Τι έκανε η πρεμιέρα του VOICE;Δείτε τα νούμερα στο Prime time.

20
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT...
Αναλυτικά για χθες 27/9/2019:


THE VOICE ΠΡΕΜΙΕΡΑ 29,0

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ  15,2
ΘΕΤΑΡΟ ΑΝΤ1 18,0
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ Ε 12,7
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ (Ε) 11,0

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ (Ε) 9,3
GREY'S ANATOMY 13,4X FACTOR 7,4

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ωχ τη κυριακή το voice πέφτει απέναντι από τις μέλισσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11:53: ενταξει θα ειναι απεναντι απο τις αγριες μελισσες για περιπου μια ωρα μονο αφου οι μελισσες θα ειναι μεχρι 22:15 ενω το voice θα συνεχισει μεχρι 00:30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΆΛΦΑ τις Παρασκευές τι πρόγραμμα θα έχει; Πάντως λογικό το VOICE να κάνει τέτοια νούμερα. Πρεμιέρα με μεγάλη αναμονή ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τσιμπησε το 18αρι του παντως ο Σεφερλης μια χαρα. Ηταν πρωτη τηλεοπτικη προβολη αν και δεν ειχε διαφημιστει πολυ (αφου αρχικα ο αντ1 θα το εβαζε την επομενη παρασκευη, αλλα λογω πρεμιερας voice το εβαλε νωριτερα). Μεγαλος χαμενος για χτες το open (ενα προγραμνα πηγε να του βγει φετος και αρχισανε τα μονοψηφια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηρεμηστε ολοι,τη Δευτερα θα μπορειτε να πειτε για τις Αγριες μελισσες.Και το voice σε τετοιο ποσοστο ισως δικαιολογειται λογω της περιεργειας για την αλλαγη κριτη.Κατα τα άλλα η επιτροπη του x factor ειναι πιο τεκμηριωμενη σε οτι λεει και δεν το παρακάνει με το χαβαλε.Δεν καταλαβαινω γιατι τόσο ψηλά το voice....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. maria 13
    Λογικα τις επαναληψεις απο τις κωμωδιες ή καμια ταινια και Νικολουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τεράστια ήττα του OPEN. Ας τελειώνουμε και με το παραμυθάκι ότι ο Σεφερλής κάνει τεράστια νούμερα. 18% σε πρωτη προβολή με διαφορά 12 μονάδες από τον πρωτο δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξαιρετική πρεμιέρα για ενα πολυφορεμενο κονσεπτ. Μπράβο στο voice. Να δούμε και τη μάχη της Κυριακής. Σκληρός αντίπαλος το voice απέναντι στις άγριες μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, λογικό να κάνει τέτοια ποσοστά το voice με τόση διαφήμιση που έγινε από ΟΛΑ τα κανάλια. Ίσως τελικά αυτός να ήταν και ο στόχος τους. Και τον πέτυχαν και καλά έκαναν φυσικά. Να δούμε τι θα γίνει με το the four που δεν έγινε καμία συζήτηση γύρω απτά ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τέτοια νούμερα το voice θα τσακίσει τις μέλισσες. Έξυπνη κίνηση του σκαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν το voice τσακίσει τις άγριες μέλισσες, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν ο κόσμος κυνηγάει όπως λένε πολλοι, τις καλές σειρές, τους τις προσφέρουν και δεν της βλέπουν, τότε τα τραβάει ο οργανισμός μας. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Σκάι ξεκίνησε δυναμικά με έναν Μουζουράκη που μας πέθαινε στο στο γέλιο,με μία Διαφορετική Ζουγανέλη που έδεσε με όλους,με έναν Ρουβα & Παπαρίζου στον δικό τους κόσμο,με έναν Λιανό καλύτερο από ότι έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα,με μία μπόμπα αξιαγάπητη που ούτε καλή ούτε κακή ήταν και με δυνατές φωνές που μας άφησαν με στόμα ανοιχτό και άφωνους.
    θα τους τσακίσει το σόου όλους και θα κλαίνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περιμενετε να τους τσακισει ολους....
    Χαχαχα, επαναπαυτειτε και γυριστε πλευρο αγαπητοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2.52 μακάρι να γίνονται σειρές αντάξιες με τις Αγριες Μέλισσες, τον Έρωτα Μετά κτλ. Καλό είναι να μην απογοητευόμαστε τόσο εύκολα, θα έλεγα εγώ. Αν φτάσουμε στο σημείο να απογοητευτούμε με τις Αγριες Μελ. τότε μάλλον είμαστε άξιοι της μοίρας μας που χαιρόμαστε με GNTM, Μουρμούρα κτλ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τον σκαι τον μάθαμε με ριάλιτι και μόνο έτσι θα κάνει νούμερα. Κακώς επένδυσε στον Γεωργίου και σε σαχλοσειρές. Ας έκανε voice, ταλέντο κι ένα ακόμα νέο ριάλιτι, να τα πέταγε στο 9-11 κάθε μέρα και θα καθάριζε πρώτος ή δεύτερος... Θα μπει χοντρά μέσα με Γεωργίου, Πολυκατοικίες και ρουμ σερβις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από μέσα Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου Θα αλλάξουν πολλά και οπότε τζάμπα θα πάνε αυτά που γράφουμε όλοι μας.
    Ένα η δύο θα πηγαίνουν ψηλά και τα υπόλοιπα να κυνηγάνε μία τρίτη θέση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @perastikos Τον ΣΚΑΙ τον μάθαμε σαν κανάλι της ενημέρωσης όχι σαν κανάλι ριαλιτυ. Μετά έκανε την στροφή που εν μέρει πέτυχε, ιδιαίτερα την πρώτη χρονιά και τώρα αποφάσισε, σωστά εάν με ρωτάς, να επενδύσει και σε σειρές. Ο κόσμος εάν βρει κάτι που να του αρέσει θα το δει, ανεξάρτητα σε ποιο κανάλι παίζει. Και τους Αρβύλες είδε πέρσι και τον Μουτσινα που ήταν στο ΟΡΕΝ και το Λόγω Τιμής στον ΣΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έλεος πια με αυτές τις άγριες μέλισσες. Μια σειρά τύπου Γεωργίου αλλά με σκηνικό εποχής είναι. Ο άλλος λέει αν τις περάσει το voice θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας, σιγά το πράγμα. Δηλαδή αν το Κόκκινο ποτάμι που έχει και ιστορικά γεγονότα βγει 2ο, 3ο, τελευταίο σε τηλεθέαση τι θα είμαστε; Η μόνη σειρά που θα είναι ντροπή αν δεν την δει ο κόσμος και δεν είναι πρώτη σε τηλεθέαση.

    Τώρα για το voice. Αρκετές καλές φωνές, πολύ γέλιο, ο Λιανός πολύ καλός, η Ζουγανέλη θέλει λίγο χρόνο παρόλα αυτά φάνηκε καλή για πρώτη φορά και η Μπόμπα δεν το έχει αλλά δεν είναι και κακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !