H επίσημη ανακοίνωση για το THE VOICE -Δείτε στιγμιότυπα από τα πρώτα γυρίσματα

6

The Voice of Greece, το απόλυτο μουσικό show επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ και κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή ,27 Σεπτεμβρίου ,στις 21.00. Ανανεωμένο, φρέσκο, γεμάτο ενέργεια και ωραίες φωνές έρχεται για να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό. 

Οι τέσσερις κριτές είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση τους στις καρέκλες. Mε χαρά υποδεχόμαστε την καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη που έρχεται να προστεθεί στην ήδη αγαπημένη παρέα των Πάνου Μουζουράκη, Έλενας Παπαρίζου, και Σάκη Ρουβά. 

Παρουσιαστές του δημοφιλούς σόου ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα, που με το δικό τους μοναδικό στυλ θα υποδέχονται τους coaches και θα στηρίζουν τους υποψήφιους τραγουδιστές. 





Οι τέσσερις coaches είναι έτοιμοι να πατήσουν το «μαγικό» κουμπί και να διεκδικήσουν την καλύτερη φωνή για την ομάδα τους. Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις εννέα το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άρα ο Ρήγας καπουτ από το πρόγραμμα του σταθμού γιατί θα παίζει κάθε Παρασκευή και Κυριακή και θα διαρκεί μέχρι τις 00:30 από ότι είδα στο πρόγραμμα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den tha vgei evgene outos i allios mono pepti stsi 23 to room service ti sxesi exi pe paraskeui k kiriaki p evala to voice?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτως ή άλλως ο Ρήγας προορίζεται για Πέμπτη στις 11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ρε κλάμα φέτος στον ΣΚΑΙ. Δεν την παλεύουν καθόλου. Με χάπια πρέπει αν είναι, όπως ήταν την περασμένη χρονιά ο ΑΝΤ1 στην αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΣΑΤΡΑ ΠΑΤΡΑ να βγουμε οπως να'ναι η λογική του Σκαι. Σου λεει δεν μας καθεται η μυθοπλασια, δεν μας καθονται τα τηλεπαιχνιδια, δωσε ''Voice'' ΓΡΗΓΟΡΑ μπας και σωσουμε τιποτα...! :P

    ΥΓ....Η Ζουγανελη ομορφη και στο trailer φαίνεται άνετη και αεράτη. Η Μπομπα απο την αλλη...ας μεινω στο ''όμορφη''. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πότε πρόλαβαν να κάνουν γυρίσματα, πότε έδεσε η επιτροπή και οι παρουσιαστές για να το βγάλουν από αύριο; Μου μυρίζεται προχειρότητα μόνο και μόνο για να βγεί πριν από το final 4. Οπότε θα παίζουν και απέναντι συν το κόκκινο ποτάμι; Σφαγή θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !