Δείτε τα νούμερα στο Prime time.

34
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT... 
Αναλυτικά για χθες 25/9/2019:
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ  16,0
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 15,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 15,1
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ Ε 16,2

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 22,7
GREY'S ANATOMY 15,8
ΟΚΤΩ ΛΕΞΕΙΣ 13,0

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΙΚΟΙΑΣ 9,8
X FACTOR 14.5
ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

34Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σεισμος σε ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μουρμουρα σε επαναληψη εκανε μεγαλυτερηβτηλεθεαση απο το μη ψαρωνεις που ηταν και πρεμιερα!!! Και χωρις gntm. Αντε να δουμε και σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μουρμουρα έπαιζε αλλη ωρα στις 21:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μονο που η μουρμουρα παιζει 9 και το μη ψαρωνεις 10 που κολλανε αυτες οι σειρες μαζι σε ανταγωνισμο? να συγκρινεις τη μουρμουρα με το αν ημουν πλουσιος που εκαναν τα ιδια ποσοστα.και μη ξεχνατε.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.οταν βγουν τα καθαρα μπορει ολα να ναι 1 ή 2 μοναδες πιο πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξερω οτι δεν παιζουν την ιδια ωρα. Μην κανετε ετσι. Αλλα μου κανει εντυπωση που η πρεμιερα ενος σιριαλ εκανε λιγοτερο απο μια επαναληψη. Και ναι χωρις gntm δεν εξαβε την αναμενομενη τηλεθεαση σε σχεση με την Φριτεζα που εσκισε. Ηρεμια παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την δευτερη ωρα ειχε το ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ που εκει επρεπε να επικεντρωθει. Ειδε νουμερα ξανα χωρις ανταγωνισμό. Απο ΔΕΥΤΕΡΑ θα αλλαξουν ολα παιδια. Αντ1 και ALPHA θα ανακατεψουν ξανα την τραπουλα κατα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και το αν ημουν πλουσιος να παιζει στα ιδια με την χιλιοπαιγμενη επαναληψη της μουρμουρας δεν το λες και επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για το έρωτας μετά αν είναι να περιμένουν μια τετάρτη για νούμερα κλαφτε το και υποτίθεται είναι το δυνατό χαρτί του άλφα για prime time. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα από την άλλη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι ξεκάθαρο την εβδομάδα που μας έρχεται ο Αντ1,Άλφα και Σκαι θα κλαίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το αν ημουν πλουσιος ειναι ωραια σειρά. Απλά παιζει και μεσημερι. Ο αντ1 πρεπει να το κόψει απο εκει αν θελει να δει νουμερα.
    Το ερωτας μετα δε μου αρεσει καθολου. Απο δευτερα θα εχει σοβαρο πλροβλημα με Μελισσες και gntm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ χαμηλά και η πρεμιέρα του ΑΝΤ1 και η Πολυκατοικία. Το Αν Ήμουν Πλούσιος νομίζω ότι έχει ταβάνι 16 με 17. Μάλλον η μεσημεριανή επανάληψη του κάνει μεγάλη χαλάστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλυτερος φετος και καποιοι βιαζονται να θαψουν τον αντ1..το αν ημουν πλουσιος κανει τα ιδια ποσοστα που εκανε η επιστροφη περυσι.16-17 τοις εκατο..το μη ψαρωνεις εκανε ακριβως οτι και περυσι...ικανοποιητικα 15αρια...μπορει να κανε κι λιγο παραπανω χθες γιατι ακομα δεν ειναι τα καθαρα νουμερα...ο αντ1 εχει μια πορεια ιδια με περυσι δε καταλαβαινω γιατι τοση χολη..δε νομιζω να στεναχωριεται ο αντ1.εχει και εναν παπαδακη το πρωι μαζι με μεσημεριανη και απογευματινη ζωνη που σκιζουν...να χετε αγωνια για τον αλφα να δουμε τι θα κανουν οι 2 νεες του κωμικες σειρες που αρχιζουν συντομα και να χετε αγωνια για τον σκαι που δε τα παει καθολου καλα το βραδυ και τα μονοψηφια καταστρεφουν το καναλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγάλο λάθος η ώρα για την Πολυκατοικία κ ο γενικότερος προγραμματισμός του Σκάι. Οι κωμωδίες πρέπει να μπούνε στις 9. Στις 10 από ένα επεισόδιο οι 8 λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η μόνη ελπίδα του αντ1 για την prime time είναι οι άγριες μέλισσες. Το αν ήμουν πλούσιος και το μην ψαρώνεις πάνε μέτρια. Η φριτέζα πάει καλά. Το σκάι το σώζει προς το παρόν μόνο το λόγω τιμής. Νομίζω πως φέτος θα αρκεστεί σε μονοψήφια. Ο άλφα πάει καλά και με τις επαναλήψεις. Το έρωτας μετά μία κρύο μία ζέστη. Θα περιμένουμε και τη νέα του σειρά. Το σταρ σαρώνει με το GNTP αλλά και με τις ταινίες του δεν τα πάει κι άσχημα. Το open τα γνωστά. Πρόβλεψη: μεγάλος κερδισμένος σταρ, μεγάλος χαμένος σκάι. Ελαφρώς κερδισμένο το όπεν(λόγω xfactor). Αντ1 και άλφα πάνω κάτω τα ίδια με πέρυσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτελους στα πανω του και παλι ο ερωτας μετα στα νουμερα που αξιζει δηλαδη.Το μην ψαρωνεις πατος αν και το χθεσινο επεισοδιο ηταν καλυτερο απο ολη τη προηγουμενη σεζον μπορω να πω απλα μαλλον η κακη εικονα που ειχε ο κοσμος για εκεινο το οδηγησε σε αυτα τα νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Oντως περιμενετε οτι το αν ημουν πλουσιος θα σταθεροποιηθει στο 16-17? αν κανει αυτα τα νουμερα ενω παιζει μονο του οταν αρχισουν οι αλλες σειρες μουρμουρα,σπιτι ειναι κ.α θα πεσει ακομα περισσοτερο δεν εχει καμια δυναμικη αυτο το σηριαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευτυχως που οι Αγριες Μελισσες θα κανουν πρεμιερα Κυριακη. Απο Δευτερα gntm,Λογο τιμης σφαγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και το μη Ψαρωνεις πρεμιερα και χωρις ιδιαιτερο ανταγωνισμο δεν εσκισε. Γιατι γραφετε για το ερωτα μετα οτι εκανε τηλεθεαση γιατι δεν ειχε ανταγωνισμο. Αποφασιστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μετριες επιδόσεις για όλους. Το να περνάει η επανάληψη της ''Μουρμούρας'' τις δύο νέες σειρές του Ant1 μόνο θετικό σημάδι δεν το λες... Το ''Μην ψαρώνεις'' εγω εξακολουθώ να απορώ με ποια λογική ανανεώθηκε για β' κυκλο.

    Σκαι χάλια αλλα λογικό. Οι ''8 λεξεις'' μια βαρετή μετριότητα και η νεα εκδοχή της ''Πολυκατοικίας'' χάλια με μετριο cast, μετριο χιούμορ, τσιρίδες και εντελως ψεύτικα σκηνικά. Στα πάντα καλύτερη ηταν η ''Πολυκατοικια'' του Mega.

    Ο ''Ερωτας μετα'' ο μονος κερδισμενος της βραδιας.

    Το μονο σιγουρο απο Δευτερα που θα μπουν πλεον ολοι οι παιχτες στην αρενα θα γινει σφαγη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χαλαρωστε παιδια. Μια φορα εγινε και δεν θα ξαναγινει. Τη μουρμουρα την βαρεθηκε ο κόσμος. Θα αλλαξουν τα πραγματα απο δευτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΥΓ...Α και το ''X-Factor'' φυσικα αξιοπρεπέστατα. Να δουμε την πορεια του στη συνεχεια οταν αρχισουν και τα 2 αλλα talent shows.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. χθες ο αντεννα ηταν πρωτος σε τηλεθεαση ολη την μερα, ειμαι σιγουρος πως κλαινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το x factor οτι εκανε εκανε , αρχιζει η κατρακυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το greys anatomy τα πηγαίνει απροσδόκητα καλά, από τις λίγες ξένες σειρές που κάνουν νούμερα στην ελληνική τηλεόραση.. Αλλά δυστυχώς θα το κόψει ο Αλφα χωρίς να ολοκληρωθεί ο 13ος κύκλος και χωρίς να προβάλλει τον 14ο και 15ο...κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το Μην ψαρώνεις δεν υπηρχε λόγος να συνεχιστεί. Πέρσι ήταν πολύ μέτρια τα νούμερα. Φέτος με τόσο ανταγωνισμό θα είναι χειρότερα. Ας έκαναν νέα σειρά με καλύτερο σενάριο... Όσο δεν γυρίζουν έξυπνες κωμωδίες με ατάκα και γρήγορη πλοκή, μην περιμένουν νούμερα. Τα ριάλιτι θα πηγαίνουν σφαίρα γιατί δίνουν πιο ενδιαφέρον υλικό στον τηλεθεατή. Δεν θα κάτσει να δει τη συνέχεια μιας μέτριας σειράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μερικά συμπεράσματα.
    1. Η πολυκατοικία δεν τραβάει, σας τα είπα χτες. Μέχρι Δεκέμβρη θα χει ολοκληρωθεί.
    2. Το έρωτας μετά αντίθετα τραβάει πολύ και χωρίς το ριάλιτι του star πάει ακόμα καλύτερα.
    3. Μέτρια πάνε οι σειρές του αντ1. Ο αντ1 έχει πρόβλημα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη(δεν μπορεί η Φαίη) και στην βραδινή. Αυτές οι ζώνες κρίνουν τον νικητή μιας και μαζεύουν τον περισσότερο κόσμο.
    4. Πολύ καλά κρατιέται όλες τις ημέρες το x factor απέναντι σε δυνατό ανταγωνισμό. Μην ξεχνάμε ότι είναι πολυφορεμένο μουσικό παιχνίδι και είναι σε κανάλι με μονοψήφια τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν ήμουν πλούσιος το προτιμώ μεσημέρι να παίζει μόνο και παρά να παίζει το κανονικό του επεισόδιο το βράδυ και να έβαζε τις σειρές ο Αντ1 στις 9 (Μην ψαρώνεις/φριτέζα κλπ) ίσως ήταν καλύτερα.
    Ο Άλφα από Δευτέρα θα τα αλλάξει όλα μιας που αρχίζουν τρεις σειρές και καθυστερημένες μάλιστα.
    Η Πολυκατοικία Αν και άρχισε χάλια από επεισόδιο σε επεισόδιο θα στρώνει και θα γίνεται καλύτερη πέρα από τα νούμερα που βγάζει.Γνώμη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλυτερα οι 8 λεξεις να επαιζαν μονο 1 ωρα(9-10) και στις 10 να ξεκιναει η πολυκατοικια και το λογο τιμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άμα πρωινή και βραδινή ζώνη κρίνουν τον νικητή γιατί είναι πρώτος ο ANT1 στο μέσο όρο χθες;; Για το prime time συμφωνώ ότι έχει τον περισσότερο κόσμο και κρίνει πολλά αλλά για το πρωί διαφωνώ. Δεν υπάρχουν πολλοί δέκτες το πρωί ανοιχτοί. Και αυτοί που είναι ανοιχτοί δεν είναι και σίγουρο ότι παρακολουθούν τα πάντα. Άλλα αυτή είναι μεγάλη κουβέντα. Όσο προχωρά η μέρα οι τηλεθεατές αυξάνονται γιατί γυρίζουν σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι φαγομαρα είναι αυτη με το ερωτας μετα; Τοσο πολυ σας πειραξε που ανεβηκε η σειρα; Κραζετε και το θεωρειτε αποτυχια που εκανε 16 17 την Δευτερα και την Τριτη ενω η φριτεζα με το 20 και 18 οχι. Για το αν ήμουν πλούσιος που κανει 15αρια και που το παιρναει μια επαναληψη βρίσκεται δικαιολογιες και δεν το σχολιαζετε. Πολυ αντικειμενικους σας βρισκω στα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πτωσάρα η πολυκατοικία από τη πρεμιέρα στα μονοψήφια. Αυτό που πρέπει να ανησυχεί το σκαι είναι ότι μάλλον δεν άρεσε και τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι εννοειτε ρε παιδια "ψευτικα σκηνικα";Όλες οι σειρες στουντιου ψευτικα σκηνικα εχουν,εκτος και αν μιλαμε για μεγαλες εξωτερικες παραγωγες.Τι κουλά ειναι αυτα που πετατε δηλαδη....Επιπλεον λογικο να ανεβει το "Ερωτας μετα" γιατι ειχε απεναντι μια μετρια κωμωδια "Μην ψαρωνεις",δυο μερες με τη Φριτεζα δυσκολευτηκε.Επισης οντως ο προγραμματισμος του Σκαι πρεπει να αλλαξει,αφου δεν τραβανε οι "8 λεξεις",βαλε νωρις τις κωμωδιες που διαμορφωνουν ενα πιο δυνατο κοινο.Αυτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ''Ψευτικα σκηνικά''' εννοούμε οτι δεν σε πείθουν ούτε στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ οτι βλεπεις μια πολυκατοικία και τα γύρω μαγαζιά της και όχι στούντιο.

    Η ''Πολυκατοικία'' του Mega ειχε πολυ καλύτερο σχεδιασμό σκηνικών με ζεστά χρώματα και περιβάλλον που σε έκανε να νιώθεις μια οικειότητα σαν αυτή που σου βγάζει η γειτονιά σου. Στου Σκαι απετυχαν εντελως να βγαλουν αυτο το αισθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μ αρεσει που ο κοσμος «γυρισε την πλατη στα ριαλιτι» και ηρθε η σειρα των σειρων και το gntm σαρωνει!!! Ακομη και το xfactor συγκριτικα παει καλυτερα απο Γεωργιου και πολυκατοικια. Πολυ κλαμα φετος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !