Room service,πλιζ: Δείτε το πρώτο trailer της σειράς!

19
Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της σειράς ,με σκηνές!

Απολαύστε το παρακάτω:


Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απτό τρέιλερ απογοήτευση σκετη. Ελπίζω τα κανονικά επεισόδια να είναι καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά σορρυ που το λεω αλλα θα πατώσει,ειναι σαν να βλέπω σε επανάληψη το Κόκκινο δωμάτιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Τρίχες μπροστά του φαινόταν αριστούργημα. Πόσο πιο κάτω ο πήχης. Βλέπεις δυο ξένους και σε πιάνει κατάθλιψη για τα σημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ναυαγοσώστης πολύ ταλαντούχος... Η χαλαρή κοιλιά ασχολίαστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. E το τρειλερ στην ουσια μας συστηνει το προσωπικο του ξενοδοχειου ωστοσο στα επεισοδια θα πρωταγωνιστουν κυριως οι guest ενοικιαστες οποτε ελπιζω να δουμε κατι καλυτερο αλλωστε ο Ρηγας εχει δειξει οτι το χει με τις αυτοτελεις ιστοριες αυτου του τυπου.Οσο για καποιους που ειπαν οτι ειναι σαν να βλεπουν το κοκκινο δωματιο σε επαναληψη τι πινουν κ δε μας δινουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα θετικά είναι ότι δεν ουρλιάζουν. ..Για να δούμε τι θα δούμε. Φέτος όλοι θα μπουν στην αρένα πιο νωρίς και αναμένεται σφαγή. Ο Αντ1 και Άλφα φαίνονται να ακολουθούν τις εξελίξεις με το προβάδισμα σε Σταρ και Σκαι. Για το οπεν ούτε λόγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι ημίγυμνο και γυναίκα σεξομανή ο Ρήγας; Τι πρωτότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήταν ίσως το πιο άθλιο τρέιλερ που παρακολούθησα φέτος. Το αρχικό teaser σε προϊδεάζει θετικά, αυτό που ουσιαστικά δείχνει σκηνές και είναι και ο λόγος ύπαρξης είναι χείριστο. Ο Ρήγας δυστυχώς συνεχίζει να απογοητεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άθλιο τρέιλερ ας ελπίσουμε ότι η σειρά θα είναι καλή. Θα συμφωνήσω ότι στα θετικά είναι ότι δεν γκαριζουν. Λιλίκα καλιτση ξανά εν δράσει . Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κλασσικός Ρήγας. Τουλάχιστον δεν τους έχει βάλει να ουρλιάζουν. Στο Mega ήξεραν να φτιάχνουν ωραία τρέιλερ και να τονίζουν τα καλά των σειρών του κρύβοντας τις ατέλειες. Ο Σκαι δεν τα κατάφερε εξίσου καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οντως, ενα κακο τρειλερ. Φετος ειναι πολλες οι σειρες, μεγαλο το ρισκο για τα καναλια. Χαμηλο μπατζετ, ανεπαρκεια ιδεων. Την ωρα που ο μεσος ελληνας βλεπει μανιωδως νετφλιξ κτλ (ακομα και οι πενηνταρηδες και πανω) τι να του πουν αυτες οι "σουπες"Γελαει ο κοσμος με τον σκαι που παλευει να θυμισει μεγκα, η ο αντ1 με το... νησι απο τα λιντλ, τις "αγριες μελισσες" που εχουν μπατζετ παρομοιο με το τατουαζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το αν οι άγριες μέλισσες είναι νησί από τα lidl άσε να κριθεί πρωτίστως από κάποιο trailer. Δεν είναι λίγα τα λεφτά που δαπανώνται γι αυτό και φυσικά δεν εξίσου ίδια με αυτά του νησιού γτ οι εποχές είναι μη συγκρίσιμες. Λίγη υπομονή και όχι βιαστικά συμπεράσματα και παραπλανητικόι τίτλοι που δεν στηρίζονται σε γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα Χρήστο Γ. Εγώ διαφωνώ με αυτό που λες. Δηλαδή επειδή υπάρχει το νετφλιξ δε θα πρέπει να γίνει καμία προσπάθεια ελληνική ; Δε μιλώ για τη σειρά του Ρήγα και εμένα ψιλομαπα μου φαίνεται. Υπάρχουμε και εμείς που δεν έχουμε νετφλιξ αρχικά αλλά γιατί να μπεις στο τρυπακι της συγκρισης. Τώρα πως ξέρεις το μπάτζετ για τις άγριες μέλισσες αρχικά εργάζεσαι στα ενδότερα κάποιου καναλιού ; Γιατί εμείς ούτε τρέιλερ δεν έχουμε δει για να χαρακτηρίσουμε τη σειρά νησί από τα λιντλ που μπορεί και να ναι μια φούσκα εν τελει η που να ξέρουμε και το μπάτζετ. Ας περιμένουμε να δούμε ένα τρέιλερ πρώτα.αν και εγώ πιστεύω ότι το ριάλιτι του σταρ θα τα σαρώσει όλα η μουρμούρα του άλφα το final four και και ίσως πάει καλουτσικα η πολυκατοικία. Και από το β μισό θεωρώ το καφέ της χαράς ότι θα σαρώσει αν στηθεί σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χάλι μαύρο η πρώτη εντύπωση. Ο Ρήγας νομίζω έχει κλείσει τον κύκλο του σαν δημιουργός πια. Έδωσε απίστευτο υλικό και σε ποσότητα και σε ποιότητα στα 90s και τα 00s που θα μείνει για πάντα, σειρές που τις βλέπεις και θες να ξαναγυρίσεις σε εκείνα τα ωραία και δημιουργικά χρόνια και να τρέξεις να φύγεις μακριά απο τη γενικευμένη μετριότητα του σήμερα. Αλλα αυτα ήταν κάποτε...

    Όσο για τις σειρές τις φετινής σεζόν μπορεί να αυξήθηκε η παραγωγή αλλά εγώ από τα trailers μόνο σταθερή τη συνέχιση της μετριότητας βλέπω - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Τα ίδια και τα ίδια στυλ σειρών που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια είτε σε χλιαρές κωμωδίες είτε σε σαπουνόπερες με ωραιο περιτύλιγμα.

    Τα ΜΟΝΑ που ξεχωρίζω και μου προκαλουν ενδιαφερον να κατσω να τα δω, οι ''Αγριες Μελισσες'' του Ant1 και το ''Κόκκινο Ποταμι'' του OPEN. Επίσης τα revival του ''Λόγω τιμής'' και του ''Καφε της χαρας'' αν γίνουν σωστά έχουν πιθανότητες να μας θυμίσουν κάτι από το όμορφο - και ασύγκριτο - παρελθόν. Και ελπίζω να γίνει τελικά και ο β' κυκλος του ''Ου φονεύσεις'' στο OPEN απο αρχες 2020. Κατα τα αλλα...δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομιζω οτι και η Χριστοφοριδου και ο Καναρακης θα βαρεθουν να κανουν κάτι τόσο ίδιο και σε αυτη τη σειρά του Ρηγα.Επισης διακρινω μια βαρεμαρα και απο τους δυο.Νομιζω οτι τον καλυτερο εαυτο τους τον εδωσαν στους Σταβλους,ειναι χαζο να ξαναγινει κάτι τετοιο γιατι δεν θα πετυχει.Η σειρά αυτη μοιαζει με μια καρικατουρα των σειρων "Τριχες" και "Αμαρτημα της μητρος".Όσο για το υπολοιπο cast ας μην το σχολιασω.Συμφωνω απολυτως με το τελευταιο σχολιο.Ρηγας-Αποστολου εδωσαν τον καλυτερο εαυτο τους το 90' και το 00'.Λυπαμαι αλλά κατι τετοιο οπως φαινεται ο Ρηγας δεν μπορει ή δεν θελει να ξανακανει,οπότε θα το πω,δεν προβλεπεται επιτυχιαρα,οπως αυτες που εκανε στο ενδοξο παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρήστο αλήθεια είδες επεισόδιο απο τις Μέλισσες; Μας δουλεύεις ρε φίλε; Ξέρουμε όλοι το μπάτζετ. Επίσης γιατί να συγκρίνει την σειρά με το ΝΗΣΙ; Όλοι ξέρουμε και διαβάζουμε ότι είναι στα ίδια πρότυπα του με στημένα σκηνικά και ακριβά κοστούμια. Μάλλον για δικού σου λόγους θέλεις να δείξεις κάτι άλλο.
    Εγώ πάντως φέτος πιστεύω πολύ σε ΑΝΤ1 και ALPHA. Πιστεύω ότι δεν θα πάνε καλά τα ριαλιτι.
    Γενικά τα τρέιλερ του ΣΚΑΙ δεν μου άρεσαν. Όσο και να προσπάθησαν δεν φτάνουν στο ελάχιστο το MEGA. Εκεί κολλάει το MEGA ΑΠΟ ΤΑ LIDL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πόσο με έχουν κουράσει άτομα που εκφράζουν άποψη υποτιμώντας κάθετα τις δικές μας δυνατότητες. Ναι μεν, τα κανάλια μας κάνουν πολλές βλακείες και έχουν έλλειψη ενθουσιασμού και φαντασίας, αλλά και με καλή διάθεση είναι δεδομένο ότι δεν θα μπορούσαν να γίνουν ούτε Netflix, ούτε ΗΒΟ ή οτιδήποτε αντίστοιχο αφού μιλάμε για μεγαθήρια την οποία συγκρίνουν με μια μικρή αγορά. Όπως και οι ίδιοι τους, δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ κάτι τόσο ισχυρό στον τομέα τους αφού και πάλι στην ελληνική αγορά απευθύνονται. Ειδικά με τόσο απορριπτικό χαρακτήρα και όντας τόσο παπάρας....δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα στην ζωή σου παρά θα είσαι ένας κενός άνθρωπος που κάθεται όχι να κάνει κριτική, αλλά να υποτιμά και να απορρίπτει τους άλλους! Άντε πια, με την κάθε βλαχάρα που κατέβηκε από το χωριό της, ανακάλυψε το Netflix και νομίζει ότι ανέβηκε κι επίπεδο! Επίπεδο ανεβαίνεις αν αποτινάξεις από πάνω σου όλα αυτά τα κακά της μοίρας που σε κατατρέχουν, γλυκέ μου ανόητε Ανώνυμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ CakeNet θεωρώ το σχόλιο σας άστοχο και προσβλητικό για τον -άγνωστο σε μένα- Ανώνυμο σχολιαστή. Ταυτίζομαι όμως με την άποψη του. Βλάχους που κατέβηκαν από χωριό έχουμε χρόνια να δούμε στη χώρα αυτή, ξέρετε ζούμε στο 2019 και οι νέοι της Ελλάδας έχουν πρόσβαση σε καλή εκπαίδευση και Ίντερνετ ακόμη και στην τελευταία γωνιά της χώρας. Συχνά διαπρέπουν και στο εξωτερικό συνεχίζοντας τις σπουδές τους ή τις καριέρες τους εκεί διότι διαθέτουν υψηλό επίπεδο μόρφωσης και χαρακτήρα. Επίσης το υψηλό budget δεν εγγυάται μια καλή κι επιτυχημένη δουλειά και ισχύει και το αντίστροφο φυσικά είτε εδώ είτε στο εξωτερικό. Αυτό που κάνει την διαφορά είναι η φαντασία και η δημιουργικότητα. Πρόβλημα της λοιπόν της ελληνικής μυθοπλασίας και τηλεοπτικής παραγωγής εν γένει, εάν εκτός από ικανό budget δεν διαθέτει κι αυτά τα δυο στοιχεία. Πρόβλημα τους επίσης (αναφέρομαι στους συντελεστές των ελληνικών παραγωγών) που θέλουν να αμείβονται με εξωπραγματικά για την αγορά ποσά για σειρές που δεν «βλέπονται» και δεν φέρνουν τα λεφτά τους στρέφοντας τους τηλεθεατές στις άλλες διαθέσιμες επιλογές ψυχαγωγίας (όπως το Netflix). Άλλωστε αυτό που παρακολουθούμε είναι να «προσαρμόζονται» στα ελληνικά δεδομένα ξένα σενάρια, να ανακυκλώνονται σε θέσεις κλειδιά τα ίδια και ίδια πρόσωπα με άπειρες αποτυχίες ή μέτριες δουλειές απλά επειδή ανήκουν σ’ ένα κλειστό σύστημα (κύκλωμα) στον χώρο της shoebox που έχει αποκλείει τους νέους, ικανούς ή άξιους δημιουργούς που σέβονται τον εαυτό τους. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ...λους λένε στο δικό μου χωριό. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για όποια δουλειά αξίζει αλλά κρίνουν οι τηλεθεατές κι όχι οι συντελεστές για το αποτέλεσμα. Μάθετε να ζείτε με αυτό και να τους σέβεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !