Η ανακοίνωση για τον Νίκο Κοκλώνη - Αύριο η πρεμιέρα

1

Για 4η τηλεοπτική χρονιά, ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει μαζί με αγαπημένους celebrities σε όλο τον κόσμο. Περιηγήσεις απολαυστικές σε προορισμούς με ιστορία αιώνων, περιπετειώδη ταξίδια-ζωής σε εξωτικά μέρη, ανατρεπτικές συναντήσεις, εκ βαθέων εξομολογήσεις, και προσωπικές αποκαλύψεις είναι τα βασικά «συστατικά» του Celebrity Travel που επιστρέφει δυναμικά στο OPEN, πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη φορά.

Ένα ταξίδι γίνεται αξέχαστη εμπειρία όταν έχεις μαζί σου έναν travel expert, όπως ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Mr Travel, μας ξεναγεί σε ονειρικούς προορισμούς, παρουσιάζοντάς μας μια ιδιαίτερη πλευρά κάθε τόπου που επισκέπτεται, με τη ματιά τού insider.

Αυτή την Πέμπτη ο Celebrity Travel γύρος του κόσμου ξεκινά με ένα ταξίδι στο Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή. Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την πληθωρική και χειμαρρώδη Μαρίνα Πατούλη ακολουθούν τα ίχνη της θρυλικής Εβίτα Περόν και ανακαλύπτουν μια ιδιαίτερα γοητευτική όψη της πόλης, επιφυλάσσοντάς μας μια σειρά από εκπλήξεις.

Αύριο, Πέμπτη, αμέσως μετά από το live του Χ Factor στη 01.00…  
Πρεμιέρα για το Celebrity travel με τον Νίκο Κοκλώνη στο OPEN. 

#CelebrityTravel #OPENtv

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Όπεν κάνει ένα λάθος με τα τρέιλερ και τις ανακοινώσεις του σταθμού που πρέπει να τα βγάζει στα social και στον αέρα του καναλιού πριν κανένα μήνα για να μάθει ο κόσμος τι ξεκινάει και όχι 3-4 ημέρες πριν και οπότε είναι λογικό να πηγαίνουν χαμηλά ότι και να βάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !