UPDATE- Κρατάνε την πρωτιά οι Μέλισσες στη ζώνη τους... Δείτε τα 15' στο Prime time.

14
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT...
Αναλυτικά για τα 15' στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 8/10/2019:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 13,2
ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ 12,7
8 ΛΕΞΕΙΣ 11,4

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 18,4
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 12,3

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ(22:45 23:56) 30.7
GNTM (22:45 23:45  28,3 (δεν είναι το καθαρό)

GNTM (20:58 23:42) 30,7

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα σίριαλ των εννιά χάλι μαύρο. Gntm και μέλισσες σκίζουν. Η φριτεζα καλά κρατεί. Την αγαπώ τη φριτεζα. Μπέζος τρομερός και η ζαμπελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρα πολυ καλα οι Μελισσες. Πιο πολυ βεβαια χαιρομαι για τη Φριτεζα που κανει 18αρια απεναντι απο μεγαλο ανταγωνισμο, αν επαιζε Τεταρτη Πεμπτη ισως εκανε 23-24%. Στον σκαι και στον alpha παραμενουν χαμηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέλισσες και Φριτεζα το βαρύ πυροβολικό του ΑνΤ1 στην prime time. GNTM δυστυχώς έσκισε κι αυτο. ALPHA και ΣΚΑΙ έχουν πολύ σοβαρό θέμα και λογικά θα υπάρξουν εξελίξεις σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάλτε επαναλήψεις απο το ΣΟΙ στις 9 καλύτερα θα πάνε απο αυτό το νερόβραστο πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να κόψουν την απογευματινή επανάληψη του αν ήμουν πλούσιος αν θέλουν να σώσουν την σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kατά τη γνώμη μου το "Σπίτι είναι..." γίνεται καλύτερο επεισόδιο με επεισόδιο. Είναι γλυκιά σειρά, ευχάριστη και καλογραμμένη. Απλώς έπεσε σε μία χρονιά με πάρα πολλές σειρές, που ο κόσμος μοιράστηκε εξ' αρχής και δεν προλαβαίνει να δώσει χρόνο σε κάτι. Αυτό ισχύει για όλες τις σειρές που κάνουν πάνω κάτω την ίδια τηλεθέαση. Όταν είχε βγει το Σόι και η Μουρμούρα οι σειρές ήταν ελάχιστες κι αυτό το στυλ το οικογενειακό μπόρεσε να κερδίσει έδαφος. Τώρα που αλλάζει πάλι η μόδα, δυστυχώς θα υπάρχουν και συνέπειες. θέλω να πω όμως, πως δεν θεωρώ ότι η τηλεθέαση έχει να κάνει με την αξία της σειράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λέμε για τις 8 λέξεις ότι δεν κάνουν νούμερα αλλά σχεδόν στις 9 τίποτα δεν κάνει καλά νούμερα. Το πολύ κακό σπίτι είναι και το αργό αν ήμουν πλούσιος δεν πρόκειται να ανέβουν γιατί είναι πολύ κακα προγράμματα με καλούς ηθοποιούς. Ένα Σοι θα σώσει τον άλφα και ένα τετράωρο επεισόδιο άγριες μέλισσες τον Αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το αν ημουν πλουσιος ειναι επιτυχια διοτι παρολο τα χαμηλα νουμερα περναει τις σειρες του αλφα και του σκαι εστω και με μικρη διαφορα.να μου πεις ειναι επιτευγμα αυτο?ναι ειναι..εχει ομως ο αντ1 τη δυναμικη που χε περυσι 9 με 10 με την επιστροφη ? οχι.αλλα αν παρουμε για παραδειγμα χτες που η επαναληψη του αν ημουν πλουσιος το απογευμα εκανε 15αρια και περναει πλεον σε ποσοστα το βραδινο επεισοδιο ναι ο αντ1 αυτη τη παρασκευη καλο ειναι να τελιωσει με τις επαναληψεις το απογευμα και να το βαζει μονο βραδυ.μετα θα δειτε σε τι μονοψηφια θα παει το σπιτι ειναι και οι 8 λεξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατανοώ την ανάγκη να ειπωθεί μια καλή κουβέντα για το αδιάφορο και παλιομοδίτικο Σπίτι Είναι μήπως και μετριαστεί λίγο η παταγώδης περιφρόνηση που υπάρχει γι αυτή τη σειρά. Δεν σώζεται όμως η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ λογικά τα νούμερα του gntm. Είναι το μόνο ενδιαφέρον πρόγραμμα στη ζώνη του. Οι σειρές του αντ1 αποδείχτηκαν φούσκα που ξεφούσκωσε αμέσως, όπως και του αλφα. Κακώς συνέχισαν σειρές όπως το μην ψαρώνεις που ούτε πέρσι έκανε νούμερα. Καλύτερα να έφτιαχναν μια νέα σειρά με έξυπνο σενάριο. Όσο τα κανάλια γυρίζουν μέτριες σειρές με αργή πλοκή, τόσο θα ανθούν τα ριάλιτι. Ο κόσμος δεν στήνεται πια κάθε βδομάδα στην τηλεόραση. Δεν έχει χρόνο και κεφι να δει σειρά με συνέχειες, εκτός αν μιλαμε για τοπ σειρά όπως οι Μέλισσες. Μόλις κάνουν 10% τα κανάλια θα το καταλάβουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι σημαίνει "κατανοώ την ανάγκη να ειπωθεί μια καλή κουβέντα για το Σπίτι είναι;". Για κάποιο λόγο, οι απόψεις που δεν μας αρέσουν θεωρούνται προπαγάνδα από καναλάρχες, ηθοποιούς, σεναριογράφους και καθαρίστριες των πλατό. Κάθε βράδυ γυρίζω στο σπίτι μου στις 11. Έριξα μια πρώτη ματιά στα πρώτα επεισόδια όλων των σειρών. Το "Σπίτι είναι" με χαλαρώνει. Αυτά... Κι εμένα μου άρεσε το Σόι και εγώ ήθελα πολύ να συνεχίσει. Αλλά τι να γίνει τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέρα από Μέλισσες,GΝΤM και φριτέζα το σπίτι είναι είναι καλή σειρά,γλυκιά καλογυρισμένη η οποία έπεσε στο στόμα του λύκου και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.
    Οι σειρές που ξεκίνησαν χαμηλά στο δυναμικό από την πρώτη ημέρα προβολής δεν φταίει το σενάριο η το γύρισμα,η οι ερμηνείες,φταίμε εμείς που δεν πήγαμε να τις δούμε και οπότε δικαιολογημένα τα χαμηλά νούμερα.
    Είναι και με τι κλικ θα μας κάνει με τις περιγραφές και το καστ της σειράς με αυτά που διάβάζουμε πριν ξεκινήσουν.Οι 8 Λέξεις πχ λίγο καλύτερα πάνε στο γενικό το οποίο είναι άλλη ιστορία ενώ στο δυναμικό έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα πρόβλημα ,όπως και άλλα προγράμματα βέβαια.
    Από την δικιά μου μεριά έτσι το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι μόνες σειρές φέτος που πραγματικά κάνουν κάτι άξιο αναφοράς είναι κατα κύριο λόγο οι ''Αγριες Μέλισσες'' και το ''Κόκκινο ποτάμι'' και σε μικρότερο ποσοστό το ''Πετα τη φριτέζα'' και το ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα''.

    Όλες οι υπόλοιπες χάλια. Αν είναι δυνατόν να βλέπουμε ως ικανοποιητικά νούμερα της τάξης του 11,12 και 13%...!

    Τον δε ΣΚΑΙ τον βλέπω να γυρίζει τρέχοντας στα τούρκικα ριάλιτι από το β' μισο της σεζον αφου ήδη τρέχουν να επαναφερουν το ''My style rocks''.

    Οι ''Μελισσες'' και το ''Κοκκινο ποτάμι'' απέδειξαν περίτρανα οτι αν μια σειρά είναι πραγματικά δυνατή ο κοσμος θα ανταποκριθεί ΟΤΙ προγραμμα και να υπάρχει απέναντι (ριαλιτι ή ταλεντ σοου ή αλλα σηριαλ) και σε όποιο καναλι κι αν προβάλλεται (μικρότερο ή μεγαλύτερο). Προφανώς λοιπόν οι υπόλοιπες σειρές κινούνται στην μετριότητα κι αφήνουν αδιάφορο το κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ συμφωνώ ότι οι σειρές των 9 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά από την άλλη τί το ενδιαφέρον έχει και το ριάλιτι;; Να δούμε τί;; Τις άλλες να φωτογραφίζονται με το μαγιό εν κινήσει στους δρόμους της Αθήνας κάνοντας ντουζ;; (δεν το είδα αλλά είδα τη διαφήμιση). Τί θα κερδίσω εγώ ως τηλεθεατής από αυτό;; Που είναι η ψυχαγωγία σε αυτό;; Προσωπικά προτιμώ να την κλείσω τελείως από το να βλέπω κάτι που στην τελική δε θα καταλήξει και πουθενά. Όποια και να νικήσει στο χώρο της υποκριτικής, του τραγουδιού ή της παρουσίασης θα προσπαθήσει να μπει. Ότι συμβουλές τάχα τους δίνουν εκεί θα πάνε στα σκουπίδια αφού ο χώρος της μόδας είναι στα χειρότερα του στη χώρα και στο εξωτερικό ούτε βλέμμα δε θα ρίξουν στις κοπέλες αυτές. Και το ξέρουν και οι ίδιες. Πάνε για τη δημοσιότητα και μήπως μετά καταφέρουν να μπουν κάπου άλλου όπως κάνει τώρα η περσινή νικήτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !