Έρχεται τη Δευτέρα η σειρά του Μαρκίδη- Διαβάστε τις εξελίξεις πριν παιχτούν στην TV

7

''Αν ήμουν πλούσιος'': Πρεμιέρα 16/9 στις 20.45


ΕΣΕΙΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ;

Τι κοινό έχουν ένας έντιμος βιοπαλαιστής οικογενειάρχης που χάνει το σπίτι του, μια άτυχη ανύπαντρη μητέρα που της κλέβουν αυτοκίνητο και σκύλο, και δύο ορφανά που μεγαλώνουν με μια φιλόδοξη και κακιά μητριά;  Είναι οι κάτοχοι της τριπλέτας ενός λαχείου που μοιράζει το μυθικό ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ!

Οι τρεις υπερτυχεροί μπαίνουν, όμως, στο στόχαστρο ενός διάσημου οικονομικού αναλυτή, ο οποίος βάζει σκοπό της ζωής του να τους αρπάξει τα λεφτά, για να γλυτώσει το… κεφάλι του! Για να το πετύχει, θα επιστρατεύσει την πονηριά του, μια αντρική φιλία από το παρελθόν, αλλά και τον γοητευτικό γιο του...

Η νέα σειρά του Στράτου Μαρκίδη ,«Αν Ήμουν Πλούσιος», μία σειρά που μιλά τη γλώσσα της αυθεντικής κωμωδίας, επιχειρεί, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να δώσει απάντηση στο ερώτημα εάν, τελικά, το χρήμα φέρνει την ευτυχία. Απρόβλεπτοι χαρακτήρες εκτός ορίων αλλά μονίμως εντός κωμικοτραγικών καταστάσεων αλλά και ανατρεπτικές εξελίξεις που θα θέσουν υπό αμφισβήτηση, τη γνωστή ρήση, «αν έχεις τύχη διάβαινε».

H IΣΤΟΡΙΑ  
Ο πρώτος λαχνός της τυχερής τριπλέτας κληρώνει στον ΣΩΤΗΡΗ (Σωτήρης Καλυβάτσης), έναν υπερχρεωμένο υπάλληλο που κινδυνεύει να του πάρει η τράπεζα το σπίτι. Παντρεμένος με τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Φωτεινή Τσακίρη), έχουν δύο παιδιά, τη ΜΥΡΤΩ (Νικολίτσα Σκιαδαρέση) και τον ΘΕΟΧΑΡΗ (Άρης Αντωνόπουλος). Μαζί τους στο σπίτι μένει και η ΒΕΝΕΤΙΑ (Κάρμεν Ρουγγέρη), η πεθερά του, που δεν τον συμπαθεί καθόλου.  

Ο δεύτερος τυχερός λαχνός πέφτει στα χέρια της ΣΜΑΡΑΓΔΑΣ (Τζένη Κάρνου) και του ΝΙΚΟΛΑ (Δημήτρης Χαρίτος Καλοδήμος). Δυο ανήλικα αδέλφια, που διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να εισπράξουν τα τρία εκατομμύρια, τουλάχιστον μέχρι η Σμαράγδα να ενηλικιωθεί.  

Ο τρίτος τυχερός είναι η ΔΑΦΝΗ (Κατερίνα Γερονικολού). Μία ανύπαντρη μητέρα, που μεγαλώνει μόνη τον εξάχρονο γιο της και στην οποία η ατυχία έχει χτυπήσει προ πολλού την πόρτα. Αν και κερδίζει τον τρίτο τυχερό λαχνό, ένα κλεφτρόνι, ο ΣΤΡΑΤΗΣ (Χάρης Τζωρτζάκης) της κλέβει το αυτοκίνητο, τον σκύλο της αλλά και τον λαχνό! Ο Στρατής θα της επιστρέψει τον σκύλο και το αμάξι, αλλά όχι τον τυχερό λαχνό. Όταν όμως συνειδητοποιήσει πως είναι ερωτευμένος με τη Δάφνη θα κληθεί να λάβει μία απόφαση: Θα θυσιάσει τα λεφτά στο όνομα του έρωτα;  

Απέναντι και στους τρεις θα βρεθεί ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) που θα κάνει τα αδύνατα, δυνατά για να αρπάξει τα κέρδη τους. Πρώην κολλητός με τον Σωτήρη τον ζηλεύει θανάσιμα όχι μόνο για την τύχη του αλλά και γιατί παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του. Αποφασίζει λοιπόν να επιστρέψει πίσω στην παλιά του γειτονιά, να ξαναγίνει φίλος με τον Σωτήρη ,και να κάνει τα πάντα για να καταφέρει τον στόχο του.  

Από το στόχαστρό του, όμως, δεν θα ξεφύγουν ούτε η Σμαράγδα και ο Νίκολας. Επιστρατεύει τον γιο του, ΜΑΝΟ (Βίκτωρας Πέτσας) για να γοητεύσει τη Σμαράγδα και να της κλέψει όχι μόνο την καρδιά αλλά και τα κέρδη. Από τις μηχανορραφίες του Φίλιππου, δεν θα γλυτώσει ούτε η Δάφνη που είναι ο τρίτος και τελευταίος του στόχος ή μήπως όχι;  


ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ 01 – 05 

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου - ΠΡΕΜΙΕΡΑ  
Η υπερτυχερή τριπλέτα κληρώνει το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ποτέ! 9 εκατομμύρια ευρώ! Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα το μοιραστούν; Ο Σωτήρης, ένας μεροκαματιάρης αποθηκάριος που ζει με τη γυναίκα, τα δυο του παιδιά και την πεθερά του -που του κάνει τη ζωή δύσκολη- και η Σμαράγδα που ζει με τον αδερφό της, τη δύστροπη μητριά της, και την κόρη της, είναι δυο από τους τυχερούς. Και ο τρίτος; Ο τρίτος τυχερός λαχνός καταλήγει από σύμπτωση στη Δάφνη, μια ανύπαντρη μητέρα με παιδί. Μια τυχαία συνάντησή, όμως, με τον μικροκακοποιό Στρατή, την αφήνει χωρίς αυτοκίνητο κι εκείνον με το λαχνό της στα χέρια του.  Την επομένη της κλήρωσης ο Σωτήρης θα βρεθεί με 3 εκατομμύρια ευρώ και ακόμη και η πεθερά του θα του χαμογελάσει! Τα ορφανά θα βρεθούν σε αδιέξοδο καθώς δε μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα, και ο Στρατής σε δίλημμα μ’ ένα κλεμμένο λαχνό και... τον σκύλο της Δάφνης! Κανείς από τους τρεις, όμως, δε γνωρίζει πως την τύχη τους εποφθαλμιά ο οικονομολόγος – επενδυτής, Φίλιππος Βρανάς, ο οποίος θα μηχανευτεί τρόπους για να τρυπώσει στις ζωές τους και να καρπωθεί το αστρονομικό ποσό που κέρδισαν.  Έτσι λοιπόν ο κλέφτης Στρατής, ο καλόκαρδος Σωτήρης, η κακότυχη Δάφνη και η μικρή Σταχτοπούτα Σμαράγδα θα μπουν σ’ ένα χορό εκατομμυρίων που θα σύρει ο πανούργος επενδυτής Βρανάς!  

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου Επεισόδιο: 2  
Ο Βρανάς βάζει πλώρη για τον πρώτο από τους τρεις τυχερούς λαχνούς και χρησιμοποιεί τον γιο του Μάνο για να προσεγγίσει την ανήλικη Σμαράγδα. Στέλνει τον «πρίγκιπα» στο ορφανό κοριτσάκι για να του πουλήσει έρωτα και να της πάρει τον λαχνό.. Ο Στρατής επιστρέφει τον σκύλο της Δάφνης αλλά για κακή του τύχη τον πιάνει στα πράσα η Δάφνη.Το ψέμα που θα της πει για να την πείσει ότι δεν είναι κλέφτης, θα την πείσει; Ο Σωτήρης αποφασίζει να παραιτηθεί απ’ τη δουλειά του και να κάνει τη ζωή που δεν έζησε, ενώ η γυναίκα του Χριστίνα προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και να μην επιτρέψει στα χρήματα να διαβρώσουν την οικογένειά τους. Ο Πέτρος, ο συγκάτοικος της Δάφνης, ανακαλύπτει κάτι απ’ το ένοχο παρελθόν του Στρατή που τους βάζει σε υποψίες. Σωτήρης και η Χριστίνα έχουν μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ τα… παλιά: ένα καλά κρυμμένο μυστικό κινδυνεύει να αποκαλυφθεί..  

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου Επεισόδιο 3  
Ο Βρανάς κάνει δυναμικά την επανεμφάνισή του στη ζωή του Σωτήρη και παίζει το χαρτί της νοσταλγίας στον παλιό του φίλο. Η Χριστίνα τον αντιμετωπίζει με καχυποψία. Το παλιό και καλά κρυμμένο πάθος του Βρανά για τη Χριστίνα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.. Σμαράγδα και Νικόλας αποφασίζουν να καταφύγουν στον αδερφό του πατέρα τους για να εισπράξει τον λαχνό για λογαριασμό τους. Θα καταφέρει ο Μάνος να εμποδίσει το σχέδιό της να δώσει τον λαχνό στον θείο; Ο πρόεδρος του Σίφουνα προτείνει στον Σωτήρη να λαδώσουν τον διαιτητή του αγώνα. Ο Σωτήρης σε δίλημμα ανάμεσα στην αγάπη για την ομάδα και το ψέμα που θα πρέπει να πει στη γυναίκα του. Ο Στρατής κάνει πάλι την εμφάνισή του στο σπίτι της Δάφνης και καταφέρνει να αντιστρέψει το κλίμα καχυποψίας που υπάρχει για το πρόσωπό του. Η επαφή όμως με τον μικρό γιο της Δάφνης θα του δημιουργήσει ενοχή για τον κλεμμένο λαχνό.. μαζί με την Κική θα πάνε για να εισπράξουν. Θα επικρατήσουν οι ενοχές ή θα επιβεβαιώσει τελικά τη φήμη του αλήτη εισπράττοντας τελικά τον κλεμμένο λαχνό;  

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου Επεισόδιο 4  
Παρά τις αντιστάσεις του, ο Σωτήρης τελικά πείθεται απ’ τον Λευτέρη να δώσει χρήματα για να λαδώσει τον διαιτητή προκειμένου να κερδίσει η αγαπημένη του ομάδα. Τι θα συμβεί, όμως, όταν το μάθει η Βενετία; Θα προλάβει να φτάσει μέχρι και τα αφτιά της Χριστίνας; Παράλληλα,ο Βρανάς προσπαθεί να πείσει τη Χριστίνα για τις αγνές προθέσεις τους ενώ ο Μάνος κερδίζει όλο και πιο πολύ έδαφος στην καρδιά της Σμαράγδας, η οποία επισκέπτεται τον τζογαδόρο θείο της, προκειμένου να τον τεστάρει και να του εμπιστευτεί τον λαχνό. Προς μεγάλη της έκπληξη ο θείος δείχνει ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος!Αλλά την πραγματική αλήθεια την ξέρει μόνο… ο Βρανάς. Ο Στρατής και η Κική εισπράττουν τα λεφτά του λαχνού, τα οποία όμως φέρνουν σύννεφα στη σχέση τους. Την ίδια ώρα, η Μόνικα και ο Βρανάς έχουν μια επεισοδιακή γνωριμία στο γραφείο του και ο Βρανάς μαγεύεται απ’ τη παρουσία της, ενώ η Δάφνη βρίσκει έξω απ’ το σπίτι ένα μυστηριώδες πακέτο με χρήματα, με άρωμα… σουβλάκι.  

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου Επεισόδιο 5  
Ο Σωτήρης και η Χριστίνα καταφέρνουν να μην επηρεάσει τον γάμο τους, το σφάλμα του Σωτήρη, να «λαδώσει» τον διαιτητή. Τι θα συμβεί όμως όταν ο Λευτέρης προσπαθεί να πείσει τον Σωτήρη να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα και να την σώσει απ’ την επικείμενη χρεωκοπία; Ο Βρανάς, καθώς έχει «μυριστεί χρήμα» στη Μόνικα ,την καλεί για ένα ρομαντικό δείπνο. Θα πέσει η Μόνικα στα δίχτυα του; Η Δάφνη προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με τα χρήματα που βρήκε έξω απ’ το σπίτι της, ενώ ο Στρατής προσπαθεί να την εμποδίσει να τα παραδώσει στην αστυνομία, κάτι που βάζει την Δάφνη σε υποψίες. Ο Μάνος εκβιάζει τον θείο της Σμαράγδας προκειμένου να μην εισπράξει τον λαχνό. Αλλά ο θείος έχει διαφορετικά σχέδια στο μυαλό του. Ο Βρανάς βρίσκει στην προοπτική της αγοράς του Σίφουνα από τον Σωτήρη μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλει στο χέρι το μπαγιόκο από τον λαχνό.. Ο Σίφουνας θα γίνει ο Δούρειος Ίππος για τα σχέδιά του.   



Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης, Σπύρος Καπώνης, Αντώνης Σωτηρόπουλος  
Σενάριο: Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη 

Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions  

Πρωταγωνιστούν: Σωτήρης Καλυβάτσης, Μπέσυ Μάλφα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Γερονικολού, Φωτεινή Τσακίρη, Χάρης Τζωρτζάκης, Γιάννης Ποιμενίδης, Άννα Μενενάκου, Βίκτωρας Πέτσας. 

Στον ρόλο του Λευτέρη: Κώστας Αποστολάκης  
Στον ρόλο της Βενετίας: Κάρμεν Ρουγγέρη  
Στον ρόλο της Φρόσως: Κατερίνα Στικούδη  

Γεωργία Τσαγκαράκη, Jerome Kaluta, Τζένη Κάρνου, Μελίνα Σπετσιέρη, Άρης Αντωνόπουλος, Νίκη Σκιαδαρέση, Δημήτρης Χαρίτος Καλοδήμος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Σπύρος Ντούγιας. 

#AnHmounPlousios  
Πρεμιέρα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 20:45 στον ΑΝΤ1!

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βλέποντας το τρέιλερ με τα ουρλιαχτά, Φαίνεται φτηνό το "αν ήμουν πλούσιος".
    Δεν θα τραβήξει λογικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω παλι το αντιθετο πιστευω. Μου κανει κατι πολύ ωραιο και με πολύ γελιο. Θα το δω στην πρεμιερα κι αν με κρατησει με κρατησε αλλιως δε ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ πιστεύω ότι θα είναι από τις εκπλήξεις της χρονιάς γιατί από το λίγο που είδα στο τρέιλερ, έχει καλό σενάριο, καλούς ηθοποιούς, γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ακριβέ μου φίλε με τα ουρλιαχτά, αν κέρδισες το λαχείο δεν θα φώναζες; Μάλλον απλά γράφεις για να βγάλεις την χολή σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στρατος Μαρκιδης ονομα παγιδα .Ειναι ο σκηνοθετης που εχει βγαλει τις μεγαλυτερες επιτυχιες σε δραματικες δουλειες και τις μεγαλυτερες πατατες στο θεμα κωμωδια,οποτε δε μπορω να προβλεψω τι θα γινει με αυτη τη σειρα.Βεβαια το στορυ ειναι πιασαρικο:κακες πεθερες,κακες μητριες ,φτωχοι που γινονται πλουσιοι,λαμογια που προσπαθουν να κλεψουν τα λεφτα αν το στησουν καλα μπορει να πετυχει.Το τρειλερ παντως δε μπορω να πω οτι με προετρεψε να το δω,μονο το mega ηξερε να διαφημιζει σωστα τις δουλειες του,σειρες που ακομα και κακες να ηταν με τα τρειλερ τους ηξεραν να κλεισουν το ματι στον τηλεθεατη,κατι τετοιο δεν εγινε φετος με καμια σειρα αλλου καναλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβως 1.25
    Συμφωνω με το τελευταιο σχολιο,οτι κωμωδια εκανε ηταν τελειως αηδια,τωρα τα ονοματα πχ Ρουγγερη(που η γυναικα το εχει στην κωμωδια)εχει και χρόνια να εμφανιστει εχει μια δυναμικη,αλλά αν η σειρά ειναι μάπα τι να κάνει μια Ρουγγερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ουρλιαχτά της Μαλφα δεν τα άκουσες μάλλον...και αυτή κέρδισε λαχείο; ή μήπως την πονάει η χολή της; μια από τα ίδια όπως οι άθλιες τηλεταινιες του Μαρκιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !