Τα νούμερα τηλεθέασης(18/54) στη μεσημεριανή ζώνη (3/10/19)

10
Τι επιλέγει να δει το  κοινό, στην μεσημεριανή αλλά και την απογευματινή ζώνη; Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:
Πρόγραμμα- 18/54

ΕΛΕΝΗ 10,9
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (Ε) 20,5
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ 26,3
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 18,2
ΜΕΣΗΜΕΡΙ YES 5,0

*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν ξεκίνησε καλά η Ελένη. Αν στην τρίτη εκπομπή κάνει 10 τότε τα πράγματα είναι σκούρα. Δεν ξέρω γιατί , αλλά πιστεύω ότι φέτος είναι η τελευταία χρονιά που κάνει αυτή την εκπομπή. Πιστευω αν είναι στην τηλεόραση του χρόνου, θα κάνει κάτι άλλο πια, γιατί και η ίδια έχει πια βαρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο Ρουκ Ζουκ! Αξίζει τα νούμερα που κάνει και με το παραπάνω. Η Ζέτα είναι η καλύτερη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφυγε η Ζετα. Της παει πολυ το ρουκ ζουκ ειναι η αληθεια. Και ειναι και ενα πολυ νεανικο παιχνιδι. Αυτα να τα βλεπουν αλλοι σταθμοι με τα τηλεπαιχνιδια που επιλεγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να το γράψω εδώ... Υπάρχει συγκεκριμένος δημοσιογράφος με δικό του blog, όπου για δικούς του λόγους προφανώς έχει κόλλημα με ορισμένα πρόσωπα/προγράμματα (Βλ. Σκορδά, Μουτσινάς, Τανιμανιδης, Άγριες Μέλισσες). Για παράδειγμα σήμερα αναφέρθηκε ότι η τηλεθέαση του Μουτσινά είναι στα πατώματα ενώ έκανε πάνω από 18% στα μη καθαρά που σημάνει λογικά πάνω από 19% στα καθαρά νούμερα τηλεθέασης. Παρόλα αυτά την προηγούμενη εβδομάδα που είχε κάνει ο Μουτσινάς 24% και η Ζέτα 16-17% δεν είχε σχολιάσει τίποτα. Το έχουμε πει πολλές φορές: Λιάγκας- Μουτσινάς- Καγιά είναι όλοι ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής και η πρωτιά κρίνεται συνήθως σε ελάχιστες μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ρουκ ζουκ πέρα από το παιχνίδι που είναι καταπληκτικό και με μία Ζέτα η οποία είναι απολαυστική και έχει δέσει τόσα χρόνια,έχει και μαργαριτάρια παίκτες που όλους μας κάνουν και γελάμε με τις απαντήσεις τους.
    Τα νούμερα αυτά που έβγαλε χθες είναι επιβράβευση για το πως περνάμε εμείς από το σπίτι!
    Ο Μουτσινάκος μία χαρά απλά έχασε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.15 . Κατάλαβα ποιον λες και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Και για την Σίσσυ Χρηστίδου τα ίδια λέει απο πέρυσι. Πρόκειται για έναν άνθρωπο αγαπητέ Γιώργο που ζει και αναπνέει για να αποτυγχάνουν οι άλλοι, χαίρεται με αυτό, του δίνει λίγο νοημα στην ζωή του, για να έχει κάτι να γράψει. Τα ίδια έλεγε και για την Καινούριου , τα ίδια έλεγε και για την Φουρέιρα πέρυσι, που την έβριζε και την αποκαλούσε Νίτσα και ότι δεν θα πάει καν τελικό και η Νίτσα για αυτόν, βγήκε 2η και απο τότε έχει γίνει περιζήτητη και όλοι την έχουν σαν νικήτρια.
    ΥΓ. Μην ασχολείστε με αυτόν τον ''΄άνθρωπο''. Πέρα απο αυτά βάζει και παραπλανητικούς τίτλους για να μαζεύει προβολές. Τέτοιο άτομο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο μην ασχολείσαι καθόλου φίλε αυτός κερδίζει από αυτά που γράφει εναντίον τους.
    Τον ξέρω καλά τι πάστα είναι μιας που είμαστε από την ίδια πόλη.
    Στα 10 κακά που θα γράψει μόνο 1 καλό λόγο θα γράψει.
    Τα προγράμματα φέτος υπέροχα είναι απλά δεν παίρνουν νουμεράκια όσο θα έπρεπε και δεν είναι λόγος αυτός να τα χώνει σε ανθρώπους που κάνουν την δουλειά τους μία χαρά.
    Και όσο για τον Μουτσινά και για κάποιους άλλους απλά δεν ξέρει του γίνεται!!!
    Το μεγάλο κόλλημα του είναι στα τέταρτα που αν δει πτώση τρελαίνεται και ρίχνει καντίλια.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !