UPDATE- Δείτε τα νούμερα στο Prime time.

28
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT... 
Αναλυτικά για χθες 24/9/2019:

GREECE'S NEXT TOP MODEL 30.3
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ  15,0
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 19.0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 11.5
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ Ε 14.0

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 17.0
GREY'S ANATOMY 13,2
ΟΚΤΩ ΛΕΞΕΙΣ 11.4

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΙΚΟΙΑΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 14,2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 8.5


ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

28Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. O ANT1 αξιοπρεπέστατα, 8 λέξεις όσο πάει και χειρότερα, Πολυκατοικία αξιοπρεπώς (καλύτερα στο σύνολο, άρα την παρακολουθησαν μεγαλύτερες ηλικίες). Μου κάνει εντύπωση η πτώση του Έρωτας Μετά. Αν πήγε έτσι χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό, τι θα κάνει απέναντι σε Άγριες Μέλισσες και Λόγω Τιμής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγνωμμη αλλα το ερωτας μετα δε θα τα βγαλει περα με τη φριτεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως αν και δεν μου αρεσουν τα remake(αν και εδω μόνο δυο ατομα απο την προηγουμενη Πολυκατοικια εμειναν)αρα remake δεν το λες,νομιζω πως η Πολυκατοικια του Σκαι ειναι καλυτερη απο την Πολυκατοικια του mega.Εχει καλυτερο σκηνικο(δεν φαινεται τόσο στουντιου)οχι πως δεν ειναι,ομως δειχνει οπτικα καλυτερο νομιζω,δειχνει πιο μοντερνα εικονα πολυκατοικιας και σκηνικων και οι διαλογοι πιο καλοι νομιζω και οι ηθοποιοι κάτι λένε.Και η εμφανιση της Βανας Παρθενιαδου που εχει κάνει επιλεκτικες εμφανισεις,απο το "Εμεις και εμεις" και το "Με 2 μαμαδες",εχει να εμφσνιστει.Απο τις προηγουμενες σαχλοσειρές του Θωμοπουλου πχ (χωρισμενα παλικαρια,συμμαθητες),εχει διαφορά.Βλεπεται η Πολυκατοικια τουλαχιστον.Καλές εντυπωσεις μεχρι στιγμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανείς δεν έκανε θετικό σχόλιο για τη "νέα" πολυκατοικία στο yt που ανέβηκε... Αν ήταν καλή, δεν θα έκανε μόνο 14 ειδικά σε πρεμιέρα με τόσο πρόμο. Δεν την είδα, δεν μ' άρεσε ούτε η παλιά αλλά δεν νομίζω να ανεβάσει στροφές. Σκαι και μυθοπλασία προς το παρόν δεν βρίσκουν κοινό δρόμο (να δούμε και το λόγω τιμής αν κρατήσει αυτά τα ποσοστά). Μόνος κερδισμένος το σταρ και λίγο ο αντ1 με τη Φριτέζα αν και μάλλον θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερο νούμερο από μια σειρά που την έπαιζε όλο το καλοκαίρι σε επανάληψη, άρα θεωρητικά θα έπρεπε να έχει μαζέψει κι άλλους τηλεθεατές. Θεωρητικά πάντα, γιατί όσο τα κανάλια θα κάνουν μέτριες σειρές, τόσο θα βλέπουν τις καλές σειρές μετά από 19 χρόνια επανάληψης να κάνουν 22-24% και τις κανούργιες 15-18.... Όλα είναι θέμα σεναρίου δυστυχώς για τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακομη και οψεις με τα μαγαζια στην Πολυκατοικια του Σκαι ειναι κάτι πιο ευφανταστο.Σε αυτην την ωρα που παιζει δεν ξερω αν θα ανεβει(δεν το νομιζω)αλλά αν μεινει σταθερα θα ειναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. perastikos Το yt ποτέ δεν ηταν ενδεικτικο για μια σειρά.Ξερεις πόσες σειρές αρεσαν μετεπειτα;Οπότε αυτο δεν λεει απολυτως τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα δεν μου άρεσε ούτε η παλιά ούτε η νέα. Προφανώς το 2019 θα έχει καλύτερα σκηνικά και εικόνα. Βέβαια αν δείτε τα νούμερα της Πολυκατοικίας ανά τέταρτο, ξεκίνησε με 8% παίρνοντας τραγική πάσα από τον Γεωργίου και στις 11.30 έφτασε 22+ % και ήταν πρώτη με διαφορά. Όχι ότι αυτό λέει κάτι, μιλάμε για πρεμιέρα, αλλά νομίζω οι 8 λέξεις κάνουν μεγάλη ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με εξαίρεση το ριάλιτι μόδας οι υπόλοιποι είχαν μια μικρή πτώση. Το έρωτας μετά ξεφούσκωσε ή είναι κάτι παροδικό εξαιτίας των σειρών που κάνουν πρεμιέρα στο Σκαι;;; Γιατί η πτώση που έχει δεν είναι μικρή. Θα δείξει όταν αρχίσουν και οι μέλισσες. Το youtube και το twitter τα likes και τα trend δεν είναι ενδεικτικά. Κάποιες φορές δείχνουν τί θέλει ο κόσμος αλλά άλλες φορές παραπλανούν. Και το Survivor πέρυσι γίνονταν trend στο twitter όταν έπαιζε αλλά τα νούμερα ήταν χαμηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυκατοικία ούτε για πλάκα. Πραγματικά απογοητεύτηκα πάρα πολύ, περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Δυστυχώς μετάνιωσα που έχασα μια ώρα για να δω αυτό. Η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το αντίστοιχο του Mega. Ζήτημα να γέλασα 1-2 φορές, περισσότερο φώναζαν παρά μιλούσαν. Τι να πω αν είναι έτσι τα remake να μην ξαναγίνουν. Η σειρά δεν θα πάει καλά σε νούμερα , θα με θυμηθείτε.
    ΥΓ. ΣΚΑΙ ΔΕΝ θα γίνεις ποτέ Mega. Μέχρι και τον τρόπο που παρουσιάζονταν τα ονόματα των ηθοποιών αντέγραψες , μέχρι και το τραγούδι της πολυατοικιας του mega είπαν, αλλά ΔΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπαρχει ενα θεματακι (μικρο ακομα για να μην παρεξηγηθω) και για το Αν ημουν πλουσιος. Τη θεωρω καλη σειρα, ομως πρεπει να καλυτερευσει το σεναριο, να υπαρξουν πολλες ανατροπες κτλ (οσο δυσκολο και αν φαινεται για μια καθημερινη σειρα). Ερχονται και οι κωμωδιες του alpha, θα μεγαλωσει ο ανταγωνισμος στη ζωνη των 9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ παιζει και απογευμα. Το ιδιο ειχε γινει και με την επιστροφη. Οταν το κόψουν απο απογευμα θα ανεβει κοντα στο 20+. Η σειρά ντα σπάει. Γελάω πολύ.Αυτο που εχει μεγαλο προβλημα ειναι ο Ερωτας Μετα. Θα ερθει και η σειρα του ΑΝΤ1 και κλαφτα μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Πολυκατοικια στον Σκαι δεν μου πολυαρεσε. Κατι ασχετο, αν ξερει καποιος: η Χριστινα Τσαφου δεν θα ειναι στο νεο Καφε της Χαρας (ως Χαιδω)? Γιατι την ειδα και στη Πολυκατοικια του Σκαι και αναρωτηθηκα αν θα προλαβαινει απο Νοεμβριο να βρισκεται στα γυρισματα και των δυο σειρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πραγματικά μυστήρια σεζόν η φετινή.Θεωρω υπερβολικά τα ποσοστά του Next top model γιατί φέτος όλοι είναι πιο επιτηδευμένοι και τα wannabe μοντέλα από αδιάφορα έως και άσχημα. Σε ο,τι αφορά τη μυθοπλασία του ΣΚΑΙ, οι ΄΄8 λέξεις΄΄ υστερούν αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα σίριαλ του Γεωργίου, τόσο σε πρωταγωνιστές όσο και σε σεναριο. Η Φριτέζα του ΑΝΤ1 θεωρώ οτι είναι μια καλή κωμική σειρά, ο Έρωτας μετά έχει προοπτικές, αλλά αδικείται από τον προγραμματισμό του Alpha που δεν εβγαλε ταυτόχρονα και τα κωμικά του. Η ''Πολυκατοικία΄΄ τόσο στο Mega όσο και στο ΣΚΑΙ μου ηταν κ μου είναι αδιάφορα ως σίριαλ. Αλλαγές θα φέρουν οι ΄΄Αγριες μέλισσες΄΄ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα εκτιμηθεί σ΄ενα τηλεοπτικό κοινό που πριμοδοτεί με 30αρια το gntm και τον Αυτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πεφτουν σταδιακα τα σηριαλ του αντ1,στα ιδια ο ερωτας μετα,δεν κουναει τιποτα το gntm απο τη κορυφη,απογοητευτικη η πρεμιερα του σκαι δεδομενου οτι ηταν πρεμιερα και δεχθηκε μονο αρνητικα σχολια αρα απο εδω και περα θα κανει ακομα χαμηλοτερα νουμερα,στο σκαι πιστευω μονο το λογο τιμης θα εχει καλη πορεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Πολυκατοικία δεν είναι remake,απλά είναι μία άλλη που είναι ποιο σύγχρονη που τα πρόσωπα τα περισσότερα είναι νέα και από τα παλιά δύο-τρία έχουμε μόνο.
    Δεν ξεκίνησε καλά αν και την είδα από ριπλέιτβ.
    Αν ήμουν πλούσιος έχει θεματάκια.
    Η ΦΡΙΤΈΖΑ ποιο καλή φέτος.
    Τα υπόλοιπα εκτός από Σταρ συμπαθητικά.

    Με τόσο βομβαρδισμό φέτος λογικό να είναι χαμηλά οι σειρές και ειδικά ο Σκάι που δεν είναι μαθημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δε ξερω τι λέτε αλλα το αν ημουν πλουσιος μου αρεσει παρα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τέλεια ο ΑΝΤ1, με δύο σπαρταριστές κωμωδίες που απόλαυσα χθες και δεν μπήκα καν στον κόπο να δω τι έπαιζε απέναντι.Και η ξενη ταινία που έπαιξε μετά ήταν πολύ καλή, την είδα μέχρι τέλους. Το STAR αρκετά καλά. ΣΚΑΙ και ALPHA στον πατο. Προβλέπω πτώση των μοντέλων και άνοδο των σειρών του ΑΝΤ1 όσο θα προχωράνε τα επεισόδια και θα αυξάνεται το ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οταν ξαναγινεται μια σειρα λεγεται remake.Τωρα το οτι δεν επιλεχθηκαν όλα τα προσωπα της τότε πολυκατοικιας,ειναι καθαρά θεμα του σκηνοθετη.Ίδιο θεμα εχει,τροποποιημενο σεναριο και εναλλαγες στους ηθοποιους.Αυτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μέχρι στιγμής, η εικόνα που έχουμε για τα σίριαλ είναι ότι γίνονται περισσότερες και καλύτερες δουλειές φέτος, αν και οι περισσότερες κινούνται στην μετριότητα.
    Θεωρώ ότι είναι μεγάλη η διάρκεια του Έρωτας Μετά καθώς δεν είναι μια εύπεπτη σειρά με αποτέλεσμα να κουράζεσαι στην πορεία. Ίσως να ήταν καλύτερο να γίνει καθημερινό με την μισή διάρκεια. Ναι μεν παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά κουράζει σε καθημερινή βάση (δεν είναι πχ. όπως οι σειρές του Γεωργίου που μπορούσες να τις παρακολουθήσεις εύκολα κάνοντας κι άλλα πράγματα παράλληλα).
    Τώρα, για τα νούμερα, νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα καθώς δεν έχει ξεδιπλωθεί ακόμη πλήρως ο ανταγωνισμός. Το ότι ανέβασε εχθές στην πορεία τα νούμερά της η Πολυκατοικία δεν σημαίνει κάτι, αφού δεν είχε και τίποτα άλλο να παρακολουθήσεις εκείνη την ώρα.
    Λίγη υπομονή λοιπόν γιατί βιαζόμαστε να κάνουμε προβλέψεις και να βγάλουμε αυθαίρετα συμπεράσματα ή να εκφράσουμε απλά ευχολόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ενταξει ενα μισαωρο επαιξε απεναντι απο το "Ερωτας μετα" η "Πολυκατοικια".Πάντως εγω στο yt ειδα και σχολια οπως οτι φανηκε ενδιαφερουσα σειρά.Ενταξει για να πω την αληθεια δεν υπαρχει κάτι αριστουργηματικο στην τηλεοραση πλεον,που θα το δεις και θα πεις να μια καλή σειρά....Παρ'ολα αυτα ηταν μια ενδιαφερουσα(μεχρι στιγμης)κωμωδια.,που διαφερει αρκετα απο την παλιά εκδοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Aνώνυμε 12:40 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ remake. Πρόκειται για διασκευή άλλης σειράς, που οι ισπανοί δημιουργοί της πρώτης πολυκατοικίας έκαναν στη συνέχεια (με διαφορετικό τίτλο και εκεί που μοιάζει με τον πρώτο), αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη πολυκατοικία. Άλλη πολυκατοικία, άλλες ιστορίες. Δεν πρόκειται ούτε για remake ούτε για συνέχεια της πρώτης πολυκατοικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το GNTM πόσο????????????????
    η πολυκατοικια ποσο????????????

    αν ημουν διαφημιστης θα ειχα κανει χαρακιρι φετος!!!
    ελπιζω να μην ειχαν δεσμευτει με συμβολαια οι διαφημιστικες γιατι θα πεταξουν πολλα λεφτα σε loosers φετος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λοιπον οταν ενα θεμα ειναι ιδιο προφανως μιλαμε για ιδια σειρά.Άλλοι χαρακτηρες,άλλοι ηθοποιοι προφανως,ιδιο περιεχομενο ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έσκισε το gntm. Χαμηλά το αν ήμουν πλούσιος. Η φριτεζα πολύ ωραία φετος.ο άλφα λίγο χαμηλότερα με το έρωτας μετά. Η νέα πολυκατοικία παιδιά εμένα δε μαρεσε καθόλου. Δεν ξέρω τι λέτε για τα σκηνικά εμένα σαν ψεύτικα μου φάνηκαν. Επίσης ακόμα και οι τίτλοι είναι ίδιοι με το Μέγκα. Και τέλος πολύ φώναζαν οι ηθοποιοί έλεος με τις γκαριδες ειδικά η παρθένα χοροζιδου που μαρεσει γενικα πολύ υπερβολική εχθές. Ο Χαϊκάλης είναι μοναδικός αλλά σαν τον μπαλαφουτη κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εσκισε το gntm και απο Δευτερα μνημοσυνα στα αλλα καναλια γιατι θα παιζει μεχρι τα μεσανυχτα. Και θα μπουν στο σπιτι οι κοπελες. Χαμος. Το κακο ειναι οτι το πρωι μεχρι το απογευμα ολες οι εκπομπες εχουν δυο ωρες gntm και αντι να κουραζει σαρωνει. Το ερωτας μετα υπεροχη σειρα αλλα λογω προγραμματισμου το ψιλοχαντακωσαν. Η φριτεζα καλα τα παει. Το αν ημουν πλουσιος επεσε λιγο. Τωρα θα δουμε την Δευτερα σφαγη που ειναι και το Λογω τιμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προφανως οταν κάτι γυριζεται σε studio δεν ειναι αληθινο.Τα σκηνικα όλα ψευτικα ειναι,αν μιλουσαμε για πραγματικα,θα ηταν πραγματικη πολυκατοικια με εξωτερικα γυρισματα και τα εξοδα στο ταβανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αρχικά δεν πρόκειται για remake της πολυκατοικίας του Μega καθώς είναι άλλο το σενάριο κ μάλιστα πολύ καλύτερο! Βγάζει γέλιο παραπάνω από.του Mega κ οι ηθοποιοί είναι όλοι ένας κ ένας.. απλά βλέπω ένα λάθος στον προγραμματισμό του Σκάι. Μια τέτοια σειρά θα έπρεπε να παίζει στις 9 το βράδυ κ όχι στις11.. οι 8 λέξεις μέχρι στιγμής κάνουν ζημιά στο κανάλι.. ίσως θα ήταν καλό να μετακινηθούν πρίν το δελτίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η νέα Πολυκατοικία δεν είναι remake αλλά νέα σειρά με διαφορετικούς χαρακτήρες (ο Χαικάλης στην προηγούμενη πολυκατοικία λεγόταν Θανάσης ενώ σε αυτή Ευριπίδης), το ίδιο έχει γίνει και στην Ισπανία.
    Εμένα μου άρεσε αρκετά. Περισσότερο από την παλιά αλλά και από τις κωμικές που παίζονται τώρα. Λάθος του ΣΚΑΙ που την βάζει στις 23:00, πιο νωρίς έπρεπε όπως επίσης και το 8 λέξεις (που δεν το βλέπω) θα έπρεπε να παίζει πριν τις ειδήσεις.

    Η Φριτέζα έχει το κλασικό χιούμορ κωμικής σειράς που παίζει ο Μπέζος και πλέον το έχω βαρεθεί για αυτό και σταμάτησα να βλέπω την σειρά από τα μισά της περσινής χρονιάς. Φέτος είδα σε ένα τρέιλερ ότι έχουν μπει νέοι χαρακτήρες αλλά δεν με ψήνει να αρχίσω πάλι.
    Το αν ήμουν πλούσιος το βλέπω που και που τα μεσημέρια που το βάζει επανάληψη, ζήτημα να έχω γελάσει πάνω από 2 φορές σε κάθε επεισόδιο.

    Το gntm από όταν μπουν στο σπίτι (αν δεν έχουν μπει) το λιγότερο που θα πιάνει θα είναι 28% ότι κι αν έχει απέναντι του. Το παίζουν έξυπνα. Πάρτε παράδειγμα την Ζενεβιέβ, πέρυσι πουλούσε τρελά και φέτος την έβαλαν από τις οντισιόν. Πουλούσαν και οι κόντρες-ξινίλες ειδικά των κοριτσιών, ε φέτος βάζω στοίχημα θα δούμε περισσότερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !