Ανατροπή για τη Σάσα Σταμάτη! Από την πρωινή ζώνη στη late night...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες που γίνονται στο ONE, καθώς επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να μπορέσει να βγει στον αέρα το νέο πρόγραμμα, μέσα στο φθινόπωρο. Πολλά τα πρόσωπα που περνούν καθημερινά από το κανάλι, ενώ από τα διάφορα ραντεβού που κάνουν παρουσιαστές και δημοσιογράφοι με τα στελέχη του σταθμού, προκύπτουν και αρκετές ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Μία εξ αυτών φαίνεται πως έχει να κάνει με την Σάσα Σταμάτη. Το τελευταίο διάστημα γίνεται αρκετός ντόρος σχετικά με τη δημοσιογράφο και τις επαφές της με το ONE. Οι πρώτες σκέψεις και κουβέντες είχαν να κάνουν με την πρωινή ζώνη. Ωστόσο, είναι γνωστό πως διαχρονική επιθυμία της παρουσιάστριας είναι μια ανατρεπτική late night εκπομπή, με συνεντεύξεις προσώπων που δεν θα περνούν απαρατήρητες.

Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτό μπορεί να το δούμε σύντομα να γίνεται πραγματικότητα. Η διευθύντρια Προγράμματος, Ισαβέλλα Σασλόγλου, όπως και η συνεργάτιδά της Νατάσα Λεσιώτη πιστεύουν πως η Σάσα Σταμάτη είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για να αναλάβει ένα τέτοιο πρότζεκτ.

zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αυτο επρεπε εξ αρχης να κανει η Σασα και οχι τα αλλα που της προταθηκαν και αυτο που εκανε πριν , βεβαια ειχε την ατυχια να εχει διεθυντη τον Λατσιο που βολευε μονο τα φιλαρακια του εντελως αξιοκρατικα χαχχαχα,για αυτο και τωρα ειναι στα αζητητα. ευτυχως για την ταλαντουχα Σασα βρεθηκε ο καταλληλος ανθρωπος που της εδωσε την ευκαιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !