Ο Μαζωνάκης στο «Τhe Voice of Greece»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7

Από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα για την κριτική επιτροπή του "Τhe Voice of Greece".

Την Τετάρτη, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" πως τη θέση του Κωστή Μαραβέγια θα την αναλάβει ο Αντώνης Ρέμος.

Τελικά, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν! Το πρόσωπο που φαίνεται να "κλειδώνει" τελικά είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, ένα πρόσωπο που το ήθελε και ο ΑΝΤ1 για να είναι και τη νέα σεζόν στην κριτική επιτροπή του "Your face sounds familiar 6".

Όσο για την παρουσίαση, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ωστόσο ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει να είναι ο ίδιος και στα live επεισόδια. Ο ΣΚΑΙ επιθυμεί σε αυτό το πόστο να βρεθεί ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο ο Ατζούν δεν φαίνεται να είναι απόλυτα σύμφωνος με αυτό.

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είδα ένα απόσπασμα απο την εκπομπή του Λιάγκα σήμερα που ανακοίνωσαν τον Μαζωνάκη για κριτική επιτροπή και τον Λιανό για παρουσιαστή και Λιάγκας, Γκαγκακη, Παπανωτας έριξαν ενα ωραιοτατο θάψιμο στον Λιανο λέγοντας ότι ο Ατζουν που επιλέγει τα πρόσωπα δεν έχει ιδέα απο το ποιοι κάνουν γκελ στην ελληνική πραγματικότητα και ειναι λάθος του Σκαι που αφήνει τον Αντζουν να έχει τον πρώτο λόγο στα projects του γιατι αν αποφασιζε ο Σκαι θα επέλεγε καποιον...καλύτερο. :p

    Αχχχχ επιστροφες στις παλιες καλες Λιαγκικές...καλές! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...επιστροφη στις παλιές καλές Λιαγκικες μέρες!

    αυτο-διορθώνομαι. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6:21 μ.μ.
    Το είδα αυτό το απόσπασμα και το βρήκα τραγικό! Ο Λιανός δεν μαρεσει καθόλου σαν παρουσιαστής, ωστόσο το να τον θάβεις και να τον μειώνεις τόσο πολύ on air επειδή δεν θα το παρουσιάσεις εσύ (γιατί πιστεύεις ότι ο κόσμος θέλει να σε βλέπει σε τρεις εκπομπές ταυτόχρονα) είναι θλιβερό.
    Αναφορικά με τον Μαζωνάκη, οκ σίγουρα δυνατό όνομα (προσωπικά τηλεοπτικά δεν μαρεσει και τόσο, ούτε στο yfsf τρελάθηκα ούτε στο xfactor). Όμως τη θεωρώ λάθος κίνηση δική του, να φύγει Άπτον Αντ1 εκεί που το πήγαιναν καλά με το familiar, για να πάει κάπου που θα δύσκολα θα έχει μια σεζόν ακόμα. Κατά τη γνώμη μου, το voice μετά τη φετινή σεζόν θέλει οπωσδήποτε ένα διάλειμμα, ήδη έχει κουράσει και θα κινηθεί χαμηλά φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπε τέτοιο πράγμα ο Λιάγκας στην εκπομπή αλήθεια ? Τραγικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ καταλαβαίνω ότι ο Λιάγκας έχει παρουσιάσει με επιτυχία το Voice στον ANT1 αλλά πόσες εκπομπές θα αναλάβει φέτος στο Σκαι;;; Σε λίγο θα μας πουν ότι τον θέλουν και για τις ειδήσεις το Σαββατοκύριακο! Αναμενόμενες οι προσβολές του ακόμα και για πρόσωπα του σταθμού του. Για αυτό και δεν μου είχε λείψει καθόλου πέρυσι. Δυστυχώς αυτή η συμπεριφορά και γλώσσα κάνει νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γω απορώ που κάνει νούμερα. Πραγματικά είναι πολύ άσχημος ο τρόπος που κράζει. Συν ότι και γω συμφωνώ ότι ήταν η καλύτερη χρονιά του voice όταν το παρουσίαζε ο ίδιος και όταν έκανε το rising μαρεσε αλλά δε μπορείς να μιλάς έτσι για τους άλλους. Συν ότι άμα δεν έχει γκελ ο Λιανός γιατί τον ειχε πάρει στην εκπομπή του. Δεν είναι κακό να θέλει να το παρουσιάσει αλλά όχι με τέτοιο άθλιο τρόπο να υποβαθμίζει τους άλλους. Συν ότι εκνευρίστηκα και με το κάψιμο του Παπανώτα στον αντικαταστάτη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !