Εξέλιξη: Τα βρήκαν Ρήγας -παραγωγή ! Παίρνει μπρος το ROOM SERVICE

12

Τέλος καλό όλα καλά για τον Αλέξανδρο Ρήγα και τη σειρά, “Room service, Πλιζ” ,που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τις οποίες μεταφέρει το Tinasmess.gr, η αναταραχή που δημιουργήθηκε από τη διακοπή των γυρισμάτων έλαβε τέλος. Μόλις χθες(ενν. 26/9) αργά το βράδυ οι συντελεστές της κωμικής σειράς του ΣΚΑΪ ενημερώθηκαν από την παραγωγή πως τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά. Άλλωστε,  ο ΣΚΑΪ είχε ανβαλάβει το ρόλο του διαπραγματευτή – διαιτητή ανάμεσα στον γνωστό σκηνοθέτη και σεναριογράφο αλλά και την παραγωγό, Άννα Λεμπέση, με αποτέλεσμα να βρεθεί η χρυσή τομή για τα εσωτερικά γυρίσματα. Έτσι, τα γυρίσματα γίνονται κανονικά ώστε η σειρά να βγει το συντομότερο δυνατόν στον αέρα του ΣΚΑΪ μετά την αναβολή της πρεμιέρας αυτή την εβδομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εντυπωση μου κάνει γιατι η συγκεκριμενη εχει συνεργαστει θεατρικα μαζι του και σχετικα προσφατα(νομιζω στις Εκκλησιαζουσες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καλύτερη διαφήμιση όπως και στο voice κάνουν πολύ ντόρο για να έχει αναμονή ο κόσμος και να μαζεύει νουμεράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο καλή διαφήμιση κι αν κάνουν, ο κόσμος να κάτσει να δει το πρώτο επεισόδιο, άντε βαριά και το δεύτερο, από εκεί και πέρα αν δεν αξίζει, θα το παρατήσει. Οπότε όλα αυτά τα κόλπα του ΣΚΑΙ, μάλλουν δημιουργούν κακό επικοινωνιακό ντόρο στο ΣΚΑΙ και βγάζουν μία προχειρότητα για το κανάλι και το πρόγραμμά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομιζω πως ειναι τακτικη πολλων καναλιων πλεον,που νομιζουν που ο κοσμος θα τα πιστεψει και θα διαφημιστουν ετσι.Το ιδιο νομιζω εκανε και το open περυσι με Χρηστιδου-Μαραντινη-Σταματοπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ συμφωνώ ότι είναι τρικ επικοινωνιακό μια χαρά ασχολήθηκαν όλοι. Πρέπει όμως ο κύριος Ρήγας να σκεφτεί κανείς καλό στην εικόνα του ως ένας καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του να βγαίνει η εικόνα ενός ασυνεπή με προβλήματα συνέχεια στις δουλειές ? Η για τον Σκαι ότι δεν ξέρει να κάνει κουμάντο και να στήνει παραγωγές ? Βέβαια στο voiceτου βγήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν νομιζω οτι κάνει κακο στον Ρηγα(αν και στη συγκεκριμενη περιπτωση σιγουρα χαλουσε την εικονα του),γιατι εδω ειναι θεμα της παραγωγης.Αποδεδειγμενα δεν ειχε συνεχεια προβληματα στις σειρες(αν εξαιρεσεις το "Τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη;")Τωρα δεν ξερω αν ειναι διαφημιστικο,αλλά θα μπορουσε και να ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σκάι γιατί δεν κάνει μία ανατροπή με τα παιχνίδια και να τα βάλει βράδυ και τις σειρές πριν τις 9? ίσως ήτανε λίγο καλύτερα για το κανάλι με τον βομβαρδισμό που γίνεται φέτος.
    Πολλές σειρές και παιχνίδια έχουμε και θα έχουμε σε λίγες ημέρες και στις δύο ζώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι συγκεκριμενες κωμωδιες δεν ειναι για απογευματινη ζωνη,ειναι εβδομαδιαιες,νομιζω πως καλώς μπηκαν βραδυ,απλως θα ηταν προτιμοτερο να μπουν στις 21.00 και οχι 23.00(ειναι πολύ αργα).Και να μπουν οι "8 λεξεις" αργα που δεν τα πάνε καθολου καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε παιδιά πρώτον οι 8 λέξεις αν και δεν τρελαίνομαι μια χαρά τα πάνε και στο γενικό είναι και πρώτες κάποιες μέρες και δεύτερον δεν μπορεί να μπει μια σειρα στις 9 με σεξ βρίσιες και σεξουαλικα υπονοούμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανωνυμε 1.17
    Ναι....ενω οι "8 λεξεις" που δεν τα πληρουν αυτα,μπορουν....Τι λέτε τωρα;;;Μια και οι "8 λεξεις" δεν εχουν τιποτα απο αυτα που προανεφερες,ουτε βρισιες,ουτε τσοντες....χαχαχα🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανωνυμε 1.17
    Πιο τσοντοσειρες και χαζοσειρες απο του Γεωργιου δεν υπαρχουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρχικα οι "8 λεξεις" εχουν σήμανση ακαταλληλου οπότε καλό θα ειναι να μπουν πιο αργα.Όσο για τα υπολοιπα άλλο να βλεπεις κωμωδια και άλλο νά βλέπεις μια τέτοια σειρά.Εχει μεγαλη διαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !