Η μάχη στο PRIME TIME...

15
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT...

Αναλυτικά για χθες 9/9/2019:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

GREECE S NEXT TOP MODEL 2 29.9
8 ΛΕΞΕΙΣ 14,3
GUESS MY AGE13.0
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ (Ε) 9,4
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 12,3
GREYS ANATOMY 15,5
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ (Ε) 10,2
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ (Ε) 8,5

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
Πηγή: The Nielsen Company

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 8 λέξεις και guess my age άπατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείτε να ανεβάσετε και την συνολική τηλεθέαση στο prime time παιδιά; Σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον με τα νούμερα που βλέπουμε στα επιμέρους προγράμματα, να δούμε πως μοιράστηκε συνολικά η πίτα χτες. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναρωτιέμαι με το επίπεδο του κόσμου που βλέπει GNTM και ειδικά τα νέα παιδιά και εγώ 26 είμαι αλλά δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να τους κόβουν επειδή είναι φυσικές ομορφες η έχουν κάποιες ατέλειες και οι κριτές προτιμάνε τις πλαστικοποιημένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σκάι φέτος θα κλαίει κρίμα και έχουν δώσει παρα πολλά λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο γενικό 17 έκαναν ηρεμήστε δεν είναι τόσο χάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΚΑΙ έχει ανέκαθεν θέμα με το δυναμικό κοινό και το φόρτε του είναι το γενικό Μι΄ας που το βλέπουν άνω των 60 οι περρισότεροι/ες.
    Με την στροφή που έκανε θα αργήσει να πάρει μπροστά και οπότε τα αρνητικά στην άκρη για τις σειρές και τις εκπομπές!
    ΟΙ 8 Λέξεις καλή σειρά είναι και όχι πολύ καλή η καταπληκτική απλά είναι χωμένη στο μεγαθήριο του ΣΤΑΡ και οπότε λογικό να είναι κάτω από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΚΑΙ έχει ανέκαθεν θέμα με το δυναμικό κοινό και το φόρτε του είναι το γενικό Μιας που το βλέπουν άνω των 60 οι περρισότεροι/ες.
    Με την στροφή που έκανε θα αργήσει να πάρει μπροστά και οπότε τα αρνητικά στην άκρη για τις σειρές και τις εκπομπές!
    ΟΙ 8 Λέξεις καλή σειρά είναι και όχι πολύ καλή η καταπληκτική απλά είναι χωμένη στο μεγαθήριο του ΣΤΑΡ και οπότε λογικό να είναι κάτω από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λίγο σεβασμός εκ μέρους των κριτών στην εκπομπή GNTM νομίζω δε βλάπτει. Είναι αδιανόητο κριτές να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο τις διαγωνιζόμενες κοπέλες. Σε μερικές από το πρώτο βήμα , μα από το πρώτο κυριολεκτικά τις κατακεραυνώνουν με υποτιμητικά σχόλια. Το κανάλι δεν τα βλέπει αυτά; Όλα πια στο βωμό της τηλεθέασης;Είναι ντροπή. Αν κάτι δεν τους αρέσει μπορούν με ωραίο τρόπο να το δείξουνε , κάνοντας την παρατήρησή τους.Γιατί ειρωνεύονται; Δεν βλέπουν ότι με αυτόν τον τρόπο μόνον κακό κάνουν στις κοπέλες; όλοι κάποτε κάνουν μια αρχή στη ζωή τους επαγγελματική και θέλουν ένα καλό ξεκίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγάλο πρόβλημα ο σκαι. Έκανε στροφή στο προγραμμά του μπας κι ανέβουν στο δυναμικό και μέχρι στιγμής πολύ χαμηλά. Να δω ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα, αν δεν ανέβουν έρχεται μεγάλο οικονομικό κραχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά οκ, καθένας έχει την άποψη του αλλά μην τρελαθούμε εντελώς εδώ μέσα. Μιάμιση πρεμιέρα έκανε ο ΣΚΑΪ (8 λέξεις και 1 ώρα Guess my age που θα προβάλλεται σε άλλη ζώνη κανονικά) διπλασίασε την τηλεθέαση του στο prime time από την προηγούμενη εβδομάδα που έκανε 8-9% (αφήνω το γενικό που ανέβηκε πολύ περισσότερο αλλά δεν σας ενδιαφέρει) κι όλοι οι υπόλοιποι από 15-18% βρέθηκαν σε μια μέρα με μονοψήφια λόγω και του τυφώνα GNTM φυσικά. Υπενθυμίζω ότι η ελληνική σειρά που έκανε πέρσι έπαιζε με 6%-9% κι έχει καμία δεκαριά πρεμιέρες ακόμα! Μήπως υπερβάλλετε ή βιάζεστε πολύ; Θέλει υπομονή η φετινή κούρσα. Καλή επιτυχία σε όλους. Να βλέπουμε ωραία προγράμματα. Αυτό να σας ενδιαφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @6.47. δεν νομίζω να υπερβάλουν τη στιγμή που παίζουν μόνο 2 κανάλια με πλήρες πρόγραμμα το απόγευμα και το βράδυ. Ο λόγος που τα ξεκίνησε νωρίς ο skai είναι για να προλάβουν τους άλλους. Δεν είναι νούμερα αυτά έχοντας μόνο το star απέναντι με πλήρες πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6 και 09 ριάλιτι παρακολουθείς όχι talent show. Επίτηδες είναι έτσι αυστηροί για να σε προκαλέσουν να σχολιασεις και να το δεις. Το ίδιο και όταν παρουσιάζονται οι συγκινητικές ιστορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @07:05μμ
    Το Star έχει πλήρες πρόγραμμα όλη την ημέρα, ελάχιστες προσθήκες απομένουν και ήταν πρώτο στο νεανικό χτες. Ο ΣΚΑΪ έκανε μιάμιση πρεμιέρα και ήταν πρώτος στο σύνολο και δεύτερος στο νεανικό χτες. Ο ΑΝΤ1 έχει επτά την επόμενη Δευτέρα διαβάζω, άλλες τόσες τουλάχιστον να ακολουθούν για Alpha και ΣΚΑΪ σε όλες τις ζώνες. Εσύ θεωρείς ότι πήγε άπατος φέτος και τα λεφτά τους πεταμένα, είσαι σίγουρος γι’ αυτό. Εγώ λέω κάντε υπομονή. Βιάζεστε πολύ κι όποιος βιάζεται σκοντάφτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ θα συμφωνήσω με τον 6:47. Ο ΣΚΑΙ πρέπει να είναι ευχαριστημένος με τα αρχικά νούμερα του προγράμματος του. Θεωρώ ότι δεν περίμεναν από την αρχή να τους συνηθίσει ο κόσμος σαν οικογενειακό κανάλι σειρών, όπως ήταν το ΜΕΓΚΑ ή ο ΆΛΦΑ αργότερα. Ωστόσο με τις πρεμιέρες από Δευτέρα θα φανεί η δυναμική όλων των καναλιών. Χωρίς να έχουμε δει τις καινούργιες σειρές δεν μπορούμε να κρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !