Η μάχη στο PRIME TIME...

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT...
Αναλυτικά για χθες 12/9/2019:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

X-FACTOR  17,4
8 ΛΕΞΕΙΣ 15,5
GUESS MY AGE 15,5
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ (Ε) 14,0
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 14,9
GREYS ANATOMY 14,3
ΕΛΛ.ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 14,1
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ (Ε) 11,1
STREAT FOOD (Ε) 11,8

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
Πηγή: The Nielsen Company

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
2 μονάδες πάνω το X-Factor από τις 8 Λέξεις. Στο Open πρέπει να ανοίγουν σαμπάνιες, δεν νομίζω να έχει ξανακάνει τέτοια νούμερα prime time με κανονικό πρόγραμμα, μόνο με αθλητικούς αγώνες. Στον Skai τι να πεις, από το κακό στο χειρότερο. Ας πρόσεχαν και να μην αγόραζαν τις σειρές του Γεωργίου. Πολλά μπορεί να πει κανείς για τα καβούρια της νέας διοίκησης του Alpha αλλά στη περίπτωση του Γεωργίου είχαν δίκιο.
Ο χρήστης perastikos είπε…
Ευχαριστημένος πρέπει να είναι ο Σκαι, αν και ακόμα δεν μπήκαν στο παιχνίδι και Αντ1-Αλφα. Αν μείνει στα 15αρια είναι μια χαρά δεδομένου ότι με το σαρβαιβορ 15 δεν έκαναν και το κόστος ήταν μεγαλύτερο. Το θέμα είναι θα μείνει; Μόλις ξεκινήσουν ο ανταγωνισμός και με το ΟΝΕ που θα το παλέψει με γνωστά ονόματα, θα μοιραστούν κι άλλο τα νούμερα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι 8 λεξεις ειχαν υποβληθεί ως προταση κ στον Αντ1 κ στον Alpha,αλλα απορρίφθηκαν.Κ το σεναριο κ το κάστ του σίριαλ δεν είναι ιδιαιτερα επιτυχημενες επιλογές,εχει ωραια εικονα αλλα μέχρι εκει.. Δε νομιζω οτι ο Σκαι πηρε τον Γεωργιου με την προσδοκία να κανει 15%,το οποιο με φουλ ανταγωνισμό απο Alpha κ Αnt1 δεν ειναι δεδομένο.