«Καφέ της Χαράς»: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν στη σειρά του ΑΝΤ1

Χρήστος Παναγούλης
3

Στα μέσα Ιανουαρίου θα ανοίξει ξανά το «Καφέ της Χαράς». Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τη λειτουργία του ΑΝΤ1 το αγαπημένο σίριαλ των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Ήδη το συγγραφικό δίδυμο έχει έτοιμα τα σενάρια και την 1η Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.
Το «Καφέ της Χαράς» δεν θα είναι έτσι όπως το ξέραμε, αφού η ιστορία δεν επικεντρώνεται στον Περίανδρο Πώποτα και στη Χαρά, αλλά στα παιδιά τους, τη Βάλλια και τον Μανωλάκη που μεγάλωσαν. Ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Έφη Ρασσιά συνεχίζουν λοιπόν κανονικά, όχι όμως και η Ελένη Λιάσκα και ο Δημήτρης Τσακαλάς που υποδύονταν τη Γωγώ και τον Μπίλι. Νέα είσοδο στο σίριαλ θα κάνει η Ζέτα Δούκα, η οποία θα παίξει σχεδόν σε όλα τα επεισόδια, αφού θα υποδύεται το νέο πρόσωπο στη ζωή του Περίανδρου. Η Ρένια Λουιζίδου, επειδή όταν γράφτηκαν τα πρώτα δώδεκα σενάρια, είχε ακόμη τη δέσμευση με τον Alpha για το «Σόι» έχει συμφωνήσει να παίξει σε πέντε επεισόδια, με προοπτική να γίνει μόνιμος ο ρόλος της από ένα σημείο και μετά.
Όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι του Κολοκωτρονιτσίου θα κάνουν μικρότερα ή μεγαλύτερα περάσματα από το σίριαλ, ενώ θα επιστρέψει και η Σοφία Μουτίδου που δεν συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Ακόμα και ο Χάρης Γρηγορόπουλος που παίζει στο «Έλα στη θέση μου» και η Χριστίνα Τσάφου που εμφανίζεται στην «Πολυκατοικία» έχουν πάρει έγκριση από τα κανάλια τους για να κάνουν γκεστ εμφανίσεις, ενώ ειδική συμμετοχή θα έχει και η Μαρία Κανελλοπούλου. Από την προηγούμενο καστ, αυτοί που θα παίξουν σε όλα τα επεισόδια είναι ο Χάρης Ρώμας και η Τζόυς Ευείδη, ενώ στην ομάδα θα προστεθεί και η Μαίρη Ραζή.
Στο νέο «Καφέ της Χαράς» θα παίξουν όμως και πολύ νέοι ηθοποιοί που είναι γνωστοί κυρίως από το θέατρο, όπως είναι ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο Αντώνης Καλομοιράκης, η Εύη Κολιούλη και ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης. Για τη δημιουργία της σειράς φτιάχτηκαν νέα σκηνικά, ώστε να περιοριστεί ο όγκος των εξωτερικών γυρισμάτων, τα οποία βεβαίως θυμίζουν απόλυτα τους χώρους που γυριζόταν το πρώτο «Καφέ». Ο ΑΝΤ1 έχει δώσει το ΟΚ στον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά για να γυριστούν 25 επεισόδια. Ωστόσο, αν πάει καλά, θα συνεχίσει και τη σεζόν 2020 – 2021.

Page 2 | Νέα Σελίδα

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Mακαρι να γινει μονιμος ο ρολος της Χαρας απο ενα εστω και μετα το 12ο επεισοδιο γιατι καφε της Χαρας χωρις χαρα δε γινεται πως να το κανουμε.Εμεις οι φανς της σειρας περιμενουμε τοσα χρονια να δουμε πως θα ξανασμιξει το ζευγαρι και τωρα που ξαναγυριζεται το σηηριαλ θα δουμε αλλη πρωταγωνιστρια και τη Ρενια να περιοριζεται σε 5 επεισοδιακια?ε δεν γινεται αυτο πως να το κανουμε.Επισης γιατι μονο ο Ρωμας και η Ευειδη θα εχουν μονιμη παρουσια?με τους υπολοιπους τι θα γινει σεναριακα?θα μετακομισουν ολοι απο το χωριο και θα ερχονται που και που για κανενα καφεδακι?μου φαινεται οι σεναριογραφοι ηθελαν να κανουν κατι καινουργιο και απλα χρησιμοποιησαν το ονομα και καποιους ρολους για να τραβηξουν τηλεθεατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή το χωριό δεν θα έχει κατοίκους;
    Ο παπάς; Η παπαδιά ...
    Οι φίλοι του Φατσέα ο Σταύρακας
    Ο Θόδωρος; Ο πολυμενεας;
    Ρολόι που αγαπήθηκαν από τους τηλεθεατές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασικοί ρολοι θα κάνουν απλώς γκεστ... Δε θέλω να κρίνω πριν το δω,αλλά εμείς αγαπήσαμε το χωριό όπως ήταν. Αν λείπει ο ένας κι ο άλλος τι να το κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !