Καμία πρόσβαση στις σειρές του Mega...

2

Κατέβηκε η ταινιοθήκη του Mega από το YouTube .Το επίσημο κανάλι του τηλεοπτικού σταθμού, που το φιλοξενούσε, έχει εξαφανιστεί.Χωρίς πρόσβαση, πλέον, στις δημοφιλείς σειρές του Mega οι χρήστες του YouTube.

Εδώ και λίγες ώρες το (πολυδιαφημισμένο, εσχάτως) official κανάλι που φιλοξενούσε μεγάλο μέρος της πολύτιμης ταινιοθήκης και (μέχρι πρόσφατα) το live stream του, δεν υπάρχει πουθενά στη διαδικτυακή πλατφόρμα, με αποτέλεσμα επεισόδια όπως των Απαράδεκτων, του Ρετιρέ κ.ά. να μην είναι πλέον διαθέσιμα. Οι σειρές και οι υπόλοιπες εκπομπές του Mega δεν παίζουν ούτε στο megatv.com, ωστόσο παραμένει ενεργό στο YouTube το αρχείο ειδήσεών του.

ΑΠΟ E-tetradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ μπήκα στο σάιτ του mega μια χαρά παίζει το live streaming ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο το live streaming. Το on demand στο site του Mega δεν δούλευε εδώ και χρόνια αφού σταμάτησαν να πληρώνουν την akamai. Το επίσημο κανάλι στο youtube είχε πολλές σειρές ondemand. Λογικό που πλέον κατέβηκε αφού το περιεχόμενο θα περάσει σε νέο ιδιοκτήτη κι αυτός θα αποφασίσει αν επιθυμεί να το έχει ανεβασμένο και στο youtube. Μακάρι ο νέος ιδιοκτήτης να πάρει στα σοβαρά το youtube και να μην έχει τις σειρές του Mega σε άθλια ποιότητα 240p όπως κάνει ο αντ1 με τις σειρές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !