One: Τo πρόγραμμα και τα πρόσωπα...

1


Κλείνει σιγά -σιγά το πρόγραμμα στο ΟΝΕ και όπως καταλαβαίνετε οι ανατροπές δεν έχουν τελειωμό. Στην πρωινή ζώνη που τελικά θα ξεκινάει από τις 6 κι όχι από τις 7 που είχε γραφτεί θα είναι τελικά ο Ντινος Σιωμόπουλος με την Μπάγια Αντωνοπούλου και μαζί τους ο Θανάσης Φουσκίδης και μια new entry η Δάφνη Καραβοκύρη, τελευταία μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 και το Vice.

 Από τις 10 μέχρι και τις 12 όλα δείχνουν ότι τη σκυτάλη θα παραλαμβάνει η Χριστίνα Λαμπίρη, ενώ από τις 12 μέχρι και τις 2 θα είναι ο Γιώργος Χουδαλάκης. Στις 14.00 θα βγαίνει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με την Μαριλένα Γεραφέντη. Κενό φαίνεται να υπάρχει ακόμα στη μερσημεριανή ζώνη από τις 15.00 έως και τις 17.30 οπότε και στον αέρα θα βγαίνει η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου έχει αποφασιστεί να βγαίνει στον αέρα στις 20.30, αλλά γίνονται εισηγήσεις να μεταφερθεί ένα μισάωρο αργότερα ώστε να έχει ολκληρωθεί αυτό του ΣΚΑΪ.

 Οσον αφορά στο πιο κοινωνικό κομμάτι, η Βίκυ Χατζηβασιλείου φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα ώστε να κάνει ένα είδους “Πάμε Πακέτο” στο κανάλι της Συγγρού, ενώ η έκπληξη βρίσκεται στο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροροφίες του tinasmesss,gr, ένα πρόσωπο που πέρασε πολύ πρόσφατα το κατώφλι του καναλιού είναι η Μάγδα Τσέγκου, στην οποία προτάθηκε να αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και να παίξει μπάλα απέναντι από τον Γιώργο Αυτιά με τον οποίο συνεργαζόταν για πολλά χρόνια μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το πρόγραμμα τοποοθετείται να βγει ολοκληρωμένο στον αέρα τον Νοέμβριο και τόσο ο Σταμάτης Μαλέλης όσο και η Ιζαμπέλλα Σασλόγλου που εργάζονται τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία αντίστοιχα έχουν φουλάρει τις μηχανές. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !