Ανατροπή με την παρουσίαση του Voice! 3 πρόσωπα στη λίστα...

4


«Καίγονται» τα μέχρι τώρα σενάρια για την παρουσίαση του «The Voice» Πρόσωπο εκτός του υπάρχοντος δυναμικού του ΣΚΑΪ θα αναλάβει τελικά την παρουσίαση του νέου κύκλου του τάλεντ σόου την παραγωγή του οποίου κρατά πάντα ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι και η εταιρία του Acun Medya. Οι φάση των pre casting ολοκληρώνονται σύντομα και το παιχνίδι μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη.

 Τελικά τα σενάρια που ήθελαν έναν εκ των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «The Voice» μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη (Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Λιάγκας, Νίκος Μουτσινάς) φαίνεται πως «καίγονται». Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr στον ΣΚΑΪ υπάρχει λίστα τριών υποψήφιων παρουσιαστών που είναι και οι τρεις τραγουδιστές. Δύο τραγουδίστριες και ένας τραγουδιστής. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή ανάμεσα στην εν λόγω λίστα συμπεριλαμβάνεται το όνομα της Ελένης Φουρέιρα.

 Βέβαια αν θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του σόου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με σημαντικότερο το επαγγελματικό της πλάνο τους επόμενους μήνες το οποίο περιλαμβάνει και ένα διάστημα παραμονής στο Λος Άντζελες και προφανώς αυτή η λεπτομέρεια είναι καθοριστική για το εάν τελικά θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου «The Voice».


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ούτε στον Αντ1 , ουτε ατον Σκαι να πάει δεν το χρειάζεται. Ποσό μάλλον να γίνει παρουσιάστρια. Στην ΕΡΤ να πάει μπας και δούμε καμία πρωτιά του χρόνου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω να πάει στο voice. Είναι ένα κονσεπτ που έχει ήδη κάνει το κύκλο του ενώ με το να είναι στη παρουσίαση την κατεβάζει λίγο ως τραγουδίστρια. Άλλωστε δεν μπορούμε να ξέρουμε ότι θα είναι καλή ως παρουσιάστρια. Δεν μπορώ να τη φανταστώ στο family room ας πούμε στις. auditions.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευαγγελία Αραβανή ή Σπυροπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλεος με τη Φουρέιρα! Γκώσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !