή σεζόν οι τηλεοπτικοί νόμοι γράφονται από την αρχή!

2

Η φετινή σεζόν είναι παραπάνω από σαφές ότι θα αφήσει εποχή. Από τα πρώτα κιόλας δείγματα γραφής και ενώ δεν έχει συμπληρωθεί ούτε μήνας από την πλήρη έναρξη των τηλεοπτικών προγραμμάτων, διαφαίνεται ότι το ...ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Μετά από τις “Άγριες μέλισσες” (ΑΝΤ1) που καθηλώνουν κάθε βράδυ, ήρθε και το “Κόκκινο ποτάμι” (Open), τα πήρε και τα σήκωσε όλα. Κόκκινο ή όχι, -αφού σίγουρα κάποιοι θα “ματώσουν” από την επιτυχία που σημειώνουν οι υψηλών προδιαγραφών σειρές εποχής-, το νερό μπαίνει πλέον στο αυλάκι προς μια συνολική αλλαγή πορείας.  Οι τηλεθεατές εκπέμπουν το μήνυμά τους σε υψηλή ευκρίνεια. Αν κάτι αξίζει, θα το βρουν. Δεν έχει σημασία ούτε αν το κανάλι είναι μεγάλο ή μικρό, ούτε αν έχει παράδοση στη μυθοπλασία ή σε junk προϊόντα. Ούτε αν έχει καλό lead-in ή αν “απέναντι” έχουν και οι άλλοι πολυδιαφημισμένες πρεμιέρες ή δυνατό πρωτότυπο πρόγραμμα.

Φέτος καταρρίπτονται οι μύθοι, οι τηλεοπτικοί νόμοι γράφονται εκ νέου. Όταν μια παραγωγή ξεχωρίζει γιατί έχει κάτι ισχυρό να πει όπως το “Κοκκινο ποτάμι” που χτυπά από το πρώτο λεπτό τη φλέβα του Ποντιακού ελληνισμού και του ξεριζωμού σαν μια “Πολίτικη κουζίνα” διαρκείας, όταν έχει άρτια παραγωγή και εκτέλεση για να το υποστηρίξει, το κοινό θα μετακινηθεί μαζικά και στην...έρημο για να βρει την πηγή να ξεδιψάσει. Σαν άλλες μέλισσες, οι τηλεθεατές θα πετάξουν από δω κι από εκεί όπου χρειαστεί για να βρουν το περιεχόμενο που τους “μιλά”. Και θα το ξετρυπώσουν.

Της Ναταλίας Ανδρικοπούλου -Real Life

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά ρε παιδιά ηρεμηστε λίγο. Ούτε ένα μήνα δεν έχει αρχίσει η σεζόν. Ας αφήσουμε λίγο τα πράγματα να τσουλησουν. Ενθουσιαστηκαμε με τις μέλισσες και το ποτάμι όλοι αλλά ας τα αφήσουμε να προχωρήσουν λίγο. Νιώθω ότι υπάρχει μια υπερβολή. Συν ότι τα ριάλιτι τύπου gntm σκίζουν άρα για ποια αλλαγή μιλάμε. Ο κόσμος απλά όταν δει μια καλή παραγωγή η αυτή είναι σειρά η ριάλιτι θα την ανταμείψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !