΄'Στη φωλιά των ΚουΚου'':H ανακοίνωση για την πρεμιέρα και το τρέιλερ

1

Η πρωινή «Κου Κου» συμμορία, με αρχηγούς την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, επιστρέφει στο Star! Η εκπομπή, που έγινε πρωινή συνήθεια, ξαναχτυπά με χιουμοριστική διάθεση, έτοιμη να ανατρέψει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι, με το ντουέτο των αγαπημένων παρουσιαστών σε ετοιμότητα!

Αυτή τη σεζόν, αγωνία μέχρι η αντίστροφη μέτρηση να φτάσει στο αναπάντεχο Νο1, έκτακτες ειδήσεις και λύσεις βασανιστικών μυστηρίων της showbiz, η περιβόητη γιαγιά Γιωργίτσα από τη Θεσσαλονίκη ,και απρόσμενοι σχολιαστές της διπλανής πόρτας από το σαλόνι του σπιτιού τους, θα καταγράψουν με εναλλακτική ματιά τη lifestyle επικαιρότητα.

Για πρώτη φορά στην αντίστροφη μέτρηση, οι Κου Κου αναλαμβάνουν την κάλυψη του γάμου σας ενώ ο «παλιατζής» της εκπομπής θα οργώσει την Ελλάδα για να ανταλλάξει παλιές σας συσκευές. Η Κου Κου Στατιστική Υπηρεσία βγαίνει στον δρόμο για να καταγράψει την έγκυρη άποψη σας σε έρευνες που διχάζουν ενώ και φέτος οι εξειδικευμένοι Παλιοί θα δώσουν λύσεις σε κάθε προσωπικό σας πρόβλημα!

Μαζί με την Κατερίνα και τον Κρατερό, την «Κου Κου» συμμορία συμπληρώνουν ο αρχιμάστορας της ίντριγκας, Στέφανος Κωνσταντινίδης, η γλυκόξινη σος της παρέας, Μαριλού Ρεπαπή, η φωνή -αλλά και το παιδί- του λαού, Γιώργος Κρικοριάν, και η ετοιμόλογη Κύπρια εστεμμένη Τζώρτζια Γεωργίου. Στις έκτακτες ειδήσεις, ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η πλανητάρχισσα Άση Μπήλιου, η πιο έγκυρη αστρολόγος της επικράτειας, με την εμπειρία και τη γνώση της, αναλύει και παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Ο MasterChef Λάμπρος Βακιάρος, παρουσιάζει με απλά βήματα τα μυστικά πεντανόστιμων συνταγών και μαγειρεύει με μεράκι το πιάτο της ημέρας.

Δεν μπορούμε εμείς, να αναδείξουμε την πιο Κου Κου πλευρά της ημέρας; Φυσικά και μπορούμε! Κάθε πρωί στις 9.00 στο Star!»

Πρεμιέρα 9 Σεπτeμβρίου, στο Star

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !