Και για δεύτερη εκπομπή συζητά ο Μουτσινάς...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

Έτοιμος είναι ο Νίκος Μουτσινάς για την πολυπόθητη πρεμιέρα της νέας του εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, φαίνεται πως ο επιτυχημένος παρουσιαστής δεν θα αρκεστεί μόνο στη μεσημεριανή εκπομπή, αφού το κανάλι σκοπεύει να τον αξιοποιήσει και σε άλλο ρόλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «TV Έθνους», ο Νίκος Μουτσινάς θα αναλάβει ακόμα ένα πρότζεκτ και μάλιστα στη θεματολογία που επιθυμούσε. Αναμένεται να τον δούμε στα ηνία της παρουσίασης του νέου μουσικού celebrity διαγωνισμού κορεάτικου format «The Masked Singer», καθώς θεωρείται μέχρι στιγμής το επικρατέστερο όνομα.

Πρόκειται για έναν μουσικό διαγωνισμό στον οποίο οι διάσημοι συμμετέχοντες τραγουδούν μεταμφιεσμένοι προκειμένου να κρατήσουν κρυφή την ταυτότητά τους. Το συγκεκριμένο σόου γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην αμερικανική τηλεόραση.

Ωστόσο, το πρότζεκτ αναμένεται να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Μέχρι τότε ο Νίκος Μουτσινάς θα παρουσιάζει κάθε μεσημέρι την πολυαναμενόμενη εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.

neaselida.gr

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δεν του φτάνει η πρώτη που θα πατώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος δύο βραδινά σόου έχει κάνει και δεν το είχε γιατί δεν κάθεται στα αυγά του να καλλιεργήσει και να βελτιώσει την ωραία συνταγή που έφτιαξε περισυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ τον Νικόλα τον λατρεύω και περιμένω πως και πως να αρχίσει το μεσημεριανό. Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω τι παθαίνουν παρουσιαστές και κανάλια και θέλουν να είναι παντού. Στον ΣΚΑΙ θα βλέπουμε τον Λιαγκα μεσημέρι βράδυ και τώρα και τον Μουτσινα. Στο ΟΡΕΝ επτά μέρες την εβδομάδα Σταματοπουλο. Στο ΣΤΑΡ Καγιά παντού. Δεν μπορούν να βρουν άλλους παρουσιαστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Maria 13 και γω τρελαίνομαι για το χιούμορ του πολύ ταλαντούχος. Αλλα για βράδυ δεν κάνει. Ούτε στις σειρές ήταν καλός. Δε μπορούμε να κάνουμε για όλα. Νομίζω ότι αυτό που κάνει το μεσημέρι είναι το στοιχείο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα εξηγείται γιατί πήγε στον σκαι. Άρχισαν να του δίνουν βραδινά και τρελάθηκε. Άμα έχεις κοντή μνήμη και είσαι ολίγον ψώνιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !