Γιώργος Λιάγκας – Σάσα Σταμάτη: Η συνεργασία που δεν έγινε ποτέ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα Σταμάτη θα μπορούσαν να βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι, στην ίδια εκπομπή στον ΣΚΑΪ, αν η δημοσιογράφος είχε πει το «Ναι» στον παρουσιαστή. Ο Γιώργος επιβεβαίωσε πως η Σάσα ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που προσέγγισε το περασμένο καλοκαίρι για να συνεργαστούν τη φετινή σεζόν. Αφορμή για την αποκάλυψη Λιάγκα στάθηκε η συνέντευξη της Σταμάτη στην Ελένη Τσολάκη.

«Ο Γιώργος θέλει ξύλο! Δεν με παίρνει κανένα τηλέφωνο να πάμε κάπου, να βγούμε όπως παλιά. Εγώ με τους ανθρώπους δένομαι, δεν κάνω παρέα απλά επειδή δουλεύω μαζί τους», δήλωσε η Σάσα Σταμάτη και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στη συνέχεια τα εξής:

«Να το πω… Το καλοκαίρι, με το που ήξερα ότι θα κάνω κάτι φέτος, ήταν από τους 2-3 ανθρώπους που πήρα τηλέφωνο να της κάνω πρόταση να είμαστε μαζί, πριν ακόμα κλείσω αυτήν εδώ την εκπομπή. Ήξερα ότι κάτι θα κάνω, συζητούσα και με άλλα κανάλια τότε, την είχα πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει «Θα κάνω κάτι δικό μου και μάλλον στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο έχει προσωπική σχέση»…».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βρε άνθρωπε σου λέει ότι τη θυμάσαι μόνο για δουλειές. Όταν θέλεις κάτι από αυτή. Κι εσύ το επιβεβαιώνεις ότι μόνο τότε τη θυμάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !