Χρήστος Μάστορας: Μιλά για την συμμετοχή του στο X-Factor

0


Ο Χρήστος Μάστορας θα καθίσει ξανά στη θέση του κριτή σε talent show και συγκεκριμένα στο «X Factor» και αποκάλυψε τι δεν πρόκειται να κάνει στο show! Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε συνέντευξή του ανέφερε τι τον δελέασε και δέχθηκε την πρόταση να συμμετάσχει στο «X Factor», ενώ αποκάλυψε αν θα έπαιρνε και ο ίδιος μέρος σε κάποιο talent show αν βρισκόταν στην αρχή της καριέρας του. 

Τι σας δελέασε για να αποδεχτείτε την πρόταση και να συμμετάσχετε στο «X Factor»; 

«Το “Χ Factor” είναι ένα show με τεράστιο τηλεοπτικό ενδιαφέρον, αλλά παράλληλα έχει αποτελέσει την αφετηρία και για πολύ μεγάλες καριέρες παγκοσμίως. Προτιμώ να συμμετέχω από τη θέση του κριτή, μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, παρά να το παρακολουθώ από το σαλόνι μου». 

 Αν βρισκόσασταν στην αρχή της καριέρας σας, θα συμμετείχατε σε talent show,·

 «Θα έκανα ακριβώς ό,τι έκανα για να φτάσω εδώ που βρίσκομαι τώρα. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου οι επιλογές μου κατέληγαν στο κενό όμως, ίσως το μονοπάτι της επιτυχίας να περνούσε από κάποιο talent show».

Ποια είναι τα δυνατά σημεία του «X Factor»; 

«Το ότι αναζητάμε τον άγνωστο Χ. Δεν πρόκειται για μια καλή φωνή μόνο, ούτε για ένα ωραίο πρόσωπο. Ψάχνουμε έναν άνθρωπο που ενδεχομένως στο μέλλον να μπορεί να γεμίζει γήπεδα». Τι αναζητάτε στους διαγωνιζομένους; «Αυθεντικότητα. Οτιδήποτε σε έναν διαγωνιζόμενο πηγάζει από τη μοναδικότητα του».

  Τι έχετε εισπράξει από αυτούς; 

«Πλέον, οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι έρχονται με στιλ και άποψη. Έχουν αποφασίσει τι τους πηγαίνει και τι θέλουν να κάνουν. Επίσης, το ίντερνετ έχει διευρύνει τους μουσικούς τους ορίζοντες, οπότε βλέπουμε και διαγωνιζομένους που θα μπορούσαν να κάνουν πράγματα και στο εξωτερικό».

Σας αγχώνει το γεγονός ότι ως κριτής μπορεί να αδικήσετε κάποιον διαγωνιζόμενο; 

«Είναι στο χέρι του εκάστοτε διαγωνιζομένου να πάρει τη δική μου κριτική και να της βάλει θετικό ή αρνητικό πρόσημο. Η μεγαλύτερη αδικία που μπορείς να κάνεις σε κάποιον, είναι να του πεις ψέματα και αυτό δεν έχω σκοπό να το κάνω», είπε στον Τηλεθεατή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !